.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

ПРОБЛЕМ : може да е бременна

Та проблема ми е...Вчера мачкахме чершафите с приятелката ми .. Тя е на 19 аз съм на 20...Работата е там че всичко мина перфектно ...Освен това че когато свърших тя забрави да изплюе и преглътна...Възможно ли е да е бременна ;( ;( ;( ;(

P.S: Сорка неиздържах от толкова безсмислени теми да не пусна и аз една ^^

И всъщност ... Все още не и е дошло ... /Парфюмчето от Avon което си поръча преди седмица.../

няма начин да забременее
    Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***

и аз си чакам парфюмчето ма още го няма дано скоро пристигне!

Цитирай Първоначално написано от jujanka
    и аз си чакам парфюмчето ма още го няма дано скоро пристигне!
    Всеки с проблемите си

Ако Луната е в Козирог и Серерноамериканските гекони са в разможителен период, то тя е бременна. С крокодилче.

Супер фен Аватара на pinki
    хахаха това ме изкефи " P.S: Сорка неиздържах от толкова безсмислени теми да не пусна и аз една ^^ "
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

и аз със следващия каталог ще си поръчам Little black dress ..

Продавам чугунени радиатори, изпращам с Еконт. Идват 100%

Мале не съм влизал в тоя сайт от 4 5 месеца мислех си, че се е променил, но все още си ги има малумниците
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Да пич поздравления чакай го след 8 месеца и нещо

Град
    Некъде из Сливен
    Единия крокодил бил зелен, а другия завил на ляво - на колко години съм аз, ако коза е каро ?!
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си