.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Град
    in y0ur mind ;]

Любезно ви моля да ми обясните....

Значи .. аз съм 7-ми клас.Правя си планове да вляза в икономически университет в паралелка оперативно счетоводство.Та въпросът ми е мога ли да следвам право след като взема средно за оперативен счетовоител?
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

университет вика

Град
    in y0ur mind ;]
    ^^ убаво де .. гимназия исках да кажа
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    В такова училище съм, само че с друга специалност. Незнам за рпаво. Виж в книжките за специалността, какво вземаш и каква подготовка ти дава. Какво може да следваш и в каква сфера.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Можеш да следваш право, разбира се

Средното почти няма общо с висшето...

anonymous546178
    Guest
    УТФ право в гимназия.
    Независимо ква гимназия си завършил можеш да кандидатстваш на всякъде, стига да си вземеш изпита.

Какво значение има какво учиш средно,не ти пречи,може да ти помогне.Можеш да си кандидатстваш след гимназията ако искаш и с ядрена физика,но най-добре да е ориентирано според средното ,аз уча икономика ,след това ще видим

nIkEnCeTy_bE

Миналия път се поскарахме малко за това,но тъй като тази специялност която си ти не е много срещана във всяка търговска,в коя си ти?(в кой град)

Град
    Варна
    Еми принципно в това даскало, което аз съм сега, мисля, че само 8ми и 9ти клас влязоха с такава специалност. Иначе от Варна съм. От търговската там.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Аз в Пловдив търговската.Принципно аз влезнах след 8 клас там,като от тая година вече май е само от 7-ми и тая специялност.Не е лоша,но поне ние наблягаме повече на икономиката околкото на информатиката.Такива са ни даскалите

Град
    Варна
    Еми аз тая година карам само хуманитарна науки - тея физика, география, химия и тем подобни и само информационни технологии. Иначе 9ти клас и по-нагоре класовете вече учат икономическа информатика, микроикономика, УТФ. счетоводство и тем подобни към специалността.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си