.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    На мен пък изобщо не ми харесва това предаване! Дари за убиване на времето не го ползвам - по ТВ-то го гледах точно 1 път и не издържах... Абсолютна простотия е - та те почти не избират хора, които наистина притежават талант, а пускат някви откачалници за сеир... Същото като последния Мюзик Айдъл е. От откъси, които съм гледала по разни сайтове за сега момчето с обръча е най-талантливо май... Всички останали не струват! Пуснали бебета, пуснали бабички, пуснали клоуни, пуснали не знам си какви... и за кво ?! Естествено, че за сеир - нали българина е жаден за простотия...
    Много жалко за предаването., защото е наистина хубаво,гледала съм версии от други държави - нищо общо с това, в което го превърнаха нашите... Ама българска работа... То може ли да очакваш нещо друго, освен простотия...
    аз се хванах за клоуна, който метна в глупостите.. имаше един "клоун", който доста интересно представление направи - не смях, а наистина интересно нещо... и това е талант! Певците, доколкото знам, също имат талант - гласа си... вярно - и идиоти пуснаха, малки деца също, ама отказва ли се на хлапе 1 метър..

Ако не се сещате, аз да ви светна само. Тези, които са продължили и наистина нямат талант, то те са продължили само заради шоуто, но със сигурност ще отпаднат на следващия етап. По това не може да се съди за цялото шоу. А относно това, че има много певци...мога да кажа само това - каквито са се явили, такива ще гледаме.

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    предаването ми харесва и се забавлявам искрено на него
    Humans need fantasy to be human.

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    На мен пък изобщо не ми харесва това предаване! Дари за убиване на времето не го ползвам - по ТВ-то го гледах точно 1 път и не издържах... Абсолютна простотия е - та те почти не избират хора, които наистина притежават талант, а пускат някви откачалници за сеир... Същото като последния Мюзик Айдъл е. От откъси, които съм гледала по разни сайтове за сега момчето с обръча е най-талантливо май... Всички останали не струват! Пуснали бебета, пуснали бабички, пуснали клоуни, пуснали не знам си какви... и за кво ?! Естествено, че за сеир - нали българина е жаден за простотия...
    Много жалко за предаването., защото е наистина хубаво,гледала съм версии от други държави - нищо общо с това, в което го превърнаха нашите... Ама българска работа... То може ли да очакваш нещо друго, освен простотия...
    Съгласна.

Ходят ми там някакви циркаджии,гълтат ми огън и жонглират,останалата половина пеят и танцуват - ама,това да ви не е "Мюзик Айдъл"?? Не включвам и абсолютните идиоти,които както каза Госип Гърл ходят само за сеира и всички им се подиграват. Журито,публиката,гледам хилят се като ненормални на някакви ПЪЛНИ простотии,а аз стоя и гледам тъпо в екрана .. Еми,не е смешно,трагично е!
    За некомпетентността на журито - без коментар,то си се вижда. Само Любен Дилов е честен и точен от всичките,Хилда каза "не" само 1-2 пъти майче досега,Маги пуска някакви страшно умрели шеги. Двете лиги се хилят постоянно зад кулисите и се лиготят .. "България изтърси талант", както казаха в "Пълна лудница" И затова ми хареса пародията,която им направиха там - много точна.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен
    Град
    <3
    http://vbox7.com/play:538dcd2c как се казват песните от танца на тезии зелените човечетаа <3 ^__^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Преди да започне съм го гледал в 3 различни страни и наистина ставаше за губене на време, но така както са го направили в Бълграия просто не е за вярване.. Отново се доказват, че дори с купен (готов) формат не могат да се справят..

а ето как се прави http://www.youtube.com/watch?v=HYNgh...859&feature=iv

аа то тук дори не дават целите изпълнения.. да не говорим пък да е на живо

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Съгласна.

Ходят ми там някакви циркаджии,гълтат ми огън и жонглират,останалата половина пеят и танцуват - ама,това да ви не е "Мюзик Айдъл"?? Не включвам и абсолютните идиоти,които както каза Госип Гърл ходят само за сеира и всички им се подиграват. Журито,публиката,гледам хилят се като ненормални на някакви ПЪЛНИ простотии,а аз стоя и гледам тъпо в екрана .. Еми,не е смешно,трагично е!
    За некомпетентността на журито - без коментар,то си се вижда. Само Любен Дилов е честен и точен от всичките,Хилда каза "не" само 1-2 пъти майче досега,Маги пуска някакви страшно умрели шеги. Двете лиги се хилят постоянно зад кулисите и се лиготят .. "България изтърси талант", както казаха в "Пълна лудница" И затова ми хареса пародията,която им направиха там - много точна.[/b]
    Абе ти в какъв свят живееш, не били компетентни. Или има слепи хора, или се правят на такива. Не, предаването не е "простотии", гледайте малко чуждестранни предавания, да видите там как е. Винаги има и идиоти, и добри. Талант е адски относително понятие, всеки си знае какъв му е таланта. Каквито са дошли, такива ще гледаме.

