.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Мега фен Аватара на teenems
    http://www.vbox7.com/play:40556c6c

Дали изобщо съществува такъв трак
    Много ме кефи ,не мога де се наслушам ама тея дето пляскат и т.н.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Интересно е. Много ми хареса ония момчета, дето интерпретираха Shape of my heart и още няколко песнички

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Интересно е. Много ми хареса ония момчета, дето интерпретираха Shape of my heart и още няколко песнички
    И на мен,макар и да не е кой знае колко уникален талант.Но все пак направиха шоуто

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    еми ако пускат само талантите, трябва 2ри кръг да се състои от 2ма-3ма човека... нали трябва да има кого да режат после... че да е казано някъде, че може да се пее САМО И ЕДИНСТВЕНО в Мюзик Айдъл? В регламента на предаването се казва, че са добре дошли всякакви хора с ВСЯКАКЪВ талант - глас, бързина, сръчност.. УМЕНИЯ - какъв талант е ако не го развиваш?! Не разбирам какво искате вие - шоу или посткомунистически конкурс? Бийтбокс всеки ли го може? Ами ако го можете вие, що не отидете? Различните танци, били те попинг, хипхоп танци и какви ли не още - това да не би да го можете? Различно е, забавно е, публиката го харесва => гледа се => трупат се пари... от нуждата всичко да ни е просто и лесно в тоя живот, дори вече не влагаме мисъл в някои неща...
    А това хубаво ли е?!? Хубаво,няма оправия и без това.Ама честно казано ми е адски тъпо - затова препърчвам да видите форматите на това предаване от другите страни - нищо общо. По-напред бяха дали клипче с малко момче имитатор на Майкъл Джексън .. Мога да го гледам отново и отново това,честно,сега даже пак си го пускам! Е,това е по-хубаво от хип-хоп,бийтбокс и ... еми,то общо взето само това се вижда в предаването. Гледайте си го,щом ви харесва. Със здраве!

Град
    New York
    Шоуто ми хареса.. Но журито определено не! Двамата мъже са прекалено надути .. Жената само дето не е чак толкова. За участниците какво мога да кажа, има ги всякакви индивиди дето се вика , но малко са тези които наистина си ги бива. ^^
    I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...

Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥

-----

Johnny Depp

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от xxph0biaxx
    Шоуто ми хареса.. Но журито определено не! Двамата мъже са прекалено надути .. Жената само дето не е чак толкова. За участниците какво мога да кажа, има ги всякакви индивиди дето се вика , но малко са тези които наистина си ги бива. ^^
    Надути?? Или реалсити?
    Специално Любен Дилов ми е любимец - най-категоричен (и прав,но т'ва е друг въпрос) от всички.
    Пък тая Хилдаа .. Направо сърцето й не й позволява да каже "Не" .. ако откаже (което е станало досега 2-3 пъти някъде .. хм ) само смотолевчва "Емиии то това не е талант твойто и не знамм .. простоо .."
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Тези тримата тази вечер бяха много добри. Момчето, което се съблече въртейки се на главата си, е супер. Като цяло едни от най-добрите досега.

Първият, който изписваше думи докато танцува, не ми хареса. Същата работа с бащата и сина.

А пък жената - счетоводител беше абсолютна излагация.

Град
    София
    Днес изобщо не беше интересно...

Мъжът с полата не ми беше смешен, не видях нищо интересно в него, а още по-малко нещото, наречено "талант".

Рускинята от Чечения пееше много добре.

Мъжът-пчелар имаше хубави стихотворения, но някак си все едно нещо не му достигаше. Не бяха напълно изпипани.

Двамата съпрузи с цирковите номера с ножовете бяха страхотни.

Дресьорът на жени - огромно самочувствие без дори капка покритие. За да кажеш, че си по-добър от Шекспир, трябва да си врътнал.

Град
    Bubble Land ((:
    шоуто го гледам единствено заради Хилда участниците повечето са пълни клоуни..

Hip hop dance club Bubble Gums

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от addicted2y0u
    шоуто го гледам единствено заради Хилда участниците повечето са пълни клоуни..
    Аз също.

Сега гледах как хора от екипа на шоуто коментираха побоя над момчето, което всички наричат 'българският Роналдиньо'. Пффф как може да има такива изроди, бе!! Просто ужас! Това момче толкова израдва, толкова е лъчезарно, че и през телевизора изпълва с оптимизъм.. Дано разберат кой е виновен за това и да си получи заслуженото.. И дано това момче да се възстанови навреме, защото според мен трябва да е на финала!!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Вчера беше яко, а тази "най-силната жена" явно е най-тъпата...

Мега фен Аватара на Colouring
    От време на време го гледам.Хилда ми е най-симпатична.Мнооого е чаровна!
    А това момиче,което изпя Listen направо ме изуми
    !

Не пропускам епизод! Журито е супер - за пръв път в някое предаване целият състав на съдиите да ми допадне Фаворит все още нямам, но си надявам скоро да си намеря

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от arninkata
    Фаворит все още нямам, но си надявам скоро да си намеря
    Любо!

Град
    in my weird world
    Не си ги спомням много, но на мен ми хареса момчето което смята огромни числа...един от малкото ТАЛАНТИ които пуснаха напред.
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Не очаквах да допуснат някои от "талантите",които просто нямат място там..само 50 места имало..много им било трудно..и накрая хора,наистина заслужаващи да продължат бяха отстранени за да има шоу..
    Vanity..
    Definitely my favorite sin.. ;]]

Град
    in my weird world
    МНОГО МЕ Е ЯД ЗА СМЯТАЩОТО МОМЧЕЕЕЕ, КАК МОЖАХА ДА ГО РАЗКАРАТ ВЕ ДА ИМ ТАКОВАМ ТАКОВАТОТО, МАЙКА ИМ ПРОСТААААА
    ЗА НИЩО НЕ СТАВА ТОВА ЖУРИИИ

Криси по-скопокойно
    аз иначе бях за Красен Тошков-българския Роналдиньо и откакто стана така с него че го пребиха се отказах да го гледам
    My heart's a stereo it beats for you so listen close
    S.W.A.G
    fresheer than a muthafucka' . .
    Francisco Lachowski's wife .. <3

Град
    in my weird world
    е кво спокойно, горкото момче го разкараха само защото не се прави на шут за разлика от останалите, това справедливо ли е при положение, че той си има Талант

Цитирай Първоначално написано от KpucmuHa
    е кво спокойно, горкото момче го разкараха само защото не се прави на шут за разлика от останалите, това справедливо ли е при положение, че той си има Талант
    не,ама то какво е справедливо в тая държава..а то да знаеш от самото начало се знае победителя така че не се нерви напразно
    My heart's a stereo it beats for you so listen close
    S.W.A.G
    fresheer than a muthafucka' . .
    Francisco Lachowski's wife .. <3

Град
    Дружба
    МНОГО МЕ Е ЯД ЗА СМЯТАЩОТО МОМЧЕЕЕЕ, КАК МОЖАХА ДА ГО РАЗКАРАТ ВЕ ДА ИМ ТАКОВАМ ТАКОВАТОТО, МАЙКА ИМ ПРОСТААААА
    емм... с кво ше грабне пича публиката.. да - вградения калкулатор в него е... просто невероятен талант... ама кво може да му се развие?! Бийтбоксъра дето ся би - Кристиян, ме размаза отвсякъде с втората част от 45те секунди.. с дъбстепа... ии Street Dust са ми любимци и те така... а догодина, живот и здраве (и с по-малко куцузи, че както съм почнал...), и мене ше гледате по тв

Град
    in my weird world
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    емм... с кво ше грабне пича публиката.. да - вградения калкулатор в него е... просто невероятен талант... ама кво може да му се развие?! Бийтбоксъра дето ся би - Кристиян, ме размаза отвсякъде с втората част от 45те секунди.. с дъбстепа... ии Street Dust са ми любимци и те така... а догодина, живот и здраве (и с по-малко куцузи, че както съм почнал...), и мене ше гледате по тв
    предаването се казва 'България търси талант', а не 'България търси шут', за мен танцуването примерно НЕ е талант, с малко повече упражнения и постоянство всеки който иска ще може да танцува. А колко човека могат да смятат като онова момче? Броят се сигурно на пръстите на, е не на едната ми ръка, може би на двете...Какво като няма кво да му се развива, танците как ще се развият? Само променят движенията - голям талант няма що.
    Пълни глупости. Ами оная баба с 'чаша вино остави' защо я пуснаха? За да си правят шоуто...нямам думи направо...

Град
    Дружба
    добре, аз, ти и 2-3ма още мислим по тоя начин.. масата обаче мислят другояче, а те ще определят всичко отсега нататък... танцуването не е само движения, тренировки и постоянство.. а когато танцуват повече от 2ма.. синхрона не е просто умение... усещането за ритъм - не е умение.. познавам дотолкова сковани хора, че като ходят, накуцват чак...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си