- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ще купувате ли подарък на Майка ви за 8 Март ?
И аз винаги и подарявам нещо но тая година не знам какво да е... миналата беше един парфюм който много й хареса. Утре ще изляза да видя но трудно харесвам и ще се мотая из града целия ден може би.
Някакъв по-хубав букет.![]()
Цвете в саксияТя много обича цветя
Дано да има нещо симпатично
Добре, че сутринта е на работа, та аз ще се правя на заспала, после изхвърчам от нас до пазара
![]()
и ще видя какво ще взема на жената.
После тя ще се прибере и цветето ще седи на масатааа, ихааа
![]()
![]()
еlsy![]()
Искаше ми се да й взема нещо, но просто се изчерпах.
Бях поръчала един букет и утре след училище да го взема, но и двете с мама сме болни у нас и няма нито да ходи на работа, нито аз на училище.Така, че явно няма да е нищо, не съм излизала от миналата седмица. Гадно се получи, може утре като идем на лекар да й купя нещо и без това, това ще ми е единствената възможност да изляза навън.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Да, всяка година й купувам и тази няма да пропусна.![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
цвете....финансийте не позволяват друго,пък и като гледам какви са скъпи букетите...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
не .. тя не иска
FUCK-тически не ме интересувате..
Купих и един парфюм ,който тя много харесва.
И от доста време се канеше да си купува и викам айде да направя едно хубаво подаръче .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не. Мама е в чужбина. Само един смс й писах.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
да и моята майка е в чужбина и й писах само смсПървоначално написано от kukli4kata001
да купувам и всеки път просто някои дето не отделят поне малко внимание на майките си и да са праят на газари просто няя смисал.Иначе гледам всеки пат различно нещо да и купя.![]()
Не следвай път - върви, където няма път и остави следа !!! (: