.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Пилатес и други неща...

Здравейтее. Такааа, имам питанкааа. Значи аз съм към 1.76-7 и съм едва 52-3кг., които са толкова непостоянни (имам предвид, че се стопяват всяка секунда ). Та естествено... аз искам да си пооформя тялото, да се стегна, тва-оноваа, но проблем!!! Ако започна да тичам, или да ходя на фитнес, или тае бо да "спортувам", тогава ще сваля килограми, а аз НЕ ИСКАМ. Единственото нещо, което намерих е пилатес. При него не се свалят килограми, само се оформя тялото. Четох, че хората са много доволни, след десетия "сеанс" имало резултат Аз, естествено, ще си го правя в домашни условия, тъй като нямам време да ходя, а вкъщи 20 минутки на ден ще успея да отделя. Четох също, че помага на концентрацията, не е много изморително, като тае бото. Видях упражненията, мисля, че са трудни за сковано дърво като мене Но все пак... ако някой има някакви идеи, ако е запознат с тва, или нещооо, не знам кво, да каже Мерси

Супер фен Аватара на sunshine955
    за първи път го чувам това ..
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Днес който питах, се тва ми отговаряше

Цитирай Първоначално написано от BadEmotion
    Днес който питах, се тва ми отговаряше
    осетих се .. нали си чела в гугъла .. там не е ли обяснено всичко за това нещо

Метода Пилатес си е бая трудоемко начинание и е страшно изморително !! Щом си решила да тренираш в домашни условия,има една програма Fiesta tv,там дават предаване за Пилатес И успех!

Аз посещавах курс за пилатес, докато не открих каланетиката Пилатес е наистина трудно, особено ако ще го правиш без треньор ... препоръчвам каланетика При мен след петото посещение вече имаше видима разлика Мускулите се стягат и тялото започва да изглежда наистина много добре Успех

Re: Пилатес и други неща...

Цитирай Първоначално написано от BadEmotion
    Здравейтее. Такааа, имам питанкааа. Значи аз съм към 1.76-7 и съм едва 52-3кг., които са толкова непостоянни (имам предвид, че се стопяват всяка секунда ). Та естествено... аз искам да си пооформя тялото, да се стегна, тва-оноваа, но проблем!!! Ако започна да тичам, или да ходя на фитнес, или тае бо да "спортувам", тогава ще сваля килограми, а аз НЕ ИСКАМ. Единственото нещо, което намерих е пилатес. При него не се свалят килограми, само се оформя тялото. Четох, че хората са много доволни, след десетия "сеанс" имало резултат Аз, естествено, ще си го правя в домашни условия, тъй като нямам време да ходя, а вкъщи 20 минутки на ден ще успея да отделя. Четох също, че помага на концентрацията, не е много изморително, като тае бото. Видях упражненията, мисля, че са трудни за сковано дърво като мене Но все пак... ако някой има някакви идеи, ако е запознат с тва, или нещооо, не знам кво, да каже Мерси
    Аз пък ще ти препоръчам фитнеса, и това за свалянето на килограми не е вярно. Ако храненето ти е на ниво ще постигнеш резултатите които искаш

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreaml1nd_
    Аз посещавах курс за пилатес, докато не открих каланетиката Пилатес е наистина трудно, особено ако ще го правиш без треньор ... препоръчвам каланетика При мен след петото посещение вече имаше видима разлика Мускулите се стягат и тялото започва да изглежда наистина много добре Успех
    дай малко повече инфо за тази каланетика
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Аз пък много искам да отслабна поне малко и да си стегна тялото.. Някой да ми препоръча нещо освен фитнес.. ?
    Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Beatriss
    Аз пък много искам да отслабна поне малко и да си стегна тялото.. Някой да ми препоръча нещо освен фитнес.. ?
    Тичане!

Йога!

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Тичане!
    и скачане на въже

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от dreaml1nd_
    дай малко повече инфо за тази каланетика
    Ами попитай Google, той по - добре от мен ще ти обясни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си