.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

........

Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    малка шафрантия - като ще се ебеш от 10-годишна, ще си носиш последиците.
    Мажи се там, каквото са ти предписали и да ти е за урок.
    И приятелят ти също да върви да се прегледа, че после да не ти го предаде това повторно или пък и при него да се изразят някакви неприятни симптоми
    Заразата не е била от него ,ще спрете ли с тъпите си обвинения! има свестни хора,а не като тебе да ми викаш шафрантия , не се еба от 10-годишна! бях на 13,разликата не е голяма , но щом имам цикъл мога и да се еба! не знам какво искаш от мене,това е тема не да ме критикуваш,а ако може да ми поомогнеш с нещо.я кажи ти жена ли си ? мъж ли си ?

.

Най-свестната тук според мен е : _butterfly_ , ето това е разбран човек , никога досега не ме е нагрубила , защо останалите (поне някои) си давате това право ?

..

Цитирай Първоначално написано от atteroDominatus
    Аз щи я спукам тая пъпка, няма закакво да се тревожиш. Не ги слушай другите.
    Ти хубаво ще я изстискаш,ама това не е обикновена пъпка и не е една !!! Не знаеш как боли ... Ходих на лекар и ми казаха , че е херпес !

SK0RP10N
    Guest
    Честито - на 14 години, а вече и венерически болести имаш
    Трябва да си горда с постижението си.
    Ако имаш дъщеря, научи я да те надмине и теб, да хване трипер или сифилис най-много на 12 години, че иначе изостава

.

Ако имаш дъщеря, научи я да те надмине и теб, да хване трипер или сифилис най-много на 12 години, че иначе изостава
    Това може да се случи на всеки,не всички го имат и ти се радвай!Аз поне се престраших да отида на лекар-генеколог,благодарение на тези хора,не знам дали ти би отишъл/а , съжалявам за рода , но не ми отговори какво си ! мъж или жена ? или може би хемофродит ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Искам само да ти кажа (ако лекарят е пропуснал), че от херпес не можеш да се излекуваш. Прочети тук повече: http://www.puls.bg/illnes/issue_72/part_1.html
    Твърде вероятно е и твоят партньор да го има. В бъдеще е добре да споделяш на евентуалните си сексуални партньори. Рискът да им предадеш заразата е голям.

Откъде пък си сигурна, че той не спи с други момичета? В днешно време не би трябвало да имаш вяра на никой освен на себе си!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    Откъде пък си сигурна, че той не спи с други момичета? В днешно време не би трябвало да имаш вяра на никой освен на себе си!
    Според мен имаш силно основание да се съмняваш в него !! кажи му поне като спи с други да ползва презервативи. Както и ти- винаги ползвай.

Една близка, която ходише с гаджето си от 3 години и уж много се обичаха се зарази със СПИН благодарение на това, че той решил да й изневери (уж) веднъж и то без презерватив. Сега и на двамата животът им е съсипан...

SK0RP10N
    Guest

Re: .

Цитирай Първоначално написано от qna0115
    Това може да се случи на всеки,не всички го имат и ти се радвай!Аз поне се престраших да отида на лекар-генеколог,благодарение на тези хора,не знам дали ти би отишъл/а , съжалявам за рода , но не ми отговори какво си ! мъж или жена ? или може би хемофродит ?
    Мъжки съм
    То добре може да се случи на всеки, ама не е ли малко раничко на 14 години !?

Мъжки съм
    То добре може да се случи на всеки, ама не е ли малко раничко на 14 години !?[/quote]
    Не,не мисля,че е раничко!

Re: ........

бях на 13,разликата не е голяма , но щом имам цикъл мога и да се е**!

ми добре мене като ми дойде на 11(почти 12) да не би да см била готова да се е**.Изобщо много е погрешно да мислиш че като ти дойде и веднага айде тръгвай да се е**ш.иначе радвам се че си се оправила.но внимавай много и не прави толко малка секс без презерватив.

SK0RP10N
    Guest
    Изчакай поне до 16 години, че нали виждаш, като мислиш, че ти е овреме да те чекнат, как ти се е изприщила вадолицата.
    В крайна сметка тя си е твоя и теб ще те боли и ти можеш да имаш стерилитет, не аз.
    Сигурно като ди е дошло за пръв път, си рекла: "ае, вече съм жена, отивам да диря някой да ми отпори гьона"

Град
    Свищов
    Какво общо има появата на менструация и началото на половия живот. При мен двете събития бяха на отстояние 10-тина години. И да, на 13-14 не е много нормално да правиш секс. Ето, на 14 с генитален херпес, на 17 с аборт и т.н. Част от тези неща се получават поради НЕЗНАНИЕ. Не искам да звуча наставнически, но сексът се прави с отговорност, зрялост, разбиране за възможните проблеми.

Към авторката: да заключвам ли вече?

.

Да заключете темата благодаря ви на всички !!!

Град
    Свищов

Цитирай Първоначално написано от qna0115
    Да заключете темата благодаря ви на всички !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си