- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичате ли да се усмихвате? :)
Не обичам да се усмихвам. Нямам поводи, а и не харесвам усмивката си. Ако все пак го направя то ми коства усилия и е защото "трябва", а не защото "искам".
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
винаги се усмихвам или се смея,понякога даже ме заболява устата бля
hip-hop
Аз само се смея. Всичките ми приятели казват, че не са ме виждали усмихната, но за сметка на това смехът ми ги преследва навсякъде.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Разбира се.Няма по-хубаво нещо от една искрена усмивка.![]()
I'm not in love this time,this night...
Първоначално написано от anna93
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Да,аз постоянно се смея,дори и да ми е гадно
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ами да, ако щеш вярвай, не се усмихвам почти никогаПървоначално написано от doubledmg
затова пък се хиля достааа често като съм с аверчетата
![]()
Обичам да се усмихвам и го правя честоПървоначално написано от danibebi
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Обиииичам , много обиииичам да се усмихвам .. иначе ако ми е ужасно гадно за нещо никой освен майка ми () неможе да ме накара да се усмихна
![]()
не не обичам да се усмихвам..
тва е най-тъпото нещо което може да прави човек.....
.. е естествено че обичам
като е весел човек или му е смешно се усмихва
що за въпрос ?
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Постоянно се хиля.Цял ден-с повод или без.Дори и в трагичните моменти.Все се намира нещо смешно за което да се хванеш.А особено като се сбера с приятели ме заболява устата![]()
Да,естесвено,че обичам![]()
Аз обичам да се усмихвам. Много ми е смешно като видя някоя сериозна физиномия, като ходещ некролог...![]()
Първоначално написано от Converse333
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
обичам, ама преди го правех по-често. Иначе са ми казвали, чее имам хубава усмивка и е така де ха![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Не много![]()
Усмихвам се и се смея с повод и без повод.Смея се дори когато ми е зле ,тъжна съм и т.н.Винаги търся смешното във всичко и имам голямо чувство за хумор![]()
да![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
до някъде
Просто аз