- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли проблеми с родителите си заради музиката,
Нямам проблеми
научих ги да не пускат чалга в мое присъствие..
иначе ддз..мн ми се дразнят на бг хип хоп..рап..как съм ги слушала кфо било.. то си е моя работа, но ..н'ли
)
Не, нямам проблеми. Баща ми слуша метъл и рок, майка ми също, аз - предимно рок.![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Те не знаят к'во слушам така чее ..Ама понякога аз им се дразня като увеличат на МАХ чалгата ..
![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
Не. Само ако в 2ч. надуя "Alejandro" баща ми идва и казва да я спра, защото така или иначе ще я слушам на живо в скоро време.
Няма проблеми, слушаме си чалга, балади, а когато слушам нещо за мене си съм със слушалките.
And so the lion fell in love with the lamb.
-What a stupid lamb.
-What a sick masochistic lion...
Нямам такива проблеми, майка ми слуша всичко.![]()
Имам, но не много. Предпочитам да съм сама когато слушам, за да мога да си усиля колкото си искам.
Нямам проблеми. Майка ми нищо не слуша, баща ми някакви странни неща които не знам към какъв стил спадат, а и някой велик ум е измислил слушалките, та не смущавам спокойствието на родителското тяло.
Fullmetal Alchemist.
Аз слушам БГ рап и страшно много цензура и мама няма нищо против както и аз нямам против към нейноте предпочитаня (метал,чалга,гръцко) и много и се чудя толкова са различно жанровете, а тя ги харесва, за мен разликата е от небето до земята ама както и да е .... тате знае само , че слушам БГ рап ама не знае, че е пълно с цензура ... е само до някъде ..... а неговата музика не изкарва извън релси ... СРЪБСКО![]()
![]()
![]()
![]()
В началото имаха, но вече свикнаха. Стига да не им я навирам мн в ушите, няма проблем. А пък тяхната /чалга,поп,рап/ не ми пречи.