- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли вероятност от инфекция ?
здравейте аз съм момиче на 15 и правих с едно момче първо вагинален.. после анален секс и след това му духах и всичко това без презерватив след това той свърши в моята уста аз го глътнах .. искам да ви помитам мога ли да забременея по някъв начин или да получа някаква инфекция ,, ?
Няма вече буйни страсти ..сексът стана като здрасти.. ;]]
пренебрегвайки възмущението си от сексуалната култура на днешната младеж и отчаяния смях, който напира в мен ще кажа само едно:
Не, не е възможно да забременееш, когато гълташ. Щом си правила секс без презерватив обаче, не е 100% сигурно че си предпазена от бременност, дори ако той не е свършил в теб. Колкото до инфекцията, да, възможно е да получиш инфекция или полово предавана болест, когато правиш секс без презерватив. Всъщност точно така стават тези работи.
Първоначално написано от jujanka
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Момичето ти каза^^ Темата вече е приключена.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
тцтцтцтцтцтцтцтцтцтцтцтцт цтцтцтцтцтцтц
бива да си ТЪПА,ам ти се оля вече,прай прай,после ше пишеш-хелп стерилна съм![]()
![]()
![]()
Горните постове са много верни, включително това, че правиш секс, а сексуалната ти култура е на доста ниско ниво. Да не говорим, че ануса е мястото с най-много бактерии в човешкото тяло. Това се учи 9-ти клас, но тай като гледам ти май не си го стигнала и въпреки това си решила да правиш секс. Успех за напред![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Абе, ти добре ли си? Да беше помислила какво ще правиш преди да се е*еш! То ти казаха по-нагоре всичко! Мисли малко, бе момиче!
п.п. На колко години си?
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
Момеее... по-горе има една тема за обща сексуална култура-ще ти е доста полезна и може да ти спаси сливата даже. Поограмоти се за 10 минути, няма да съжаляваш.![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Темата ми звучи яката ебавка
Щото "Джуниър" като влезне съблечен в задника,после в пичето и сички гадости од гъза прааас на най-лесно инфектиращото се място,кво повече питаш?
ОМГ!!!! Днешната младеж става все по-тъпа и по-тъпа. От гъза във вагината и от там в устата. Момиче нямаш ли елементарни хигиенни навици, поне да го беше накарала да го измие малкоИ от гълтане не се забременява....но от секс без презерватив-Да! И ще получиш бонус поне една венерическа болест
Wanting, needing, waiting
For you to justify my love
Hoping, praying
For you to justify my love
Т'ва му викат кална свирка - общо взето отвратителна работаПървоначално написано от BloodyDahlia
![]()
![]()
![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Абе, човека си е прав!Първоначално написано от Annihilati0N
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
Вагинален към Анален няма проблем
Анален към Вагинален=инфекция колкото и чисто да ти е дупето“Микроорганизмите там не харесват онези отпред.
Вагинален към Анален към Орален=Инфекция.Дупещите микроорганизми и устата не харесват или ще хванеш гъбички,я херпес,я нещо друго.
Няма да забременеш ,но ПОПРИНЦИП секс в дупето без презерватив не се прави.
Ей такива постове мразя най много, като твоя nikity9926,,, безмислени спамове..Първоначално написано от nikity9926
Относно темата.....
Напълно възможно е инфекция от анален секс...
но за бременност ,невъзможно е 100%
К'во му е на поста ?!Тя отишла там натаковали я без капут изтряскали се в устата й и после ще се чуди що не и идва.Ми оправяй се ма тъпа си,то бива бива ама тфа твоето на нищо не мяза.Първоначално написано от xkorem
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
Че авторката е със сексуална култура варираща около чисто зерО си е вярно, но мисля, че няма нужда от повече постове с обяснения колко е тъпа...спирам наводнението!