.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    Град
    with Christopher Drew <3

Стил и модел за характер,който се опитвате да изградите?

имате ли някакъв стил на обличане?тип характер или начин на мислене,които се опитвате да изградите?
    аз съм била емо,сийн,кифла [много тъпо,знам.]
    и сега в момента се опитвам да изградя един собствен стил,който да ме радва и да показва по някакъв начин каква съм отвъртре.. ^^
    далеч съм вече от мислите как да съм кифла,надувка най-велика или да съм депресирана..смятам да се радвам на живота повече,да стана оптимистка и стила ми да излъчва оптимизъм и да изразява това коя съм аз
    съжелявам ако има такава тема ^^

за мен:
    -черен молив. (отгоре и отдолу)
    -кецове най-често ,но може и други типове обувки
    -свежи цветове и дрехи
    -мм с мнооого гривнички ^^
    -втори пиърсинг на ухото (ще си слагам)
    -шапки мания ;дд
    -червило
    -винаги усмихната и оптимистична.
    -весела.
    -непукистка.
    -опитвам се да показвам повече себе си.
    -да преодолея страховете си.
    -да стана в някакви граници егоистка ,за да не пренебрегвам себе си заради другите..

и това са ми целите.
    всеки понякога иска да се чувства пълноценен и щастлив.
    промяната в стила ми и характера е един вид път към личностно усъвършинстване и начин да намеря себе си.
    надявам се да ви хареса темата. ^^

звучи детинско,но нека всеки да се замисли..все пак с постовете си може да се вдъхнови някой да се преоткрие и да бъде също така щастлив в кожата си,благодарение на това,че е открил своя стил,подходящ на неговата душевност.
    [size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.

суперска тема,много ми харесва.
    ам,обаче в момента нямам възможност,да драсна.
    в скоро време ще кажа и от мен (:
    ще следя темата с интерес

Голям фен Аватара на crazymm
    Иска ми се да показвам повече на хората, които обичам, че не ги приемам за даденост. За жалост твърде рядко казвам: "Обичам те", твърде емоционална съм и често им наговарям неща, които не им харесват...
    Стилът си на обличане харесвам - предпочитам впити дънки и някаква сладка блузка.
    Аксесоари - винаги съм с -> http://prikachi.com/files/1424281u.jpg
    Имам го от 2 години, вярвам, че е символ на моята същност и почти никога не го свалям.. Освен него слагам и средно големи или големи сребърни халки
    Косата ми - винаги дълга, винаги права (за жалост )
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Добра е идеята. Винаги има какво да направиш, за да се усъвършенстваш. Аз се опитвам да спазвам свой собствен стил, защото според мен е много глупаво да следваш даден стил (например да станеш емо - голяма глупост) Преди 3-4 години и аз като не знаех какво е емо и аз се правех на това, след това само черно носих, но сега съм решила точно както и ти - да се обличам цветно, което да показва и колко съм весела Малко смешно звучи, но..

Ето за мен:
    -малко грим - спирала, пудра, гланц и рядко молив ; лакове в наситени цветове
    -дрехи в светли и ярки цветове
    Според мен няма значение дали дрехите са един или друг стил-купувам си това, което ми хареса.

Какво искам да променя в характера си:
    -Аз съм голяма оптимистка и това ми харесва, но не бива да съм толкова наивна.
    -Много съм нервна Трябва да се науча да не се нервирам за най-малкото нещо.
    -И последното, което искам да променя за сега е това, че прекалено много се притеснявам. Трябва да бъда малко по-голям непукист и всичко ще е супер!

Цитирай Първоначално написано от crazymm
    Иска ми се да показвам повече на хората, които обичам, че не ги приемам за даденост. За жалост твърде рядко казвам: "Обичам те", твърде емоционална съм и често им наговарям неща, които не им харесват...
    Стилът си на обличане харесвам - предпочитам впити дънки и някаква сладка блузка.
    Аксесоари - винаги съм с -> http://prikachi.com/files/1424281u.jpg
    Имам го от 2 години, вярвам, че е символ на моята същност и почти никога не го свалям.. Освен него слагам и средно големи или големи сребърни халки
    Косата ми - винаги дълга, винаги права (за жалост )
    Какво значи този знак?От известно време смятам да търся, ама ся да попитам тук.

Голям фен Аватара на crazymm
    символизира противоположностите, които се преплитат и допълват. Ин символизира женствеността, а ян - мъжествеността.
    Обобщено е това, ако искаш повече инфо, пиши на лично..
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Град
    with Christopher Drew <3
    Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream
    според мен е добре да си оптимистка.гледай един филм 'The Secret'-документален.теорията е ,че мислите ти създават твоята реалност.звучи глупаво ,но теориетично не мога да ти го обясня добре.гледай го и реши дали да вярваш.аз наистина вярвам ,в това.практиката ме е убедила,че е истина .просто физически закон ..който е бил крит дълго време.има и книга и наистина ,ако повярваш и се замислиш,може да промениш коренно живота си :] .но и лошите мисли също създават реалност.затова,за да живееш в един позитивен свят,трябва да си оптимистка .просто ти давам съвет.иначе радвам се ,че ти харесва темата.ии съжелявам за отклонението от темата,но беше нужно да го спомена ^^
    [size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от YourSupergirl
    според мен е добре да си оптимистка.гледай един филм 'The Secret'-документален.теорията е ,че мислите ти създават твоята реалност.звучи глупаво ,но теориетично не мога да ти го обясня добре.гледай го и реши дали да вярваш.аз наистина вярвам ,в това.практиката ме е убедила,че е истина .просто физически закон ..който е бил крит дълго време.има и книга и наистина ,ако повярваш и се замислиш,може да промениш коренно живота си :] .но и лошите мисли също създават реалност.затова,за да живееш в един позитивен свят,трябва да си оптимистка .просто ти давам съвет.иначе радвам се ,че ти харесва темата.ии съжелявам за отклонението от темата,но беше нужно да го спомена ^^
    Това, че съм оптимистка е хубаво. Имах предвид за наивността, че трябва да се променя. Благодаря за информацията иначе. Утре ще потърся филма и ще го гледам. И според мен ако силно вярваш в нещо и си оптимист, то ще се случи, колкото и усилия да трябват. Трябва ти обаче и увереност и силна воля, за да постигнеш нещо.

Нямам някакъв определен стил на обличане, просто обличам това, което ми харесва ... Дрехите ми показват това, което съм , а не това , което трябва да бъда ! Всеки човек е различен, уникален .. Хубаво е хората да имат собствен стил, а не да се стремят да бъдат винаги в крак с модата на всяка цена, независимо дали им е комфортно или не ! А колкото да характера и държанието - няма перфектни хора .. Все пак истинските хора не са перфектни, а перфектните не са истински ! Това, което не ти харесва винаги можеш да го промениш.
    Бъди уникален !
    Бъди себе си !

Град
    with Christopher Drew <3
    Цитирай Първоначално написано от petiam
    Нямам някакъв определен стил на обличане, просто обличам това, което ми харесва ... Дрехите ми показват това, което съм , а не това , което трябва да бъда ! Всеки човек е различен, уникален .. Хубаво е хората да имат собствен стил, а не да се стремят да бъдат винаги в крак с модата на всяка цена, независимо дали им е комфортно или не ! А колкото да характера и държанието - няма перфектни хора .. Все пак истинските хора не са перфектни, а перфектните не са истински ! Това, което не ти харесва винаги можеш да го промениш.
    Бъди уникален !
    Бъди себе си !
    [i]има една мисъл 'Life isn

Град
    with Christopher Drew <3
    ии повтарям..човек e хубаво да си измисли уникален за себе си стил..може да взима и идеи ,които МУ ХАРЕСВАТ от другите и да ги пречупва през собствената си призма ..за това е и темата ^^

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми научих се да бъда силна до някаква степен. Може би това, което преживях ме направи такава. Себе си съм винаги. Не се стремя да приличам на някой. Преди завиждах на хората, но вече спрях да го правя, защото разбрах, че другите не са нещо повече от мен. Не се стремя да бъда като момиченцата, които са станали известни, благодарение на роднини или гаджета тип "импулс старс". Тук поне ги има на всяка крачка. Жалко. За външния вид: Преди носих обици, гердани, кичих се с две думи, но вече не. Просто не ми пука как изглеждам. Понякога слагам грим, като очна линия, рядко сенки, спирала понякога просто така. Нося само сребърна гривна на дясната ръка. Пръстени не нося. Такива метълски работи или тип емота не нося. Не обичам да си рисувам кецовете, да си пробивам нявсякъде тялото, където мога. Ако мога ще си сложа пиърсинг единствено на носа. Не позволявам да ме тъпчат, каквото имам си го казвам направо. Относно дрехите - това което ми хареса нося. Тип емо или метъл не се нося. Не съм редовен клиент на Адидас и тез онез, не съм маниячка и не искам да се доказвам с дрехите, които нося. Не съм звезда, за да го правя. Не винаги дрехите казват всичко за човека. Това е общо взето.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    мнОу яка темичка,,много ме кефи
    Аз много пъти съм се опитвала да се променя,но не съм успявала..затова оставах себе си и вече се опитвам да се приемам такава каквато съм,с всичките ми плюсове и минуси.
    Залагам на спортно-елегантното облекло.По принцип не нося токчета,но се обличам женствено.Например предпочитам сандали вместо кецове ии модерно якенце вместо суичер Много обичам да се усмихвам и го правя постоянно Искам да преодолея страховете си,но..може би ще се опитам да направя нещо по въпроса.. Преди бях непрекъснато оптимистка,докато сега съм и песимистка..е опитвам се да мисля по оптимистично..така на мен ми е по-добре ии изписах цял роман,,ако продължа да пиша няма да ми стигнат всички страници айде това е от мен и ще следя темата с интерес

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ами обличам се елегантно. Нося само поли и рокли и нося само обувки на ток (имах и балеринки преди 2 години но не са ми удобни). Дрехите ми са доста разноцветни. Обичам зелено, лилаво и червено. Гримирам се в тон с дрехите си а ако нямам време за сенки си слагам задължително спирала, черен молив отдолу и някакъв гланц. Аксесоари не обичам много много... Имам си една сребърна верижка със сребърно сърчице на нея и си я нося всеки ден, както и един златен пръстен с рубин който не свалям (подари ми го майка ми като навърших 18 а баба ми го е подарила на нея когато тя е навършила 18 ). Знам че злато и сребро не се носят заедно но и двете имат специално значение за мен и за това така...
    Сериозна съм, оптимистична и хората около мен знаят че могат да разчитат на мен. Доста се обръщат към мен за съвет което ме радва. Гледам да не показвам отрицателните си емоции и да не говоря за проблемите си. Повечето ме познават като весела и щастлива и това е добре. Като цяло съм доволна от стила и характера си. Напоследък нещо не мога да се мотивирам да уча и съм малко назад с матеряла но знам че ще се справя
    Между другото и аз много харесвам филма "Тайната" и го гледам редовно (според мен е хубаво да се гледа повече от веднъж за да се мотивира човек и да не забравя че всичко зависи от него). Изчела съм и доста литература по темата така че ако на някой му е интересно може да му кажа някои автори и заглавия.

