- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Растеж и подхранване на косата- Обща тема
Ето какво : омръзна ми всяка седмица по няколко пъти да обяснявам за хининовата вода, шампоан и т.н. Тъй като повечето девойки ги мързи да потърсят тема и само задръстват първата страница с такива теми. Това ще бъде обща тема за изпитани и ефективни продукти, за да се спре правенето на нови и нови теми за косата. Само през последната седмица имаше около 5 теми с един и същи проблем : растежа на косата. Ами мислете какво правите преди да се подстригвате или каквото там правите! Ето защо правя тази тема и всички да споделят ефективни продукти, цени и подобно. Надявам се разбрахте какво имам предвид.
ПП: Мисля, че темата трябва да стане направо Важна.![]()
![]()
Ааа и аз препоръчвам от личен опит ХИНИНОВА ВОДА!!
ХахахаАко си мислиш,че с твоята тема ще промениш нещо заблуждаваш се ..
Не е първата такава,която е пускана.Ще си отиде на задните страници и всички ще забравят,че я е имало въобще.
Като идея иначе е хубаво и подкрепям..
Но едва ли ще има полза от нея..
![]()
Предполагам, но все пак рехиш да се опитам... Настина се ядосвам вече само като погледна задните страници и излизат около 7-8 теми. И тва е в рамките на много малко време. Все едно нарочно ги пускат, само за да дразнят и пълнят форума..Първоначално написано от nadincety
Да,наистина е дразнещо..Но съгласи се,че е много по-лесно да пуснеш направо нова тема,отколкото да потърсиш ..Първоначално написано от twilightHeart
Другото,което много дразни е,че тези,които пускат темите започват с изречението:"Знам,че има вече такава/такива теми,но .. "
Е , добре , де.. Като знаеш,че има таква тема,за какво пускаш и ти ..
![]()
Таа така общо взето ..Най-много да се пуснат 5-6 поста по темата и до тука ще е .. За съжаление ..
![]()
Определено щеше да е хубаво да си имаме и такава темичка,всичко да е събрано на едно място,да не ти се налага да търсиш и да пускаш теми ..
добра идея .. но тези които пускат секи ден теми ги мързи да потърсят на следващата страница ..пък камо ли да станат над 20 страници .. никой няма да седне да ги чете .... ще продължават да пускат секи ден едни и същи теми ! надявам се да греша ..
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Като ги мързи би трябвало да бъдат "наказани", за да се научат да използват гугъл и търсачката в сайта..![]()
така да попитам за гнойни пъпки какво помага и как да ми отслабнат малко бедрата ?
А ето и моят изпитан продукт розова вода срещу торбички под очите
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
Тука говорим за косата и всичко за нея,а не за лицето!Първоначално написано от bubs95
иначе по темата за косата аз съм доволна от Тривитаминол и Себорал форте-за разтеж са и дветеЗа подхранване и блясък и по-малко цъфтеж използвам маска за коса Лорис
![]()
Някой ползвал ли е това и доволен ли е?
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Първоначално написано от bubs95
![]()
![]()
![]()
ами аз искам да питам дали сте използвали това и дали сте доволни..също така, каква е разликата с това на Тафт по-горе и кое е по-добро?
![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
^Аз съм ползвала само това на Лореал и съм много доволна.![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
косата ми страшно много се наелектрезира (не знам точно как се пише) някой може ли да ми каже някакъв балсам или нещо такова?
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
darrie, аз си взех това на Тафт понеже другото го нямаше и съм доволна. Естествено няма как да се получи само със сешуар и след като я изправих (обикновено не се задържа кой знае колко дълго права) остана в мн добра форма.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
а на каква цена си го взе?Първоначално написано от viksit0y
![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Преди имаше една хубава тема-Тайната на здравата и красива коса-ТУК.
Тя бе почителна,като си направи труда да направиш темата "Важна" щеше да бъде хубаво да сложиш главната информация,която всички търсят
-Хининова вода
-Масла
-Тривитаминол и др.
на главно място,защото тогава може би щеше да си заслужава
FAIL!!!
e се тая те и без това в началото на темата само коментираха как другите правят нови теми
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
има спрей против наекектрезирване на косата .. нз колко помагаПървоначално написано от psych0
smile-it's the second best thing you do with your lips
Първоначално написано от Shia
Не съм аз тая дето да направи темата важна. Ако погледнеш първия ми пост ще видиш, че пише за хининовата вода. Относно тривитаминол-а няма какво да кажа, понеже не съм го ползвала и не смятам,защото е за животни. Като не ти харесва темата айде чао!
airplanes..
