- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пъпки [помощ]
Значи по принцип не ми излизат пъпки, но този месец ми закъснява цикъла и ми излязоха 2 големи (според мен огромни) пъпки на челото, такива червени и много ме болят. Мазах ги с един стик на Гарниер, но не минават. Да ми предложите някаква маска или някакъв крем...
![]()
Ммм .. не знам, да ти кажа ..
Ако са гнойни по-добре ги изстискай ама ДОКРАЙ .. защото ако остане малко .. ще започне пак да набира ..
Относно .. крем не мога да ти предложа .. ама като ги изстискаш е добре да си почистиш кожата с някакъв лосион ..
И, за да ти прегорят напълно .. опитай с ментолов спирт. Малко щипе, но ще се оправиш след 2-3 намазвания![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Лошото е, че на са набрали. Преди няколко месеца ми беше излязла такава пъпка и си мина без да набере. Ужасни са... Все пак, мерси за помощта.
Не ги стискай,просто си почисти лицето със силицилов спирт,крем може Здраве
салицилов спирт ии някаква терапия за пъпки....после като нова =)
Намажи пъпките (само!) с паста за зъби. Изгаря ги и до ден-два изчезват. Надявам се да съм била полезна![]()
Аз по принцип си ги изстисквам хубаво, а после си ги мия с garnier pure active. И ми минават.
Една приятелка си беше пуснала бретон, за да не й се виждат пъпките.
I'm beautiful in my way....
Мажи със здраве сутрин и вечер.Изпитано,ефикасно и на най-достъпна цена.
По-добре и не помисляй за салициловия спирт - може да си съсипеш лицето.
Последно редактирано от lqlq89 : 01-28-2012 на 11:10
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.