.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС

Здравейте!
    Понеже не видях друга такава тема,реших да направя нова!
    Понеже тази година ми предстои кандидатстване в друго училище след 7 клас,съм много притеснена и искам ако някой е кандидатствал да ми обясни нещо по-подробно! Как се образува бяла? Влият ли срочните оценки,оценките през годината? И общо взето - такива неща ме интересуват! Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Значи за баловете. за всяко училище е различно. Вземат се оценките от изпита по бел и мат и отделно две от дипломата ( зависи къде ще кандидастваш и каква специалност ). Когато излязат справочниците, купи си, огледай. Там пише за всяко училище, какъв е бил бала миналата година, ще видиш, че е доста намален. Ще видиш за всяко училище, всяка специалност, как се образува бала.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Здрасти..

1. Като цяло не трябва да се притесняваме (и аз съм седми клас)..Просто трябва да си учиш добре уроците..
    2. Изчисляване на бала:
    1) профил "Природоматематически"
    Бал = Оценката от изпита по български език и литература + Утроената оценка от изпита по математика + Оценката по математика от удостоверението за завършен VII клас + Оценката по още един балообразуващ предмет от удостоверението за завършен VII клас;
    2) профил "Чуждоезиков"
    Бал = Удвоената оценка от изпита по български език и литература + Удвоената оценка от изпита по математика + Оценките по български език и литература и по математика от удостоверението за завършен VII клас;
    3.не съм много много сигурна..Но мисля,че влияят..

Записвам се и аз да следя темата
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

много ви благодаря за бързите отзиви! Четох в един друг форум,че задължително трябвало да се запишеш на някакви уроци , още от началото на учебната година? Това така ли е? И ето един справочник, ако някой има , какво е мнението ви за него? http://www.book.store.bg/p30208/spra...ril-delev.html

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Аз имам едни два други жълти - на издателство Ипсилон са. Аз съм доволна от тях, всичко си пише. Единия е само за училищата - смисъл базите, специалностите. А другата книжка е само със баловете за всяка специалност, какви оценки се искат, и миналогодишни балове.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си