- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- При явяването в мвр под качеството на свидетел
Не намерих нищо в целия нет .. и имам въпрос
Като се явяваш като свидетел по дадено дело,може ли и самия свидетел да има отпечатък от цялата работа,или просто свидетелства без да се образуват наказателни неща срещу него..
С чисто съдебно минало съм.![]()
Който не ме познава не искам да ме оценява,а който ме познава няма да съжалява..
Е просто си си свидетел... говориш,пишеш,обесняваш се кво що...
Може да те викнат просто и само за свидетел и да изкарат някакви неща срещу теб, тогава ставаш обвиняем... то самите думички си го казват...
Свидетелят най-лесно и бързо става обвиняем.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Аз съм бил свидетел на наказателно дело, съответно преди това и в полицията, и не съм станал обивняем...
Ако нищо не си направил, няма от какво да се плашиш. Ако само си видял нещо, отстрани или ти самият си пострадал няма място за притеснение. Ако имаш пръст в цялата работа може да станеш обвиняем, но не ти препоръчвам да бягаш и да не се явяваш, защото ще стане много по-лошо положението.
За какво става въпрос? Кажи, ако не се притесняваш.
![]()
каза, че свидетелят най-бързо става обвиняем, а не че винаги става такъв...
ако си замесен, можеш да станеш обвиняем
ако няма доказателства/свидетели няма начин
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
всичко ми се изясни с вашата помощ и малко от нет-а![]()
благодаря за отговорите,все пак![]()
вчера да си минавал покрай строителния??Първоначално написано от deFakto
[b]Локо Пловдив и тесни пичkи
every day is like the other keep your fear undercover.
It
Почти винаги те викат като свидетел, а после го отнасяш
завчера демек на 5-ти ,да към обяд имах работа през там,скиба ли ме ?Първоначално написано от clockwork
![]()
след като съм дал показания че съм невинен по-делото и ще се види занапред че е така ,по кои алинеи и параграфи ще го отнеса?Първоначално написано от bulgarche
![]()
твоите показания нямат нищо общо с обвиненията![]()
казахме ти, квото е срещу тебе - твоята дума срещу доказателствата![]()
въпрос:
ако си счупил витрина на магазин, примерно, и те осъдятте задължават да платиш щетите, нали така?