- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли проблеми с родителите си заради музиката,
не но съседите ми се оплакват![]()
![]()
![]()
Хм нито майка ми, нито баща ми слушат чалга. Баща ми като типично за времената, в които е живял слуша класически рок. Майка ми слуша всичко освен чалга, стига да й хареса. Аз си слушам всичко.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
мама просто я боли главата като е в стаята ми и само за да не я дразня избягвам да пускам като е около мене или слушам по-тихо , но иначе не ми прави проблем защо слушам такава музика , просто не е неин стил а тате ... той не знам дали знае какво слушам :Д:Д а btw слушам твърда музика :Д
ONE LIFE ONE LOVE
не
не, никакъв![]()
заради тоя проблем сега имам най уникалните слушалки![]()
Ми те не са фенове на чалгата (опазил бог)Такаче се разбираме , стига да не е мн надута.Иначе татето мн се кефи на някои от песните дето ги слушам, като сме в колата двамата и аз съм отпред ми гепи слушалката
![]()
Първоначално написано от Callisto
Як баща
Нямаме нищо против, защото всички слушаме чалга и няма за какво да се караме.![]()
нямам родителииии и съответно нямам и проблемиии![]()
но често трябва да се съобразявам с малкия ми брат,който постоянно спи![]()
Kristiyana
толкова много проблеми,4е амо това оставашенямаме за щастие
![]()
И аз нямам проблеми за музиката![]()
![]()
kristina
Нямам проблем.Дори те слушат по-силно музика от мен(баща ми най-вече,когато се случва да готви)![]()
![]()
![]()
Майка ми слуша попринцип всичко, напоследък хип хоп.![]()
Не ми прави проблеми, освен за здрава жица.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Слава богу, че с това поне нямаме проблечи...![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
баща ми слуша всичко, майка ми и тя така аз слушам чалга ама те не ми прават проблем стига да не съм надула мн кючеци![]()
неама ме карат постоянно да намалям
![]()