- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път:за една нощ или с човек,когото обичате?
Беше с човек , който обичах :]
... Живей с мечти, а не със спомени ...
... +11Първоначално написано от tonincheto0o
т.6
krem4et0
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
ReachlessGirl ти си девствена ?Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
проблем ли имаш нещо?Първоначално написано от PsyDoggy
ах как ме дразнишш...и явно не само мен щом вече си получи титлата банната!Но нахалството край няма или в твоя случай споделянето на девствения ти опит с другите! Не знам за другите,но аз да получавам съвети за секс от девствена агресивна дуда познаваща единствено пръстите на дясната си ръка адски ме нерви! Умствени отклонения също притежавате госпожице"монахиня"Първоначално написано от ReachlessGirl
да не говорим за беден речник!Казвам го от опит-думите от рода на:"Проблем ли има?"или" Да съм ти искала мнението"? или любимото ми" Ползвай търсачката" не прилягат на едно девствено селско момиче
Моля, по-полека с квалификациите. Това, че момичето е девствено, не значи че е второ качество. Не, че я защитавам, но ти си тази, която излиза напред с обидите. А и тя отговори на въпросът как искате да бъде. В случая говори в бъдеще време.
krem4et0
Не аз проблем нямам. Нито искам да споря с някой, но даваш прекалено много мнения свъзани с половия акт... А по едно време истърсваш че си девствена иииии нещу ни са връзваПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
А и що да имам проблем с девствените нали и аз сам от техния отбор![]()
За една нощ. Много искам да го направя с човек когото обичам.
Първоначално написано от ScionOfStorm
за една нощ![]()
с човек, с който имахме връзка, но не го обичах![]()
+1Първоначално написано от tonincheto0o
т.6
krem4et0
а защо не за една нощ с човека когото обичате(примерно някой много добър твой/я приятел/ка дойде в града ти)...примернои това е вариант
![]()
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
Е първият ми път беше с човек към който изпитвах искренни чувства съпоставини с любов.
Ако ще спа с някого(всеки ми е пръв като са различни момчета) първо да ми допадне,а после,каквото ще да става.
С момче, което обичах и продължавам да обичам![]()
Абе ей филмираните дами ... айде бе? на всичките ви първия път е бил с човек който обичате? айде да не се лъжеме,не казвам,че не го вярвам,от тези 20 мнения може би 3-4 са реални...вчерашни пикли на по 13-14-15 се отварят и после ми пишат тука с човек който обичах..аре да не се лъжеме и да бъдем реалисти.
по тeмата : секс за една вечер.( сега много съжелявам ).
+1Първоначално написано от tonincheto0o
т.6
krem4et0
Чак обич не, това е силна дума
но беше с човек, към който имах мноооого силни чувства и определено не съжалявам
лудо влюбени бяхме...
първият път поне за някой девойки е важен и мисля, че трябва да е с човек, на който имат доверие, а не после да си кажат айде довижданеи тя да остане един вид на*бана...буквално..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
:P Естествено, че с човека когото обичам
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Беше с човека,който обичам и още сме заедно.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!