Мега фен Аватара на teenems
    Ми шоуто става за убиване на време и малко забава

Журито не е зле ,абе става малко Любо ме дразни ..

Фаворит .
    Еми то в това шоу няма талант.
    То гимнастички ,певци ,танцьори пфф.
    Който да започне да тренира нещо такова и той ще е добре ..

ФАВОРИТ ми е :
    Едно момче ,направо смяташе като светкавица
    Ебати фена ,уби ме просто.

И ето тези човечета

http://vbox7.com/play:538dcd2c

Довечера пак ще гледаме
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Мале, видяхте ли Dem Idols
    Страхотни са!

досега не видях талант или човек, който да ме впечатли
    Сигурно,, ако отида в Щатите и им видя техния вариант все ще харесам нещо, ама то 7-милионна държава, в която 4 милиона са пенсионери кво да гледам дееба и преебаната държава пълна със старци!

някой знае ли как се казва песента на 1:30 на танца на Street Dust ?
    и как се казва песента когато свършиха танца
    - Искам да те питам са, кво за теб е любовта ?!
    - Тя за мен не съществува, убедих се аз сама !
    Вие, мъжете сте ВАГИНАЛИ, за ебане ЗАГОРЯЛИ !
    Чувства липсват, не разбра ли има само ЧУКАЙ,ПАЛИ.

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от GracelessIsDumb
    досега не видях талант или човек, който да ме впечатли
    Сигурно,, ако отида в Щатите и им видя техния вариант все ще харесам нещо, ама то 7-милионна държава, в която 4 милиона са пенсионери кво да гледам дееба и преебаната държава пълна със старци!
    прав ти път

журито иска нещо ново и дето не се вижда всеки ден... еми догодина ше им покажа

мен ме изкефи най-мноо оня пич с обръча и бийтбоксърите (май 2ма има досега)

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Мъжът с бургията и сабята ми хареса.

А от днес - абсолютно никой. Онова бебе беше пълна излагация. Родителски амбиции... майка му трябва да е пълен ретард, за да го води там! Та той не танцуваше, той само стоеше... такива родители ми действат зле на нервната система.

Пък този плейбоя - мега-малоумен танц, нищо особено.

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от ospower
    Мъжът с бургията и сабята ми хареса.

А от днес - абсолютно никой. Онова бебе беше пълна излагация. Родителски амбиции... майка му трябва да е пълен ретард, за да го води там! Та той не танцуваше, той само стоеше... такива родители ми действат зле на нервната система.

Пък този плейбоя - мега-малоумен танц, нищо особено.
    абсолютно? Е, вярно, ако гледаме само талантите, без придобитите умения... наистина малцина трябва изобщо да минат на 2ри кръг... иначе бийтбоксъра ме изкефи най-мноо днеска

^плейбоя адски много дразнеше, а за какво го пуснаха

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KpbCTHuKbT
    ...[/b]
    Абе ти в какъв свят живееш, не били компетентни. Или има слепи хора, или се правят на такива. Не, предаването не е "простотии", гледайте малко чуждестранни предавания, да видите там как е. Винаги има и идиоти, и добри. Талант е адски относително понятие, всеки си знае какъв му е таланта. Каквито са дошли, такива ще гледаме.
    Да ама в другите държави формата е направен като хората, а тука е няква абсолютна пародия За идиотите съм съгласна, че нявсякъде ги има и се явяват ама то тука от 100% явили се, 70%-80% са идиоти без никакъв талант, но са допуснати напред, което е най-тъпото то всичко... Имаше хора, които притежаваха нещо различно, но не ги пуснаха, а ми пуснаха бебета, мега-плрейбойчета и не знам си още какви... Абе абсолютна пародия както вече казах Да не говорим, че певците и танцьорите нямат масто тук - и тяхното е талант, но за тях си има други формати, в които да участват А пък журито изобщо ама изобщо не е компетентно - единствено Любо що-годе прави добри оценки, Маги и ретард, пък Хилда имам чувството, че няма собствено мнение - само чака някой преди нея да каже нещо и тя го повтаря същото
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от KpbCTHuKbT
    Съгласна.

