.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Имаш ли някое от тези момичета, с които излизаш (предполагам, че сте общо 4 или 5), което ти е по-близко? Не може да нямаш.Говори с нея, обясни и всичко, но в малко по мил вариант, в смисъл не пресилвай нещата. Кажи и го спокойно, сякаш не е нещо голямо, и я помоли да ти обръщат повече внимание, разкажи и как се чувстваш изоставена. Попадала съм в подобна ситуация веднъж или два пъти, постъпих така и нещата се получиха от само себе си - оказа се, че приятелките ми въобще не са осъзнавали, че се чувствам изолирана, и бързо поправиха това. Ако не се получи, ползвай оная стара поговорка - ако светът ти обърне гръб, и ти му обърни гръб! Спри да им се обаждаш, да им обръщаш внимание, да излизаш с тях и виж как ще реагират. Хайде успехи и пиши после какво е станало! Ще се радвам да съм ти помогнала!

Хах, сега виждам, че си се оправила. Радвам се за теб и друг път бъди откровена -казвам ти, помага!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SmileMoreOften
    Ако наистина не энаеш каква и причината эа промяната в поведението им,просто говори с тях в прав текст.Това е моят съвет.
    Най-добрият вариант винаги е да се говори направо за нещата

Цитирай Първоначално написано от rockin
    Хах, сега виждам, че си се оправила. Радвам се за теб и друг път бъди откровена -казвам ти, помага!
    Благодаря ти

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Ти не си Слънцето, че да се въртят постоянно около теб като планети. Нормално е понякога да не получаваш желаното внимание, но за каквото ти е? Просто им бъди приятелка, а пък ако в теб има някакъв дефект, поради който да странят, какъвто изкараваш, че всъщност е проблемът, то ако са ти истински, ще ти споделят защо става така.

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Ти не си Слънцето, че да се въртят постоянно около теб като планети. Нормално е понякога да не получаваш желаното внимание, но за каквото ти е? Просто им бъди приятелка, а пък ако в теб има някакъв дефект, поради който да странят, какъвто изкараваш, че всъщност е проблемът, то ако са ти истински, ще ти споделят защо става така.
    не съм казала че искам постоянно да са с мен, да ми споделят всичко и т.н....

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Според мен е нормално,особенно когато сте повече от 2 приятелки.Винаги ще има някоя фр.да говори зад гърба на друга и така нещата стават по-сложни.Знам го от личен опит.В моята компания сме 5 момичета и винаги някоя ще се закара с друга или ще проговори нещо зад гърба й. Спокс,след време друга ще е изолираната или изобщо няма да има такава.Пък и помисли дали грешката не е в теб? Не се ли делиш по някакъв начин от тях? Примерно те вършат нещо и ти не искаш и така..аз мисля, че ако няма причина ще си оправят държанието успех.. ;]]

Скъпа авторке като гледам причината за това с приятелките ти е в теб.Може би са разбрали какъв човек се крие в теб.Извинявай за директността, но за мен ти си човек,който си търси приятелки "кифли",за да станеш център на внимание или по-известна сред връсниците си.Много съм против това да се съди за човек по външния вид.Всеки човек има в себе си нещо,което го прави готин ,било то чувство за хумор,някаква външна черта и т.н.Относно това "в класа има едно момиче,обаче е пълно и затова не излизам с него щото ме е срам".Дай шанс на него може би то ще се окаже бъдещата ти най-добра приятелка.И последно , не си мисли ,че сред по отворените и по-известните ти връсници ,някой ще те вземе на сериозно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си