Мега фен
    Чувствам се адски странна, защото.... само когато имам лоши мисли и предчувствия за нещо в бъдещето, се случва нещо хубаво! Всичко е до нагласата... Но когато имам добри предчувствия за самото настояще или за някой лош минал момент, те ми помагат да преодолея тъгата и моментното падение. (:
    Браво за темата, много е хубава!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Преминала съм през много стилове, както доста хора на моята възраст.
    Но сега съм себе си.
    Обичам модата, но се обличам така както аз се харесвам.
    Имам много дрехи, но не обичам претрупването.
    Луда съм на теми обувки и чанти <33
    Сиво, черно, лилаво и тн. са ми любими като цветове.
    Харесвам спорта, поддържането на тялото, разни др. неща.
    Обичам и да се гримирам, както и козметичните продукти ( и съм наясно с много от нещата )
    Слагам си фон дъо тен, спирала, гланц и др. неща, но не се мажа. Дискретен грим.
    Пръстени не слагам. Рядко герданче или гривничка.
    Иначе съм много положителен човек, винаги усмихнат, обичам да се шегувам.
    Не съм доволна от това, че съм много добър човек и някои хора злоупотребяват с това.
    И май това е... ако се сетя нещо ще го добавя...

Супер фен
    Аз се обличам спортно-елегантно. От скоро започнах да нося повече ризи. Не харесвам шарените неща, повечето ми дрехи са сини, сиви, черни или бели. Обичам да съм стилна, мразя да копирам някого, искам да съм си уникална. Нося сребърни гривни и ланчета, имам най-различни сребърни фигурки.
    Грим - коректор (когато имам нещо да прикрия), балсам и понякога сирала. Пудра/фдт слагам само за специални случаи.
    Много оптимистична натура съм, непукистка (въпреки, че понякога ми пука за нещо, но то ще бъде за 15-20 мин., след това ми минава... ). Имам самочувствие, отстоявам позицията си до край. Силен човек съм, защото съм преминала през какво ли не... И най-важното - мразя лъжата и лицемерите!!!
    Много хубава тема!

Голям фен Аватара на Stellsy
    Не съм от хората, които са винаги в крак с модата.. Не ги харесвам.. Преди няколко години беше на мода жълто и зелено.. Излизах с едни приятелки и всеки 2-ри беше в жълт или зелен панталон. Беше смешно .. Обличам се цветно, винаги купувам това което ми харесва, а не това, което е модено.. всеки ден съм с дънки.. не са много тесни,но не се и широки. Харесвам забавните блузки.
    Рядко си купувам гривни, обици или ланчета, защото харесвам резличните неща. Често си правя гривнички. :P Обичам да се лакирам. Ходя с патъчки, маратонки. Гримирам се почти всеки ден. (молив, гланц, спирала .. понякога и сенки, рядко пудра)

-Не искам да съм токлова наивна..
    -Опитвам се да владея нервите си .. често се нервирам от много дребни неща (най-често излизам от стаята, за да не си го изкарам на някой..)
    -Също се опитвам да се приресявам по-малко.. когато има някакъв проблем, започвам да мисля и мисля, мисля ,, какви ли не неща ми минават през главата и накрая всичко си е както преди, все едно нищо не е станало..
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Темата е страхотнааа :P Утре и аз ще се вкл. и ще кажа за мен ( сега нямам време )
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София

Re: Стил и модел за характер,който се опитвате да изградите?

-кецове най-често ,но може и други типове обувки
    -свежи цветове и дрехи
    -мм с мнооого гривнички ^^
    -винаги усмихната и оптимистична.
    -весела.
    -непукистка.
    -опитвам се да показвам повече себе си.
    -нямам страхове
    - .. в някакви граници съм егоистка ,за да не пренебрегвам себе си заради другите..
    Всички тези неща ги има при мене. Темата е страхотна.Важно е хората да бъдат стимулирани да са с весела нагласа за всичко и да са щастливи.

Моята цел е просто да сбъдна мечтите си. (ако някой го интересува - да стана лекар;да обиколя определени красиви и приятни места в света и общо взето да бъда щастлива и весела както досега.. искам в бъдеще да създам едно хубаво и задружно семейство ).

