- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- РИЖАВА КОСА (ПРОМЯНА)
Този цвят е хубав. И споед мен ще ти отива. Щом си решила- давай. Няма какво да се чудиш. Ако не се харесаш ще я боядишеш пак кестенява. Няма да се увреди от 1-2 боядисвания. Моята я боядисвам за 5-6 път и все още е жива и мека.
Аз искам да я направя точно такъв цвят ^, но ще изчакам до лятото, щото сега е черна и няма да стане.
Боядисай се!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
направи си я, рижавото е по- интересно от кестенявото
Щом не искаш да я съсипваш, тогава защо искаш да се боядисваш в рижо??![]()
А иначе мисля, че няма да ти отива - просто този цвят е за много светла кожа, а твоята не е такава.. нищо лично![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
аз също бях с кестенява коса и исках рижава да се направя, всички ме смятаха за луда и ми се смяха един вид, но когато излязох от салона и ме видяха с новият цвят точно тези които си мислеха че ще е ужасно го харесаха ужасно многоако искаш го направи, един живот живеем все пак прави това което ти доставя удоволствие и това което искаш ТИ!
не е нужно да питаш във форумите дали е правилно или не, щом го искаш значи си преценила че е удачно
![]()
Сериозно ли не виждате че темата е от преди 4 години?
Здравей,
аз съм рижава, но се боядисвам на по-светла кестенява основа. Първия път не се получи толкова рижаво, колкото исках, защото все пак не ми е много светла естествената коса. След 3-4 боядисвания с различни бои, но в този нюанс, се получи и то не е най-светлото морковено рижаво. А твоята като гледам си е тъмничка и според мен няма да се получи изобщо, говоря от личен опит. Първо трябва да я изсветлиш малко, най-добре е да отидеш на фризьор.
Аз сега съм си взела боята Loreal Prodigy 7.40 и с нея ще се боядисам скоро. Ще забележиш, че на рижаваите бои пише, че цветът се получава най-добре на тъмноруса до светлокестенява коса. А на някои даже само до тъмноруса, на кестенявите нищо не става.
Ох, чак сега виждам, че темата е много стара, но нищо, на някой може да му е полезна.
Последно редактирано от bleky : 02-06-2014 на 13:21