- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- РИЖАВА КОСА (ПРОМЯНА)
Така,моята коса е кестенява,както се вижда на снимкатано искам да се направя рижава,няма да ми отива,нали? а и веждите са ми тъмни..дали е хубаво рижава коса на тъмни вежди
![]()
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Според мен зависи какво рижаво ще избереш.. Ще си отива с тези веждиhttp://us.123rf.com/400wm/400/400/sc...40/4685626.jpg ето този цвят мисля, че ще ти стой добре
![]()
Времето е еднакво за всички, всичко е въпрос на организация.
хммм даноо..просто адски много си харесвам косата и всички също,дълга ми е много и права и не искам да я съсипя,затова![]()
На мен твоя си цвят много ми харесва, а и не съм привърженичка на рижавото, но пък щом го искаш - опитай.Аз ако бях с коса като твоята, както казваш - дълга и права, а и хубав цвят, не бих се осмелила да й направя нещо.![]()
Big or small, lies are lies!
Най-добре преди да правиш каквато и да е промяна в цвета на косата си се посъветвай с фризиорТой без ще ти даде най-точният цвят и съвети за да не си съсипеш косата
Времето е еднакво за всички, всичко е въпрос на организация.
http://prikachi.com/files/1411939Y.jpg ето,горе-долу така изглоежда,само че кестенява![]()
Недей,така си добре,а и ти сама каза че веждите са ти тъмни някак си с рижава коса не ми се връзват...![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Мда,кофти... иначе много е яко с руси вежди..е,това не пречи да се изсветлят,нали?!
![]()
![]()
така смятам, че ти е добре![]()
Просто аз
Косата ти е страхотна и цвета и е хубавНедей си я съсипва , а и мисля , че няма да ти ходи рижава.. не само заради веждите
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
о, не си го причинявай.Първоначално написано от xSANYAx
![]()
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Обожавам рижавите коси , но и аз смятам ,че така си по-добре. Не си съсипвай хубавата коса, защото рижавото е мн трудно за поддържане .
аз съм пък на мнение,че много ще ти отива.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Мн ти е хубава косата-не я съсипвай
Недей да си съсипваш прекрасният цвят!Много трудно поне според мен би постигнала този цвят.
http://3.bp.blogspot.com/_eGlTZyNQjI...r_beauty_3.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_eGlTZyNQjI...r_beauty_5.jpg
такова рижаво ми харесва, но не мога да преценя как ще ти стои на тъмните вежди. по принцип определено тъмно червено ще ти стои добре, но рижавото е различно...
Според мен няма да ти отива много, но това е моето мнение. Не бих се направила рижава на твое място изобщо... Сама реши какво искаш, защото все на един няма да му хареса, на друг страшно много. Твоята коса си е, прави каквото искаш.![]()
П.С. Ако бях на твое място и исках някаква промяна, бих си направила косата в по-тъмен тон, мноо шоколадово.![]()
Първоначално написано от rosencetooo
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
и аз искам рижава коса ама имам по тамна кожа и няма да ми отива особенно цега когато идва лятото и ще стана като цигане.Понеже не ти личи на снимката ,но ако ти е по тъмна кожата няма да ти отива ,а ако сама не можеш да решиш посаветвай се с фризиьорката си !
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
направи са с фотошоп на някоя по ясна снимка с рижава коса и виж как седи след тва прави нареално
аз мисля че ще ти отива .. а пък за веждите .. отиваш на козметик ще ти ги боядише ... една фр си ги беше правила черни преди и цвета стоя 2 седмици![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Не си разваляй косата много хубава пък и мого ще се изтощи защото между рижвото и кестенявото има голяа разлика и трябва да я боядисваш често.
Не си съсипвай хубавата коса ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.