За некомпетентността на журито - без коментар,то си се вижда. Само Любен Дилов е честен и точен от всичките,Хилда каза "не" само 1-2 пъти майче досега,Маги пуска някакви страшно умрели шеги. Двете лиги се хилят постоянно зад кулисите и се лиготят .. "България изтърси талант", както казаха в "Пълна лудница" И затова ми хареса пародията,която им направиха там - много точна.[/b]
    Аз ще ти кака в какъв свят живея .. пф. Има идиоти навсякъде,така е,но в българския формат са САМО идиоти. Или както каза Госип Гърл - поне 70-80 процента,въпреки,че и това е малко. Аз лично досега не видях нищо уникално. Хип-хоп танци - не е дар от бога. Пеене - хубаво,ама това да не е "Мюзик Айдъл" (както казах вече). Пускат всеки със някакъв що годе приятен глас .. И оня плейбой снощии .. като го пуснаха и просто ми стана ясно колко е сериозно журито. Гледайте някои клипчета от "Англия търси талант". Там е истината. В България е само лигавщина и така и ще си я карат до края на предаването. Интересно ми е мноого кой ще е победителят. ^_^
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Град
    Дружба
    еми ако пускат само талантите, трябва 2ри кръг да се състои от 2ма-3ма човека... нали трябва да има кого да режат после... че да е казано някъде, че може да се пее САМО И ЕДИНСТВЕНО в Мюзик Айдъл? В регламента на предаването се казва, че са добре дошли всякакви хора с ВСЯКАКЪВ талант - глас, бързина, сръчност.. УМЕНИЯ - какъв талант е ако не го развиваш?! Не разбирам какво искате вие - шоу или посткомунистически конкурс? Бийтбокс всеки ли го може? Ами ако го можете вие, що не отидете? Различните танци, били те попинг, хипхоп танци и какви ли не още - това да не би да го можете? Различно е, забавно е, публиката го харесва => гледа се => трупат се пари... от нуждата всичко да ни е просто и лесно в тоя живот, дори вече не влагаме мисъл в някои неща...

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Журито пускат много така наречени "таланти" на 2 кръг, което е супер тъпо е безсмислено..

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    Журито пускат много така наречени "таланти" на 2 кръг, което е супер тъпо е безсмислено..
    за да има кого да режат тогава... ако сега отсеят само добрите, после ше им е трудно да изберат най-добрите от добрите...

Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Мале, видяхте ли Dem Idols
    Страхотни са!
    По дяволите - да !
    Невероятни са !!

Цитирай Първоначално написано от d3ni7o0o
    някой знае ли как се казва песента на 1:30 на танца на Street Dust ?
    -освен да ги питам ;д
    и как се казва песента когато свършиха танца
    -песента докато журито им казваше мнението си ли ? ами ако е тя ето това е : Teddybears-Cobrastyle
    Мале имаше едно момче правеше адския beatbox уоу възхитена съм !
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    да става шоу и сеир
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    'Начи... Шоуто си го бива..
    За журито... Тая Хилда много се глези, а Маги най - ме кефи. Макар и наистина да изтърсва няк'ви глупави шеги...

Участниците - абсолютно сте прави за този "плейбой".. К'во е това самочувствие.. а пък онуй бебе - това танци ли бяха?! Супер поне, че не го пуснаха нататък. На мен ми хареса момчето, което смяташе, също и онзи дето си сменяше гласовете. Също и ме кефят бийтбоксърите - по принцип. Гадно е, че приемат повечето нататък, но наистина - ако приемаха само истинските таланти, щяха да останат десет човека.

Става шоуто за забавление, пък и ми е интересно да разбера кой "талант" ще остане накрая. Тоест кой ще е победителят де..

..попринцип избягвам да го гледам щот са явяват някфи клоуни дет не притежават никъф талант..ама българска му ралта за едната простотия ги пускат на следващия кръг..а за тея 'певци и певици' няя коментирам,тъй като те за мен не са такива..!
    Цитирай Първоначално написано от straus
    Пффф ти не си добре авторе, пред това сладоледа ряпа да яде! Какво очаквам ли, да ми скубе косата и да скимти, какво повече да очаква човек!
    - много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    еми ако пускат само талантите, трябва 2ри кръг да се състои от 2ма-3ма човека... нали трябва да има кого да режат после... че да е казано някъде, че може да се пее САМО И ЕДИНСТВЕНО в Мюзик Айдъл? В регламента на предаването се казва, че са добре дошли всякакви хора с ВСЯКАКЪВ талант - глас, бързина, сръчност.. УМЕНИЯ - какъв талант е ако не го развиваш?! Не разбирам какво искате вие - шоу или посткомунистически конкурс? Бийтбокс всеки ли го може? Ами ако го можете вие, що не отидете? Различните танци, били те попинг, хипхоп танци и какви ли не още - това да не би да го можете? Различно е, забавно е, публиката го харесва => гледа се => трупат се пари... от нуждата всичко да ни е просто и лесно в тоя живот, дори вече не влагаме мисъл в някои неща...
    А това хубаво ли е?!? Хубаво,няма оправия и без това.Ама честно казано ми е адски тъпо - затова препърчвам да видите форматите на това предаване от другите страни - нищо общо. По-напред бяха дали клипче с малко момче имитатор на Майкъл Джексън .. Мога да го гледам отново и отново това,честно,сега даже пак си го пускам! Е,това е по-хубаво от хип-хоп,бийтбокс и ... еми,то общо взето само това се вижда в предаването. Гледайте си го,щом ви харесва. Със здраве!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си