.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Дизайн на сайт

Здравейте,

искам да Ви представя първата си изработка на Photoshop.
    Моля не бъдете много критични, за пръв път работя с PS.

Ето кажете си мнението:

Сайта ще бъде за запознанства

Картинките съм ги сложил просто да придобиете представа кое къде ще стои. :P

и на мен ми харесва, а какво ще има там до "Най-нови потребители", в гомелият квадрат. Някъква снимка ли?
    Peace & Love

Слабо, мноооого слабо

Цитирай Първоначално написано от magiiito
    и на мен ми харесва, а какво ще има там до "Най-нови потребители", в гомелият квадрат. Някъква снимка ли?
    Еми не знам. Все още не съм измислил, но предполагам, че ще бъде пак някоя класация на потребителите.

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Слабо, мноооого слабо
    Когато давате отрицателни коментари ще ви помоля да кажете кое не ви харесва, за да мога за в бъдеще да го имам в предвид.

Супер фен
    Не ми харесва "Блогът на Hunter" как си го направил.Поне го направи лилаво(смисъл червени букви ама отзад лилаво)Така като е не ми харесва.Сърцето може например до него да сложиш още няколко или нещо.... Иначе ми харесва като за първа работа на Ps

Ето го отново малко променен

@MichellePhan, това Блогът на Hunter няма нищо общо с дизайна. Това е просто примерен банер, който ще стои там за реклама

цветовата гама, навигацията, като цялата концепция за дизайн е лишена от всякаква идея какво всъщност се случва в Internet в момента. Далеч си от основни тенденции, които са се наложили.
    за липсата на оригиналност и креативна идея в този дизайн мисля, че няма нужда да говоря.

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Като за начинаещ е добре. Иначе цвета не ми харесва. Малко дразни очите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си