- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пилатес и други неща...
Здравейтее.![]()
Такааа, имам питанкааа. Значи аз съм към 1.76-7 и съм едва 52-3кг., които са толкова непостоянни (имам предвид, че се стопяват всяка секунда
). Та естествено... аз искам да си пооформя тялото, да се стегна, тва-оноваа, но проблем!!! Ако започна да тичам, или да ходя на фитнес, или тае бо да "спортувам", тогава ще сваля килограми, а аз НЕ ИСКАМ. Единственото нещо, което намерих е пилатес. При него не се свалят килограми, само се оформя тялото. Четох, че хората са много доволни, след десетия "сеанс" имало резултат
Аз, естествено, ще си го правя в домашни условия, тъй като нямам време да ходя, а вкъщи 20 минутки на ден ще успея да отделя.
Четох също, че помага на концентрацията, не е много изморително, като тае бото. Видях упражненията, мисля, че са трудни за сковано дърво като мене
Но все пак... ако някой има някакви идеи, ако е запознат с тва, или нещооо, не знам кво, да каже
Мерси
![]()
за първи път го чувам това ..
smile-it's the second best thing you do with your lips
Днес който питах, се тва ми отговаряше![]()
осетих се ..Първоначално написано от BadEmotion
нали си чела в гугъла .. там не е ли обяснено всичко за това нещо
![]()
Метода Пилатес си е бая трудоемко начинание и е страшно изморително !! Щом си решила да тренираш в домашни условия,има една програма Fiesta tv,там дават предаване за ПилатесИ успех!
Аз посещавах курс за пилатес, докато не открих каланетикатаПилатес е наистина трудно, особено ако ще го правиш без треньор ... препоръчвам каланетика
При мен след петото посещение вече имаше видима разлика
Мускулите се стягат и тялото започва да изглежда наистина много добре
Успех
Аз пък ще ти препоръчам фитнеса, и това за свалянето на килограми не е вярно. Ако храненето ти е на ниво ще постигнеш резултатите които искашПървоначално написано от BadEmotion
дай малко повече инфо за тази каланетикаПървоначално написано от dreaml1nd_
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз пък много искам да отслабна поне малко и да си стегна тялото.. Някой да ми препоръча нещо освен фитнес.. ?
Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(
Тичане!Първоначално написано от Beatriss
и скачане на въжеПървоначално написано от titinkaa
![]()
Ами попитай Google, той по - добре от мен ще ти обясниПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()