- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Неприятна/Приятна изненада
Случвало ли Ви се е да стигнете до секс с някое момче/момиче и то да се окаже космато отдолу.Как реагирахте?
А ако не Ви кефи интимната прическа на гаджето или интимния партньор ще му/й кажете ли?Как реагира?
![]()
Случи се един път.Казах й да грабва ножицата и да окастря шубрака,щото не мога да се спусна в пещерата.
аз винаги казвах на бившия ми да си махне космите..иначе никакъв секс! Отвращават ме космати топки
Мен не са ми се случвали натурални грубост(нито веднъж бръснати) но съм имал щастието да правя орална любов на момиче което не се е бръснало от 2 седмици... не го пожелаван на никого!!!
vsichkii, osven men, sa tupii !
Едно е космата прическа , друго е космата от занимареност. Туряш капута мушкаш там и не мислиш по въпроса и я предупреждаваш за следващия път да се вкара в ред
Първоначално написано от ShineDownnn
Оооо йес,неосъществената ми мечта.. да срещна гъстата гора..
xahuxau
абе не е много приятно ... затова когато сте се настроили за секс първо се погрижете за личната си хигиена![]()
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***
Хах,ами случвало ми се е.Но космите му бяха руси и едни такива хилави.Не съм имала проблем,не ми е било гнусно или да ме отврати.Той си беше чистоплътен и секси.По-скоро се изненадах де,че млад мъж не се обезкосмява ТАМ.Избръсна си всичко само един път и после ми се тюхкаше,че не е трябвало да маха всичко![]()
Аз съм на принципа както на него му е приятно,така да се носи,няма да се меся в ничие "обезкосмяване"Но все пак да познава топлата вода и сапуна
![]()
Не ми се е случвало да попадам на чак толкова големи шубраци
Иначе, в нормално количество космите не ме притесняват ^
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Първоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Говорим за косми не за шубрак![]()
Ами аз предпочитам мъжа да има косми "там" а при първия ми път с приятеля ми той се беше обезкосмил... Не знам но ми е някак странно мъж без косми. Не ми изглежда секси. След това му казах как предпочит и от тогава нямаме проблеми![]()
Не съм имала такъв проблемИ се надявам да нямам ;хх
![]()
Отказах се .. Запалих мотора и я зарезах в реката![]()
Приятелят ми ги маха. Понякога ги оставя за по-дълго време. Общо взето не ми дреме дали ще има или няма. Само когато са наболи ми боцкат понякога ама не се оплаквам![]()
Няма особено голямо значение стига да не боцка![]()
Не е въпрос на хигиена, а по-скоро от естетическа гледна точка и как човек се чувства по-добре в кожата си.Първоначално написано от yuyuto
По въпроса- не ми се е случвало, но честно казано едва ли ще имам проблем с това ако мъжът не се е обръснал.
Абе да е*а, спрете с тая тема, че бръсненето на интимните части било въпрос на хигиенна гледна точка. Поне от снимката виждам, че си достатъчно зряла и сама да си зададеш въпроса - твоите майка, баща, баба, дядо, чинка, стринка, чичо, Уйчо, буля и цялата ти рода като са били космати преди, да не са били с понижена хигиена ?! Питай ги, може да разбереш ! Писна ми да чета всеки втори пост по тая тема да е - "Т'ва е въпрос на хигиена". Добре, че има хора като момичето от горния пост, което мисли точно като мен.Първоначално написано от yuyuto
![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !