Аз нямам определен стил. Нося кецове, обличам се с цветни дрехи, по - размъкнати т.с. не прилепнали по тялото, ами .. широки, но не много. Много гривни, гердани, обеци и пр. Не се гримирам, не мисля, че е необходимо. А характерът ми си е странен, но хората, които ме познават са свикнали. Най - големият ми проблем е, че съм твърде директна, а понякога е по - добре да замълча. Иначе съм винаги позитивно настроена и усмихната
какво искам да променя в мен:
-много бързо се доверявам
-търпелив съм към отсрещния и рядко му казвам това което мисля
-твърде съм добър в отношение държание и обноски към другите ,не съм егоист напротив гледам др да е добре(колкото и тъпо да звучи)
-не правя критики на другия даже и да ги има
-реалист съм и мн често се "садвам.."
това което искам:
-да съм по директен
-да не съм чак толкова добар даже по скоро нахален,надут!(защотото повечето са такива)
-исакм да съм оптимист и винаги да се усмихвам!
-да не се доверявам на почти-непознати хора (което винаги правя)
-да не ми пука за другите!!!!
Това като характер<
дрехи които нося: черно,бяло,винаги маратонки спортни дори и през зимата,обичам суитчари,тениски с щампи,ръкавици стил без пръсти,обичам мн аксесоари като гривни ,накитници,медалиони
искам да си сложа пиарсинг (на веждата)или обица на охото но все още не съм се решил...Тоест не съм много уверен което също искам да земеня с "високо самочувствие"
Пробвал съм много пъти да променя това в мен но има чувство което винаги ме спира отвътре - "съвест"