- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "България търси талант"
Не видях такава тема и реших да направя.
Какво мислите за шоуто?
Какво ви е мнението за журито?
Имате ли си вече фаворит?
Цялостен коментар за участниците?
Предлагам тук да обсъждаме всичко, което е свързано с предаването.![]()
Ами на мен май много не ми харесва. Предпочитам го пред турските сериали де. Иначе за журито кво да кажа. Любен Дилов е по - строг отколкото трябва, а за другите нямам кой знае кво мнение. Фаворит нямам. Има някои участници, които ми направиха впечатление има и такива, които не се представиха добре поне според мен.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Става за убиване на времето![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ЧАША С ВИНО ОСТАВИИИИИИИИИИИИИИИИИ, ОСТАВИИИИИИИИИИИИИ![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
става
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
ми става шоуто не е зле.но според мен трябва да допускат по малко хора които могат да пеят защото има доста музикални формати и няма нужда и тука да ги гледаме. за журито фаворит нямам
Ex_R@Y бяха ... меко казано зле.
Наистина заприличва на Мюзик Айдъл, само певци. Точно затова ми харесват различните неща като онзи с обръча. Беше супер.![]()
Онзи с обръча наистина беше супер. И да - прекалено много певци станаха. Мюзик Айдъл има за тая работа...
Всяко вдишване е квадратче към теб...
На мен пък изобщо не ми харесва това предаване! Дари за убиване на времето не го ползвам - по ТВ-то го гледах точно 1 път и не издържах... Абсолютна простотия е - та те почти не избират хора, които наистина притежават талант, а пускат някви откачалници за сеир... Същото като последния Мюзик Айдъл е. От откъси, които съм гледала по разни сайтове за сега момчето с обръча е най-талантливо май... Всички останали не струват! Пуснали бебета, пуснали бабички, пуснали клоуни, пуснали не знам си какви... и за кво ?! Естествено, че за сеир - нали българина е жаден за простотия...![]()
Много жалко за предаването., защото е наистина хубаво,гледала съм версии от други държави - нищо общо с това, в което го превърнаха нашите... Ама българска работа... То може ли да очакваш нещо друго, освен простотия...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Шоуто ме кефи доста..Нямам определен фаворит и журито понякога ми харесва,понякога не
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Гледала съм само откъси от шоуто, но не ми харесва много,много. Някои номера наистина си струват, но повечето хора, които пускат пеят или танцуват, а това според мен не е талантът, който се търси от шоу с такъв формат.
ПС: бабето от снощи, което показваше някаква йога, много се изложи![]()
Еми няма кво да правя вечер и го гледам.Повечето хора пеят,ама все пак предаването е за талант,независимо какъв е.Само където тоя Любен Дилов адски много ме дразни,супер строг е..то бива бива..А другите двама от журито ме кефят,Хилда е много лъчезарна,допада ми
![]()
Не знам какво харесаха в тези тримата, които се съблякоха...
^и аз не разбрах...даже не танцуваха в синхрон
ако шоуто наистина търсеше таланти, трябваше да пуснат само този, който си променяше гласа, всички друго, което видяхме, е научено![]()
Добре бе може ли да одобряват хора,които пеят или танцуват?! Има толкова много певици и танцьори. Нищо ново и оригинално. Нали целта е да е да имаш талант,който рядко хора биха го направили това,което ще покажеш...От тази вечер само момчето,което смяташе като елка ми хареса...онея дето излязоха като от цирка изобщо не трябваше да ги пускат...те са си за цирка... Оо Или тая с танца си в онова синьото...вярно красиво беше,но много хора се занимават с такива работи...акробати,певци,акт ори и т.н не трябва да одобряват колкото да са добри... Това им е работата и то на много хора... Оо
А за журито...Според мен този с говорния дефект оценява най-добре... и м/у другото...тъпо е да кажеш ДА на някой,който е за НЕ само щото публиката го харсва и му става на крака. Имаше и такива случай.
Като цяло журито се впечатлява от неща,които ги могат много хора... Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Това е така. Даже избират некви бебета дето уш имат талант ама ай че са малки и сладки ше минатПървоначално написано от ShtrudeL
I LOVE EMINEM
вчера ме изкефиха циркаджиите, оня дето си променя гласа и оня, дето смята с огромни числа![]()
На мен сега ми харесва заради кастингите, защото е смешно, ама нататък не знам какво ще стане...
Певци и танцьори не са таланти?! Аз пък не мисля така! oO ...
Таланти са, но специално певците не е много редно да ги избират и тук - все пак си има Мюзик Айдэл за тая работа... Все си мисля, че в това предаване трябваше да избират хора с други таланти...Първоначално написано от Sunshin3
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Много интересно предаване. Макар, че Слави Трифонов също беше направил един негов такъв формат, дето хора с почти същите трикове бяха там. Смисъл такъв, че не същите хора, ами пак предаване за таланти.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
май май има нещо таковаПървоначално написано от Freddiee
![]()
оо тая вечер ония тримата със супер марио бяха много яки![]()