Ще си купувам нов телефон скоро и се чудя кой от 2та да си взема разлики големи не виждам, а разликата в парите е чувствителна..
5800 е с малко по голям дисплей и има GPS ( даже не знам какво е това ). и време на разговора е малко повече и времето на готовност.. споделете имате ли някой от телефоните, доволни ли сте и кой да предпочета и се обосновете ако може мерси предварително
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1847
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1699
ъЪъ.. имам друг въпрос каква е разликата м/у Nokia 5800 Xpressmusic и nokia 5800 navigation edition ??
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
2-рия ми изглежда по-стилен.
Към него бих се насочил.
и ако гледаш функциите е по-добър.Първоначално написано от w0sh
Мои приятелки ги имат..втория е по-хубав.Прави по-хубави снимкии някак си ми харесва повече...
и аз искам да си взема единия от двата но 300лв..както знам на какво ще го направя, ми се свидят![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
и аз клонях към 2рия, ами и аз не пазя много телефона си, затова ще го взема с протекторПървоначално написано от liim0nka
пък квото сабя покаже
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Вземи си Sony Ericsson W995 - Богът на телефоните!![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
имам друг въпрос каква е разликата м/у Nokia 5800 Xpressmusic и nokia 5800 navigation edition ??
women are people too
sometimes
еми даже съдейки по името
1я е по специализиран от към функции на музиката сигурно и звучи по-силно и по-чист звук има
а другия е с по-добър gps и неща от сорта![]()
На мен на визия ми допада повече първия.(=
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone