- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли проблеми с родителите си заради музиката,
pfff az mnogo mrazq muzikata na na6ite ba6ta mi kato vpusne nqkva gracka a maika mi nqkva 4alga izlizam ot nas i ytivam y nqkoq fr da sly5ame pop rap
m@#!
Аз имах. Едно време ме беше срам (не това е точната дума) да си пускам Планетата. Незнам защоПървоначално написано от TheOneAndOnly
, но вече нямам проблем, отпуснах се, но не да си надувам музиката пред тях ,защото мама мрази чалгата, пък на тате незнам.. безразлична му е май.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
не,слушам черно,защото лично баща ми ме научи да слушам такава музикааа майка ми също няма никакъв проблем.. всички от семейството ми мразят чалга
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Hee![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Не, разбираме се чудесно![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Първоначално написано от Mar7i
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Ммм...не.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Еми като се има впредвид, че все не са си вкъщи нямаме проблеми.
Майка ми, ми казва да слушам, каквото си поискам, но тя определено не харесва моята музика. Също има отрицателно мнение и за визията ми, но ми позволява да правя, каквото си поискам.
Мното често татко ме изненадва като идва и ми я намаля, с думите:
-Димитре, ти болен ли си часът е 02:00
Тъй като баща ми е кука не му е много приятно постоянно да чува "Fuck Tha Policeee" за тва слушам музика само със слушалки.
Не, слушам на слушалки/когато съм сама вкъщи.
м не
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Чалгари са и двамата, въпреки че не си го признават![]()
И постоянни ми опяват, че моята музика (рок и метъл) била не знам си ква... а те слушат ЧАЛГА!! Музикални инвалиди...
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
всички слушаме чалга
Баща ми слуша рок, майка - чалга
аз - DnB, минимал,рап, пънк,метъл ,,всякаквапросто сме уникалната комбинация
![]()
И нямам никакви проблеми, освен ако сме в колата - майка винаги пищи като пусна някакво тракче.. "Много ми се набива в главата, пусни нещо , дето пеят ,кви са тия "дум дум дум дум, никакво разнообразие ,какво му харесвате не знам" hahahahah
The sky's the limit ..
баща ми слуша всякаква музика, майка чалга, ама не ми правят проблеми с моя стил/рок,хардкор и т.н./
не ми правят проблеми
нем![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
всички слушаме едно и също
от метал до чалга![]()
дефакто всичко...
със слушалки .. че понякога не могат да търпят жиците които пускам![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”