- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Любезно ви моля да ми обясните....
Значи .. аз съм 7-ми клас.Правя си планове да вляза в икономически университет в паралелка оперативно счетоводство.Та въпросът ми е мога ли да следвам право след като взема средно за оперативен счетовоител?
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
университет вика![]()
![]()
![]()
^^ убаво де .. гимназия исках да кажа![]()
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
В такова училище съм, само че с друга специалност. Незнам за рпаво. Виж в книжките за специалността, какво вземаш и каква подготовка ти дава. Какво може да следваш и в каква сфера.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Можеш да следваш право, разбира се
Средното почти няма общо с висшето...
УТФ право в гимназия.
Независимо ква гимназия си завършил можеш да кандидатстваш на всякъде, стига да си вземеш изпита.
Какво значение има какво учиш средно,не ти пречи,може да ти помогне.Можеш да си кандидатстваш след гимназията ако искаш и с ядрена физика,но най-добре да е ориентирано според средното ,аз уча икономика ,след това ще видим
nIkEnCeTy_bE
Миналия път се поскарахме малко за това,но тъй като тази специялност която си ти не е много срещана във всяка търговска,в коя си ти?(в кой град)
Еми принципно в това даскало, което аз съм сега, мисля, че само 8ми и 9ти клас влязоха с такава специалност. Иначе от Варна съм. От търговската там.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аз в Пловдив търговската.Принципно аз влезнах след 8 клас там,като от тая година вече май е само от 7-ми и тая специялност.Не е лоша,но поне ние наблягаме повече на икономиката околкото на информатиката.Такива са ни даскалите
Еми аз тая година карам само хуманитарна науки - тея физика, география, химия и тем подобни и само информационни технологии. Иначе 9ти клас и по-нагоре класовете вече учат икономическа информатика, микроикономика, УТФ. счетоводство и тем подобни към специалността.