- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дрешка ! Спешно моля за помощ :с .
Значи, проблема е следния:
Тази дреха (която ще постна след малко) ужастно много ми харесва. Гадното е, че тя е на една приятелка на братовчедка ми .. която е супер надута
така, че по-добре да не я питам нещо, защото веднага ще изкоментира или нещо такова, защо я питам за дрехите й.
Та въпроса ми е: от къде мога да си взема такава >![]()
> дреха или там както се казва, по възможност същия цвят или подобен модел. И цена, ако знаете г/д колко струва.
пп: Няма смисъл да кажа на братовчедка ми да я пита, 'щото оная ще каже: не знам/от одавна ми е/ или нещо такова. Пък и ако бях да тръгнала да питам нея няма смисъл да питам вас.![]()
Ами от къде си? Такива подобни модели сам виждала на пазара във Варна, но леко им мина модата[/i]
Можеш да си я поръчаш от нета, щом толкова ти харесва![]()
Виж в МОЛа
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
На мен това ми прилича на една просто зелена пола със висока талияи отдолу една черна блуза.
Не ми се струва да е една дреха..
В мола ги няма такива неща , ама това от някъв по обикновен магази
можеш да го намериш.
To infinity and beyond.
В мола няма такива, но по обикновенните магазинчета съм виждала![]()
Миналата година ги имаше в повечето магазини,това което си показала е отделно от блузката,но се продават и в комплект с ризи
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Виждала съм ги на различни цени сега са намалени и се намират по 35 лв.,но има и от 60,говоря за тези които са с ризи,а само това пола ли е нз.си нямам представа
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!