- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Дизайн на сайт
Здравейте,
искам да Ви представя първата си изработка на Photoshop.
Моля не бъдете много критични, за пръв път работя с PS.![]()
Ето кажете си мнението:
Сайта ще бъде за запознанства
Картинките съм ги сложил просто да придобиете представа кое къде ще стои. :P
Е супел е :P :P
и на мен ми харесва, а какво ще има там до "Най-нови потребители", в гомелият квадрат. Някъква снимка ли?![]()
Peace & Love
Еми не знам. Все още не съм измислил, но предполагам, че ще бъде пак някоя класация на потребителите.Първоначално написано от magiiito
Когато давате отрицателни коментари ще ви помоля да кажете кое не ви харесва, за да мога за в бъдеще да го имам в предвид.Първоначално написано от WILD__BOY
Не ми харесва "Блогът на Hunter" как си го направил.Поне го направи лилаво(смисъл червени букви ама отзад лилаво)Така като е не ми харесва.Сърцето може например до него да сложиш още няколко или нещо.... Иначе ми харесва като за първа работа на Ps
Ето го отново малко променен
@MichellePhan, това Блогът на Hunter няма нищо общо с дизайна. Това е просто примерен банер, който ще стои там за реклама![]()
цветовата гама, навигацията, като цялата концепция за дизайн е лишена от всякаква идея какво всъщност се случва в Internet в момента. Далеч си от основни тенденции, които са се наложили.
за липсата на оригиналност и креативна идея в този дизайн мисля, че няма нужда да говоря.
Като за начинаещ е добре. Иначе цвета не ми харесва. Малко дразни очите.