- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лице или тяло е по-яко за вас
Първоначално написано от ciklopapz
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Според мен лицето е по - важно , но разбира се ако е в комплект с приемливо тяло![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
може би тялото .. виинаги можеш да си я обърнеш по гръб![]()
тялото защото аз може да харесвам някое момче със супер тяло и да ми харсва в лице, а моя приятелка да му харесва тялото а лицето не![]()
Не оценявам хората по външен вид, но предпочитам хубаво тяло. Все пак тялото е нещо, което всеки може да подобри при наличие на воля, докато никой не си избира лицето, което само по себе си е отражение на същността на човека.
wseki si ima wkus ..tfa deto wie smqtate za grozno (v lice),za nqkoi e krasiwo .. noo mai tqloto ..![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
и двете![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Първоначално написано от Krisiity
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
Ако трябва да избера жена със супер сладко лице ама лошо тяло,и между жена,която е със супер яко тяло ама е като баба яга в лицето ще избера тая с лицето.Обаче ако има някоя дето лицето и става горе долу(9/10 от жените са така) и е със супер яко тяло и между такава дето е просто уникална в лицето ама е като свинята на село в тялото,ще избера тази с тялото.Работата е доста относителна
![]()
и аз такаПървоначално написано от slun4ice
![]()
Просто аз