- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Надпис за татус?
Здравейте!
Искам да си правя татус с текст. Уча шрифт и сама мога да си направя дизайна на текста, но все още не съм решила какво да пише. Можете ли да ми предложите някакъв текст било те мисъл или дума? Какво бихте избрали да напишете, ако вие си правехте същия татус?
Благодаря ви!![]()
На мен ми хареса " satisfy my soul", но не съм сигурна още иска ми се да е нещо по-различно.
Може ли да те попитам нещо?
Окей.
Като някой после те попита защо си си татуирала точно този надпис или мисъл и т.н., какво ще отговориш?
- Ее един/една от форума ми го предложи и мен ми хареса.
Според мен една татуировка трябва да е нещо лично, нещо значимо за теб, а не от гъзария.
Съжелявам, не искам да се заяждам, но според мен съм права.
Не аз искам да татуирам някоя мисъл, която ми харесва, а отделно ви питам вас, ако си правите такъв татус какво би писало на него?Първоначално написано от magicfairy
Интересно ми е кой какво ще напише.
Може би някой хубав цитат но моите любими са твърде дълги за татус...След като се омъжа обаче съм решила да си татуирам името на съпруга си
Знам че идеята може за някои да е глупава но на мен ми харесва.
ти трбява да го избереш
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
лелеПървоначално написано от justunique
![]()
За цитата - ти трябва да си го измислиш, да е нещо свързано с теб и което ти харесва, а не да си го плеснеш само, защото те кефи и след няколко години да се чудиш как да го скриеш.
иначе бих си татуирала нещо хубаво и забележително също което и да е различно.Първоначално написано от dead_princess
![]()
Е аз пък не мисля че трябва задължително сама да си го измисли. Аз много харесвам цитатите на Joseph Campbell и смятам че са много вдъхновяващи. Може и част от любима песен да е (стига да не я свързваш с някой). Аз имам такива песни които ги слушам вече години и продължават да ме докосват.Или част от стихотворение. Не виждам защо да трябва тя да си го измисли. Може просто да избере нещо което изразява чувствата и същността й.
^
Ъмм поправям се.Исках да кажа, че просто трябва да избере нещо, което е свързано с нея, нейната същност, а не да се татуира, защото е "модерно" в момента. Общо взето съм на твоето мнение.
![]()
направи си, само бог може да ме съди, много е вървежно. Довечера ше ти пратя да видиш един друг хит
[b]Локо Пловдив и тесни пичkи
every day is like the other keep your fear undercover.
It
Аз бих си написала името на китайски или там каквито бяха йероглифи. Колкото пъти съм виждала, толкова пъти ме кефи. Супер яко седи и на момичета и на момчета. Можеш да напишеш името на най близкия си човек. фразата, колкото и да е малка, според мен няма да стои мн хубаво. И все пак зависи къде ще искаш да си правиш татуса.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
абе,не знам, аз искам да си правя звездичка на китката отвътре..ама по-нататък. та направи си нещо,което няма да ти втръсне и знаеш.че ще ти харесва и занапред.
Ако напиша името на най-близкия ми човек "Марто", гаджето много ще ревнува не смяташ ли?![]()
Аз си мислех да напиша нещо свързано с мен, нещо, което ме вдъхновява, а има много такива песни.
Ами аз съм графичен дизайнер и лесно мога да си изработя подобен елемент с як дизайн, но точно на китката искам текст.Първоначално написано от giveupbitch
![]()
http://prikachi.com/files/1372938y.jpg - Аз си направих това.![]()
Татуировката изобразява ангел с крила, а в крилата на ангела се крие лице на дявол, по-точно профила му... но е трудно откриваем и трябва да се загледаш по-внимателно. Смисълът за мен е, че във всеки добър човек, се крие малка част, която е зла... но в повечето случаи е доста трудно откриваема, както е трудно откриваем и дяволът в крилата на този ангел. Преживяла съм няколко случки от такива "добри" хора, уж с ангелски крила, но вече се научих да внимавам. Всеки път, когато погледна тази татуировка, тя ще ме кара да си спомням за миналите ми несполуки и ще си спомням също, че вече трябва да бъда по-внимателна с хората на този свят...![]()
Относно въпроса на авторката... Не е нужно сама да си го измисля, както казаха повечето, не нека бъде нещо смислено за теб и нека когато го погледнеш, да знаеш защо този татус е там.![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Татуса е много хубав и смислен. Аз винаги като рисувам вграждам някакъв смисъл, мисъл в самата рисунка и така тя винаги става много интересна.Първоначално написано от stefity
Иначето аз навремето (даже и още) искам да си направя феникс точно там където е татуса, който ти ми показа. Феникс, понеже те се възраждат, реминават през всички трудности в живота, а и аз съм голямо пироманче за 1 седмица подпалих къцата на майка ми, а после и тази на баща ми.
(съвсем без да искам, но нали изгасихме всичко без щети).
Lидях дявола :P Много е красива :]Първоначално написано от stefity
ти сама трябва да си избереш.
нещо индивидуално,различно,исти нско..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
^^
Мерси и на двете ви.![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Абе ТиЯ ИеРоГлиФи Не Са сИ рАбоТа пОнЕ зА меНе!!Първоначално написано от anna93
- Не зНаеШ каКвО пИшЕ сПеЦиаЛиСта МоЖе Ти НаПиШе Че сИ К**** с иЗвИнЕниЯ!! иЛи вСякВи гЛупОсТи!!
:P![]()
Бих си написала цитат от песен,някоя важна дата за мен,нещо свързано с живота ми и всичко ,през което съм преминала.Но много искам да си направя мъничка звезда на дясната китка и не е случайно. : )
аз много харесфам една татуировка на която пише i want the world at my feet и до надписа едно перо от 'писеца' на перото има капки кръв се едно надписа е писан с перото и е от кръв..Доста дълго обяснение дано ме разберетеНо найстина каквото ти е на сърце това трябва да си татуираш
![]()
http://tatoo-bg.net/index.php?option...4&Itemid=22824 тфа е едно сайтче с много татуировки![]()