За стила ми-обличам се съвсем нормално.. в смисъл не съм някаква кичозна или нещо от рода.. Дрехите са ми цветни.Обличам се модерно но не робувам на модата.Не се гримирам (мразя грима). Това е в общи линии..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Относно дрехите:
    Нося изчистени дънки.
    Често съм със семпла блузка+жилетка,риза,суитшъ ,сако или пуловерче.
    Не понасям поло яки.
    Обикновенно съм с кецове или гуменки,рядко с друго.
    Пристрастена съм към шаловете,имам ужасно много и не мога да изляза от къщи без шал,знам че звучи странно но се чувствам гола без него.
    Обичам да нося шапки ;>
    Обичам аксесоарите -повечето сама си ги правя
    Преобладаващите цветове в гардероба ми са синьо,сиво,бяло,черно и червено,тук-там се среща розово,лилаво или зелено.
    грим не нося,освен понякога любимият ми син молив,който да ми отива на сините кичури.

стила ми отговаря на мен самата като човек защото е небрежен,лековат и удобен.
    винаги отделям внимание на малките детайли в облеклото,така както се радвам на малките неща в живота.

Никой неможе насила да изгради характера си.Той е сложна композиция,която се усъвършенства и развива във времето,повлияна от чувства,събития,хора.Да робуваш на някакво течение,най-често временно,е показател за недоизградени ценности.Ти все още не си намерила себе си,не си открила коя всъщност си сред всички измислени идеали,или може би се страхуваш да се покажеш.Но най-силното оръжие е да си едно цяло със собственото ти аз,да изживяваш емоциите си по свой уникален начин,да се обличаш и разкрасяваш така,както ти харесва и чувстваш,че трябва.Тогава ще изградиш един СОБСТВЕН СТИЛ,който не може да бъде опорочен,заличен и сравнен с останалите абсурдни.Това е най-важното,не се крий зад чужда самоличност,не натоварвай себе си и психиката си с това бреме,не се самозалъгвай Пожелавам ти успех

Град
    with Christopher Drew <3
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Никой неможе насила да изгради характера си.Той е сложна композиция,която се усъвършенства и развива във времето,повлияна от чувства,събития,хора.Да робуваш на някакво течение,най-често временно,е показател за недоизградени ценности.Ти все още не си намерила себе си,не си открила коя всъщност си сред всички измислени идеали,или може би се страхуваш да се покажеш.Но най-силното оръжие е да си едно цяло със собственото ти аз,да изживяваш емоциите си по свой уникален начин,да се обличаш и разкрасяваш така,както ти харесва и чувстваш,че трябва.Тогава ще изградиш един СОБСТВЕН СТИЛ,който не може да бъде опорочен,заличен и сравнен с останалите абсурдни.Това е най-важното,не се крий зад чужда самоличност,не натоварвай себе си и психиката си с това бреме,не се самозалъгвай Пожелавам ти успех
    вече не робувам на течения,а ИЗГРАЖДАМ свой различен и уникален стил,който ми харесва..Не както по едно време да съм еднаква като всички .. и да се обличам без да влягам смисъл в облеклото си ;x

Амиии и аз харесва темата :]

Единството, което искам да променя е стила си на обличане...Обличам се като момче...Смисъл суичери, дънки/нито прилепнали, нито широки../ и Странни блузи/със щампи/ и кецове...Дори и аз не знам защо си ги купувам...А относно характера..Изграждала съм го много време, и смятам, че преценката която имам и отношението ми към другите добра :P Разбрирам се с всички около себе, но не съм от онези, миличките които остовят да се тъпчат.Когато имам мнение за нещо, го имам...Отстоявам си правата..Относно грима не че искам да стана кифла, просто искам да се поддържам повече...Имам предвид спирала, молив..Нещо такова не оранжев фон дьо тен и тн...Не знам какво др да напиша xD

Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    вече не робувам на течения,а ИЗГРАЖДАМ свой различен и уникален стил,който ми харесва..Не както по едно време да съм еднаква като всички .. и да се обличам без да влягам смисъл в облеклото си ;x
    Значи започваш бавно да поемаш по пътя към истинското ти аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си