- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Наложен платеж Speedy
Случи се така, че изпратих едно нещо по Speedy с наложен платеж, който трябва да си взема днес, но си загубих листа, който ми дадоха на изпращане.
Дали ще има някакъв проблем с това?
Като ги знаем модераторите...Първоначално написано от antiWHAT
![]()
![]()
Няма да имаш проблеми, спокойно.Първоначално написано от DifficultToCure
![]()
да де... ама Battlescared не е писал в тематаПървоначално написано от Raybeez
![]()
Модератор си влиза с другата регистрация и хейтва без причина юзър който от своя страна не му е направил нищо. Това можеш да го видиш само в www.teenproblem.net![]()
Не казвам че е невинен, просто беше тъпо да си влезеш с другата регистрация и да го хейтнеш така, а след това да си влезеш в тая и да кажеш да не се заяждат с него.Първоначално написано от Raybeez
![]()
офф//Хейтва, каквото не харесва. Логично, както всички останали.;
интересно ми е само защо винаги предупрежденията са към някви нови дето са натропали някой 5 пъти а други дето години наред нареждат из форума нямат и едно предупреждение
ебаси до де я дкарахме и модераторите във форумите да се корумпират..![]()
![]()
Ми може пък и да е нормално от 5000 мнения да си сгазил 15-ина пъти лука. Ама не е нормално от 10 мнения 8 да са заяждания и обиди.Първоначално написано от BioX
Grumpy old madman
Даа, точно 15-ина или по-скоро около 500-600 пъти...Първоначално написано от Canis_Dirus
Количеството на заяжданията, обидите, нападките и тн. е правопропорционално на качеството на останалите постове.Първоначално написано от ospower
Grumpy old madman
по 15....ама на ден ли?![]()
хах
както и да е мн добре знаеш че не са толкова общоне влизам от вчера във форума и имам ноблюдения г/д как стоят нещата
![]()
Raybeez точно пък теб как са те напраили мод нз..
ако ще давате бан за агресивни мнение и т.н. от теб тряа се почне..не ми се рови сега из ЛС-тата да се види как заплашваш че ще идваш да ме биеш![]()
![]()
![]()
![]()
Хъх
Raybeez не може да те бие, защото като влезе във квартала оууу ШИТ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а за конспирации си имаме свастиката... той сега разконспирира памперси на осран бебешки гъз!не... ама аре
Някой да ти е длъжен с нещо?Първоначално написано от antiWHAT
Първоначално написано от Raybeez
аз знам тук за едни работи и разни пакети в луксозни хотели
![]()
![]()
![]()
Grumpy old madman
не виждам какво хубаво има в тва хората да те помнят с лошо..Първоначално написано от Raybeez
но както и да е![]()
![]()