.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Град
    Roma, Italia

Гледачки, бачки и тем подобни...

Като начало вярвате ли, че има хора с такива способности? Гледали ли са ви на нещо? Познавали ли са? Случвало ли се е предсказаното?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Да вярвам, че има такива хора. Едно голямо доказателство - Ванга.
    Лека й пръст на жената, но тя е доказателството, че има такива хора, с такива способности. Лично на мене никой не ми е гледал, но са гледали на семейството ми и да всичко, което каза човека беше истина, а останалото което предсказа се случи точно по ден и час, както беше казал Попринцип съм човек, който адски много вярва на такива неща и не ми е нужно много за да повярвам. Света не се върти само около нас обикновенните хора, има си и Господ, Извънземни, ДИнозаври и какви ли не същества, който доказват, че НЯМА невъзможни неща, както на тази Земя така и в цялата галактика ако щете

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не вярвам на такива простотии..Просто каквото ти е "писано" ще се случи..

Но иначе преди много години (когато аз все още не съм същуствувала ) са гледали на баба ми..Жената й казала,че ще живее до 96 годишна възраст и ще страда много,мноого
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Не вярвам, смятам всичко за случайност..
    Но познавам момичета, на които са им гледали и споделят, че са се случили тея неща, дето са им ги казали, а също и сестра ми е ходила при такива жени, и се случиха доста неща.
    Вафла..

Супер фен
    Веднъж ходих на врачка. Е,жената ми каза много за моя живот, позна какво ми се е случвало. Но за жалост това, което ми предсказа, че ще ми се случи все още не се е случило. Иначе за баба Ванга... тя е живо доказателство, че такива свръхестествени неща има!

Не вярвам. Мисля, че не е възможно да познаеш бъдещето на хората, освен ако не си оцелил по някаква случайност.

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    ми аз съм такъв човек че докадо не ми разкаже и майчиното мляко само като ми види ръката няма да повярвам. така и за извънземните тати вика не може да сме само ние в цялата Вселена пък аз :докато не те вида да си пиеш кафето със зелено човече с антенки не ми говори "

Мега фен
    Град
    <3
    Дори и да съществуват 100% сигурни гледачи,не искам да знам какво ще ми се случи...ако има нещо лошо и ако го знам,ще е още по-отвратително... Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си