Здравейте! Искам да попитам на каква цена горе-долу са ви шините? Много се дразня като се гледам в огледалото имам дупчица между предните два зъба - инъче са ми идеално прави останалите зъби и много добре разположени, но предните са едни широки и с това разстояниеее.. чак ме е срам да се смея, а искам да имам хубава усмивка.. Та според вас има ли смисъл да си взема шини и да си ги слагам вечерта и дали ще могат да се оправят. И те отделно ли са горни и долни? Дали ще мога да си взема само за горните, защото за два зъба не си струва.. Посъветвайте ме има ли смисъл да си взема или..
Ми ако искаш си вземи,и аз имам този проблем , но не нося шини по простата причина , че наще мислят , че имам много хубава усмивка Та, ако си вземеш шини не трябва само вечер да ги носиш,колкото и да те е срам от тях , трябва и на даскало с тях,за да ти се оправят по-бързо
А има ли някакъв начин да отида на зъболекар примерно някаква корекция със свиване да ми направят или и аз не знам.. Мен доста ще ме е срам и се чудя дали има някакъв начин, при който ще отида няколко пъти на зъболекар и дори и малко да е, но да има разлика без шини??
Имах същия проблем Отидох на зъболекар и ми каза, че съм малко старичка за шини( ако си над 13 не можеш да сложиш шини, защото си с постоянни зъби- така каза зъболекарката ми) Таа сложих брекети все още съм с тях. Сложих ги на 09.05.2009 и вече нямам разстояние между зъбките Сега управям само захапката :P Брекетите не се махат, стоят постоянно за срок 1 или 2 години, колкото определи зъболекарката ти. Аз много се харесвам с брекети иии никой не ми се е подигравал- повечето го намират за сладко Никакви проблеми не създават освен, че като ти ги стягат те болят зъбките и не можеш да ядеш мн мн( поне при мен беше така, но при всеки е различно) Заслужава си!!! (за още инфо, ако искаш пиши на лично)