- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "България търси талант"
http://www.vbox7.com/play:40556c6c
Дали изобщо съществува такъв трак![]()
Много ме кефи ,не мога де се наслушам ама тея дето пляскат и т.н.![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Интересно е. Много ми хареса ония момчета, дето интерпретираха Shape of my heart и още няколко песнички![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
И на мен,макар и да не е кой знае колко уникален талант.Но все пак направиха шоутоПървоначално написано от gabri3lla
![]()
Шоуто ми хареса.. Но журито определено не!Двамата мъже са прекалено надути .. Жената само дето не е чак толкова. За участниците какво мога да кажа, има ги всякакви индивиди дето се вика
, но малко са тези които наистина си ги бива. ^^
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
Надути?? Или реалсити?Първоначално написано от xxph0biaxx
Специално Любен Дилов ми е любимец - най-категоричен (и прав,но т'ва е друг въпрос) от всички.
Пък тая Хилдаа ..Направо сърцето й не й позволява да каже "Не" .. ако откаже (което е станало досега 2-3 пъти някъде .. хм ) само смотолевчва "Емиии то това не е талант твойто и не знамм .. простоо .."
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Тези тримата тази вечер бяха много добри. Момчето, което се съблече въртейки се на главата си, е супер. Като цяло едни от най-добрите досега.
Първият, който изписваше думи докато танцува, не ми хареса. Същата работа с бащата и сина.
А пък жената - счетоводител беше абсолютна излагация.
Днес изобщо не беше интересно...
Мъжът с полата не ми беше смешен, не видях нищо интересно в него, а още по-малко нещото, наречено "талант".
Рускинята от Чечения пееше много добре.
Мъжът-пчелар имаше хубави стихотворения, но някак си все едно нещо не му достигаше. Не бяха напълно изпипани.
Двамата съпрузи с цирковите номера с ножовете бяха страхотни.
Дресьорът на жени - огромно самочувствие без дори капка покритие. За да кажеш, че си по-добър от Шекспир, трябва да си врътнал.
шоуто го гледам единствено заради Хилдаучастниците повечето са пълни клоуни..
Hip hop dance club Bubble Gums
Аз също.Първоначално написано от addicted2y0u
![]()
Сега гледах как хора от екипа на шоуто коментираха побоя над момчето, което всички наричат 'българският Роналдиньо'. Пффф как може да има такива изроди, бе!! Просто ужас! Това момче толкова израдва, толкова е лъчезарно, че и през телевизора изпълва с оптимизъм.. Дано разберат кой е виновен за това и да си получи заслуженото.. И дано това момче да се възстанови навреме, защото според мен трябва да е на финала!!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Вчера беше яко, а тази "най-силната жена" явно е най-тъпата...
От време на време го гледам.Хилда ми е най-симпатична.Мнооого е чаровна!
А това момиче,което изпя Listen направо ме изуми!![]()
Не пропускам епизод! Журито е супер - за пръв път в някое предаване целият състав на съдиите да ми допаднеФаворит все още нямам, но си надявам скоро да си намеря
![]()
Не си ги спомням много, но на мен ми хареса момчето което смята огромни числа...един от малкото ТАЛАНТИ които пуснаха напред.
--Лудите, лудите - те да са живи!
Не очаквах да допуснат някои от "талантите",които просто нямат място там..само 50 места имало..много им било трудно..и накрая хора,наистина заслужаващи да продължат бяха отстранени за да има шоу..![]()
Vanity..
Definitely my favorite sin.. ;]]
МНОГО МЕ Е ЯД ЗА СМЯТАЩОТО МОМЧЕЕЕЕ, КАК МОЖАХА ДА ГО РАЗКАРАТ ВЕ ДА ИМ ТАКОВАМ ТАКОВАТОТО, МАЙКА ИМ ПРОСТААААА
ЗА НИЩО НЕ СТАВА ТОВА ЖУРИИИ![]()
![]()
![]()
Криси по-скопокойно![]()
аз иначе бях за Красен Тошков-българския Роналдиньои откакто стана така с него че го пребиха се отказах да го гледам
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
е кво спокойно, горкото момче го разкараха само защото не се прави на шут за разлика от останалите, това справедливо ли е при положение, че той си има Талант![]()
не,ама то какво е справедливо в тая държава..а то да знаеш от самото начало се знае победителя така че не се нерви напразноПървоначално написано от KpucmuHa
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
емм... с кво ше грабне пича публиката.. да - вградения калкулатор в него е... просто невероятен талант... ама кво може да му се развие?! Бийтбоксъра дето ся би - Кристиян, ме размаза отвсякъде с втората част от 45те секунди.. с дъбстепа...Първоначално написано от KpucmuHa
ии Street Dust са ми любимци и те така... а догодина, живот и здраве (и с по-малко куцузи, че както съм почнал...), и мене ше гледате по тв
![]()
предаването се казва 'България търси талант', а не 'България търси шут', за мен танцуването примерно НЕ е талант, с малко повече упражнения и постоянство всеки който иска ще може да танцува. А колко човека могат да смятат като онова момче? Броят се сигурно на пръстите на, е не на едната ми ръка, може би на двете...Какво като няма кво да му се развива, танците как ще се развият? Само променят движенията - голям талант няма що.Първоначално написано от Tempest
Пълни глупости. Ами оная баба с 'чаша вино остави' защо я пуснаха? За да си правят шоуто...нямам думи направо...
добре, аз, ти и 2-3ма още мислим по тоя начин.. масата обаче мислят другояче, а те ще определят всичко отсега нататък... танцуването не е само движения, тренировки и постоянство.. а когато танцуват повече от 2ма.. синхрона не е просто умение... усещането за ритъм - не е умение.. познавам дотолкова сковани хора, че като ходят, накуцват чак...