Аз искам да питам нещо, за което има страшно много теми, но никоя не ми свърши работа.
Трябва ми нещо за предпазване на косата от топлината на пресата.
Не ми препоръчвайте на Лореал Хот Лис, нито кристали, защото едното го имам и не мисля, че предпазва, а другото съм чела, че едва ли не помага за увреждането. Ако може информация за някой спрей примерно или нещо друго ще съм благодарна.
И ако знаете хубава работа ли върши на Лореал Термо Рипеъра, ще съм много щастлива. Мерси предварително.
Използвай на Гарниер шампоана sleek and shine, на него отпред има сешоар ии е за предпазване от топлина. Също така колкото по-различни маски и масла, толкова по-добре. В смисъл редувай, а не на едно къпане 354687341318646 маски. И също има едни балсами (в Ейвън съм виждала), които са за след къпане ии без отмиване. Пробвай и успех!!Първоначално написано от Shadowsogirl
airplanes..
Форумно гонене???При мен не върви и все пак...
Хининова вода
Подхранва корените на косата. Стимулира растежа. Двукратно се нанася върху косата и се изплаква, след което се слага подходящ балсам за по-добър ефект. Състав: Aqua,Cinchona Pubesc, 2 Bromo 2 Nitropropane 1.3 - Dol.
Тривитаминол
Конската маска” или тривитаминол, това е илачът за красива и здрава коса. Тривитаминолът съдържа концентрирани витамини от групите А, Д-3 и Е и е предназначен за коне, свине, овце и други животни, но . Действието на тривитаминола се счита за панацея за изтощени и супертретираните коси, неиздържали напъните на модните тенденции и експериментите за нови цветове и прически.
Използване:
Комбинацията от витамини, предназначена за животни, просто се втрива в корените, а косата престоява около два часа увита в кърпа, разказват запознати. Самата процедурата се прави един до два пъти седмично и само за месец ефектът вече е поразяващ.
Продуктът върви под различни наименования във ветеринарните аптеки, а най-новото му име е АД3Е (чете се А Д три Е) - мастна основа, Виалитон. Активните вещества в него - Vitamin A palmitate 1 500 000 IU, Cholecalciferol /Vitamin D3/ 2 000 000 UI и Alpha Tocoferol Acetate /Vitamin E/ 1. 0 g, са мастноразтворими витамини и се усвояват от организма, когато се използват с някаква мазнина - растителна или животинска. Във вода не вършат работа, съветват специалисти. Те напомнят обаче, че Витамин А е тератогенен (опасен за плода), но в големи дози, така, че широко разпространената вече конска маска за коса не се препоръчва на бременни жени.
Съхранение:
Самата опаковка на ветеринарният продукт е от 100 мл и след отваряне се съхранява до 4 седмици в хладилник.
Най-добрата смес съгласно тиражираната „оригинална рецепта” за маска за коса била:
Тривитаминол или АДЗЕ – 100 мл
1 с.л. свинска мас
1 с.л. ракия
1 с.л. оцет
2-3 капки газ
Всичко това не изключвало възможността да се добавят и други широко разпространени за маските за коса продукти като кисело мляко, жълтък, аспирин, хума, мед.
Инструкциите за употреба гласят, че основните съставки, при желание с някои от допълнителните се разбъркват в еднородна смес и се нанасят най-напред по корените, а после и по цялата дължина на суха, неизмита коса. После, така намазаните къдрици се прибират в найлонче, върху което се поставя потопена в гореща вода и добре отцедена кърпа, а след 2 часа косата се измива.
Aз от скоро си правя маски с бадемово масло. Косата ми стана мека и по-здрава.![]()
Мале колко сме велики като дадохме даже и състава на продуктите. Който си го купува може и да не види опаковката ии да не разбере важните съставки. И съм написала изпитани начини, а не квото е пуснал Гугъл да го копнеш и пльокнеш в темата. Въпроса е да се знае дали наистина има ефект. Айде стига толкова флуудене!Първоначално написано от Shia
airplanes..
Идеално по темата си е Dude
и Гугъл знае всичко,нали искаш информативна тема,ако всеки четеше всичко щяха да знаят какво прави хининовата вода и тривитаминола и всички онези масла за коса и нямаше да се пита по форума
oh well....
FAIL