.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Неприятна/Приятна изненада

Случвало ли Ви се е да стигнете до секс с някое момче/момиче и то да се окаже космато отдолу.Как реагирахте?

А ако не Ви кефи интимната прическа на гаджето или интимния партньор ще му/й кажете ли?Как реагира?

Град
    Знам ли и аз,майна
    Случи се един път.Казах й да грабва ножицата и да окастря шубрака,щото не мога да се спусна в пещерата.

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Случи се един път.Казах й да грабва ножицата и да окастря шубрака,щото не мога да се спусна в пещерата.

Повече от фен Аватара на c0ci
    аз винаги казвах на бившия ми да си махне космите..иначе никакъв секс! Отвращават ме космати топки

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Мен не са ми се случвали натурални грубост(нито веднъж бръснати) но съм имал щастието да правя орална любов на момиче което не се е бръснало от 2 седмици... не го пожелаван на никого!!!
    vsichkii, osven men, sa tupii !

Град
    там където белите мечки слизат на ръчна
    Едно е космата прическа , друго е космата от занимареност. Туряш капута мушкаш там и не мислиш по въпроса и я предупреждаваш за следващия път да се вкара в ред

Re: Неприятна/Приятна изненада

Цитирай Първоначално написано от ShineDownnn
    Случвало ли Ви се е да стигнете до секс с някое момче/момиче и то да се окаже космато отдолу.Как реагирахте?

А ако не Ви кефи интимната прическа на гаджето или интимния партньор ще му/й кажете ли?Как реагира?

Оооо йес,неосъществената ми мечта.. да срещна гъстата гора..
    xahuxau

два

Абе не ми се е случвало,но дано и да неми се случи.

абе не е много приятно ... затова когато сте се настроили за секс първо се погрижете за личната си хигиена
    Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***

Голям фен
    Хах,ами случвало ми се е.Но космите му бяха руси и едни такива хилави.Не съм имала проблем,не ми е било гнусно или да ме отврати.Той си беше чистоплътен и секси.По-скоро се изненадах де,че млад мъж не се обезкосмява ТАМ.Избръсна си всичко само един път и после ми се тюхкаше,че не е трябвало да маха всичко
    Аз съм на принципа както на него му е приятно,така да се носи,няма да се меся в ничие "обезкосмяване" Но все пак да познава топлата вода и сапуна

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Не ми се е случвало да попадам на чак толкова големи шубраци
    Иначе, в нормално количество космите не ме притесняват ^

dwada

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Не ми се е случвало да попадам на чак толкова големи шубраци
    Иначе, в нормално количество космите не ме притесняват ^

Говорим за косми не за шубрак

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ами аз предпочитам мъжа да има косми "там" а при първия ми път с приятеля ми той се беше обезкосмил... Не знам но ми е някак странно мъж без косми. Не ми изглежда секси. След това му казах как предпочит и от тогава нямаме проблеми

Повече от фен Аватара на xXxSmilexXx
    Не съм имала такъв проблем И се надявам да нямам ;хх

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Отказах се .. Запалих мотора и я зарезах в реката

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Абе мисля, че това е повече въпрос от хигиенна гледна точка... Всеки сам си преценява до каква дължина и къде може да си ги остави, другото вече е липса на хигиена...
    The reasons of love... <3

Приятелят ми ги маха. Понякога ги оставя за по-дълго време. Общо взето не ми дреме дали ще има или няма. Само когато са наболи ми боцкат понякога ама не се оплаквам

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik

Аз ще се побъркам от смях

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от xXxSmilexXx
    Не съм имала такъв проблем И се надявам да нямам ;хх

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Няма особено голямо значение стига да не боцка

Супер фен Аватара на Everytime
    Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Отказах се .. Запалих мотора и я зарезах в реката

Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Абе мисля, че това е повече въпрос от хигиенна гледна точка... Всеки сам си преценява до каква дължина и къде може да си ги остави, другото вече е липса на хигиена...
    Не е въпрос на хигиена, а по-скоро от естетическа гледна точка и как човек се чувства по-добре в кожата си.
    По въпроса- не ми се е случвало, но честно казано едва ли ще имам проблем с това ако мъжът не се е обръснал.

Град
    Некъде из Сливен
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Абе да е*а, спрете с тая тема, че бръсненето на интимните части било въпрос на хигиенна гледна точка. Поне от снимката виждам, че си достатъчно зряла и сама да си зададеш въпроса - твоите майка, баща, баба, дядо, чинка, стринка, чичо, Уйчо, буля и цялата ти рода като са били космати преди, да не са били с понижена хигиена ?! Питай ги, може да разбереш ! Писна ми да чета всеки втори пост по тая тема да е - "Т'ва е въпрос на хигиена". Добре, че има хора като момичето от горния пост, което мисли точно като мен.
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си