- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да се отърва от шкембе...?
Здравейте,
на 15 съм и от малък попринцип си имам коремче. Чат пат се свива на вътре и става гладко с тялото, но почти винаги е навън и стърчи като бирено шкембе. И съм попринцип тип "кожа и кокали" човек. 50 кила съм за 165см това ми се струва страно да имам корем. Не ям много много, и колкото и да тичам и спортувам не се маха. Кажете как да го отърва да си ми стане гладко с тялото!?
Много коремни преси.
По 200-300 на ден започни и ги увеличавай.
To infinity and beyond.
През това време да мина ли на някаква диета или не?
Препоръчително е да минеш на здравословен режим. Повече плодове и зеленчуци, и пии повече вода.Първоначално написано от ivan4obee
Ако нямаш нужда да сваляш килограми , можеш да минеш просто на по-здравословно хранене. Махни всякакви чипсове , снаксове , вафли , шоколади, пържени храни , тестените също ги ограничи.Първоначално написано от ivan4obee
Изгради си също режим на хранене , ако ядеш нередовно , защото
това е важно. По-добре яж повече пъти , но по-малко , защото така
корема няма да ти се подува толкова и това " шкембе " постепенно ще изчезне. Три основни хранения за достатъчни със 1-2 междухранения
според необходимостта ти.![]()
To infinity and beyond.
слагаш фолио на корема и отиваш да бягаш .. потиш се и топиш мазнините![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
+ да тва наистина помага. от тва фолиото за готвене прозрачното кат се увиеш качествено с него и бягаш може и коремни преси което искашПървоначално написано от sunshine955
мерси за фолиото и бягането. Преди малко се пробвах на коремни преси, след 8-12 коремни една след друга така почва да ме болят мускулите :X и едвам направих 100
ами то трябва постепенно .. първите дни почваш с 20-30 .. и в последстие да ги увеличаваш за да нямаш мускулна треска .. някъде бях чела че Бритни на времето е правила около 1000 и повече коремни преси на ден .. личеше си .. нали тогава модата беше да ходиш с мн къси потничета под гурдитеПървоначално написано от ivan4obee
но с труд всичко се постига
щом си решила .. успех
Спри да пиеш БИРА и безалкохолно пич и може и да се оправиш.
ей аз правя коремни преси,ама по около 100 на ден и не много редовно щото до сега не съм се убедила,че има кой знае какъв ефект. ама това с фолиото ако има ефект,както казвате, ще започна да ги правя редовно с фолио
няма любов
Колко време ще ми отнеме да ми се оформят леко плочките и да се виждат ако на ден правя по 50-100 коремни и не ян сладко,месо и т.н...месец-2?
Шиа, тва и преди 5 ли, колко месеца пак същото го препоръчва и то в моя тема. Разбери, че биреното коремче не винаги се получава от пиенето на твърде много бира(и безалкохолно).Първоначално написано от Shia
Сложиш ли си фолио, докато тичаш/правиш коремни преси изгаря вода, а не калории. С първата чаша вода ще си наваксаш всичко.
Да не говорим, че момчето е на 15 и е 50 кила. Колко ОЩЕ да отслабва? Че то аз съм толкова, а съм момиче.
защоо ?? ти ако всеки ден се потиш .. ще отслабнеш няма как .. ако се поти редовно не вярвам да не стопи мазнините .. а и то не става с 5 потенета .. организма трудно си дава мазнините за това трябва постоянствоПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
не, не не! месо трябва да ядеш задължително! и с 50-100 коремни преси плочките ще си стоят в банятаПървоначално написано от ivan4obee
![]()
толкова хора са отслабнали така .. с много спорт и пот ..Първоначално написано от KumchoValcho
Потенето не означава, че отслабваш!Първоначално написано от sunshine955
^съгаснаПървоначално написано от basscho
![]()
+++++ Потта е вода бе хара, не мазнина!
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
няма ли спортисти сред вас да кажете истината?!
колело, преси, въже, тичане. ние на бокс имаме степенки и примерно правим ляв крак дясна ръка и обратното.
именно заради спорта...с потта ще загубиш не мазнини,а водаПървоначално написано от sunshine955
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Да, и според мен коремните преси помагат, но като правиш много без почивка става много трудно, и аз си имам начин за да е по-лесно: като направиш пет преси спри а около 10-15 секунди или малко павече и така правиш още пет, и още пет, и още с краткотрайни почивки..... Като направиш 20 серии по 5 преси ето ги 100 коремни преси![]()
![]()
emoriginal
Да, и според мен коремните преси помагат, но като правиш много без почивка става много трудно, и аз си имам начин за да е по-лесно: като направиш пет преси спри а около 10-15 секунди или малко павече и така правиш още пет, и още пет, и още с краткотрайни почивки..... Като направиш 20 серии по 5 преси ето ги 100 коремни преси![]()
![]()
emoriginal