.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

МНОГО! интимен въпрос относно обезкосмяването на..

Здрасти..

Знам че ще ме "нахраните" много яко.Ама се пак се пристраших да напиша един пост..

Цял ден се чудя ..чрез каква процедура се обезкосмявате около ануса?!Хмм момче съм и съм си хетеросексуален(добре де в днешно време по-модерно е метросексуален).Обезкосмяв ам си цялото тяло.За тялото ходя на кола-маска,а краката и ръцете с епилатор.ПОПРИНЦИП допреди няколко седмици космите около ану.. ми си ги махах със самобръсначка обаче с времето станаха много дебели(космите) и почнаха да растът много бързо..от 5-6 дена не съм си ги махал там и мисля да спра , но се чудя дали да не почна да ги махам с епилатора и така да продължа натам , макар ще трябва да взимам болкоуспокояващи преди това.

Има ли някой този проблем?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Както и при момичетата - козметик, кола маска.

Епилатор..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ами или с епилатор,или отиди пак за кола-маска..Вярно,има болка - но е търпима..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Не знам, ама мен би ме било адски страх да си ги махна с кола маска там, пък ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЕПИЛАТОР, а пък ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ДО СЕГА СИ СЕ БРЪСНАЛ. Просто според мен болката ще е огромна, защото и това е доста нежна област :О
    Най-добрия метод би бил кола маска все пак.

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Не знам, ама мен би ме било адски страх да си ги махна с кола маска там, пък ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЕПИЛАТОР, а пък ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ДО СЕГА СИ СЕ БРЪСНАЛ. Просто според мен болката ще е огромна, защото и това е доста нежна област :О
    Най-добрия метод би бил кола маска все пак.
    ^Имаш страшно яки аватар и подпис. Бих ти ги откраднала, само че е против правилата.
    Иначе по темата - кола маска. Така става най-лесно и безболезнено. Буквално за миг. 2 дърпания и готово.

Style is knowing who you are, what you want to say, and not givin' a damn.
    цък

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си