- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Много полезно за киломаняците ...
Боже с това разделно хранене приемам супер малко калорииСметнах си в сайта калориите които евентуално ще приема днес и ми излизат около 800 като се има предвид че порциите ми на обяд и вечеря не са малки...
Е това е хубаво де защото не спортувам
![]()
Ба, колко малко ядете.Аз дори на диета като бях, пак приемах към 1500... Слувало се е да приемам към 7000, НЕ лъжа.
Преди си и смятах всеки ден.
Взето е от тук http://spidersport.com/weight-control.phpПървоначално написано от slun4ice
и излизат малко, защото са пропуснали факторите с които трябва да се умножи Разхода в Покой (РП).
А бту малко движение и малко приети калории е много по-лощ вариант от много калории и голям разход.
Grumpy old madman
Хммм този сайт не съм го виждала така че някъде другаде съм го била намерила и може би затова съм пропуснала другия фактор....Първоначално написано от Canis_Dirus
Не знам вече защото си бях записала формулата и до там
Мерси за сайта
Edit: Умножих там по колкото трябваше и ми излезе много повече от колкото приемам по принцип а вече от 1 година нямам промени в теглото (като се изключат 2кг които свалих след един плодов режим и захранване)...![]()
знам го .. ама не мога да си ги изчисля точно защото нз една филийка черен пълнозърнест хляб колко грама е![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
А аз се напрягам да си спомня какво съм яла и ми е малко трудно.
И как да изчисля ориз със спанак,в който тате сложи някви страшно изглеждащи неща![]()
не ме кефи
За днес - 850 Ксал ,
но ги приех от възмоно най - " полезните " неща..![]()
To infinity and beyond.
За днес съм приела - 55О Ксал
Имам нужда от около 1200-1300 / по мои изчисления, за да запазя теглото си , обаче . /
To infinity and beyond.
Ей, тоя сайт го бях забравила.![]()
758.49 ми начисли за днешния ден.![]()
Приела съм 2846.79 (бия ви всичките в тази тема ;д)
Трябва да приемам по 1470 на ден.
Обаче днес ходих суууупер много.