- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- феисбук помощ
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Здравйте онзи ден видях че един от нашия клас е сложил моя гадна снимка от класа на профила си в феисбуки сега неще да я маха дадох за нарошения нищо не става моля хелп кажете как да я махна има ли начин
Ти не можеш да я махнеш. Пак през сигнали за нарушение може. Кой е автор на снимката? Защото ако той е снимал, трудно можеш да оспорваш, дори и ти да си на нея.
Абе то че може да се оспорва може, ама трябва да се съдите...Първоначално написано от Emilen

Иначе освен ако не си някой хакер такъв вариант няма.
чух че имало некви програми с който можело да му влезна в фейсбука ако някой знае да пише
между другото то не е няква срамна снимка ама гадно съм сотйнал
Няма как да влезнеш във фейсбука му , един от най-защитените сайтове.
Помоли го като човек да я махне или му плати
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Ами ако потребителя те е отбелязал като човек на снимката, той те е тагнал, т.е. снимката ти излиза в твоя профил. Ако е станало така и го премахнеш, снимката не се изтрива безвъзвратно, а само от твоя профил. Иначе няма как. Освен да се съдите, ама никой няма да се занимава, освен ако баща ти не е адвокат, защото това е пълна простотияПървоначално написано от ProKiller2

Репортни снимката на администратор и му обясни подробно какъв е случая на английски език.
Има 3 варианта ..
1.2.Първоначално написано от amk933
3. Бой .. много бой докато не махне снимкатаПомоли го като човек да я махне или му плати

СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Аз съм за вариант №3Първоначално написано от Jus7DreamBoy