- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЛИЧНА КАРТА!!!!
Искам да ви попитам знаете ли къде мога да дам лична карта срещу някаква сума пари ..?
Как да я дадеш срещу пари?
Да си продадеш личната карта ли?
Grumpy old madman
На някой, който би я използвал за да изкара повече, отколкото ще ти плати за нея.Първоначално написано от addictedtosummer
наркоманията прошка нема
+ като си дадеш картата после трябва да плащаш глоба ... успех![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Не става въпрос за мойта.. не ме мислете за наркоманка или нещо такова.. ама на никой не саму излищни някви пари ..
![]()
които ако не върнеш ти се губи личната карта, а след това 50 лева минимум ще дадеш![]()
ако си я намерила я дай в полицията и ако собственика реши да те възнагради ЕВЕНТУАЛНО може да вземеш някой лев, иначе едва ли
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
глупостиПървоначално написано от antiWHAT
единственото, което можеш да направиш с чужда лична карта на живо е да я върнеш в районното, или ако тръгнеш да въртиш някви тъпи схеми да те опандизят или някой от приятелите на собственика да ти хвърли един бой или самия собственик...
Ако картата е на човек над 18г. може да се регистрира фирма на негово име и да му натрупат ебати данъците да плаща, сигурно има начин да се изтегли кредит, и какво ли още не.
Глобите от МВР са дребна работа, ако някое от тея неща се случи..
Ако греша, някой да ме поправи.
Едва ли е толкова лесно. Как ще регистрираш фирма с чужда лична карта? Кой ще попълва документация, кой ще слага подписи, а за да натрупаш данъци, не трябва ли да имаш доход?Първоначално написано от LizZz