- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс под одеало или..
Здравейте, имам едно интересно въпроче, как го правите, под одеало или направо върху леглото? кое е по-удобно? Дали трябва момчето да е разсъблечено докато прави орална любов на момичето? Как заставате докато си играете с котето на приятелката? Гледате ли я в очите след като се стигне до същинската част? Коя поза е наий приятна? (опишете я)
Винаги са ме вълнували тези въпросчета, моля ви отговорете на всички (sun)![]()
1. По-често без одеало. Но аз обичам със.Първоначално написано от mood_boy
2. По-удобно е без.
3. Не е задължително. Предполагам, че щом са стигнали до там, и двамата ще са се поразсъблекли.
4. До мен застава.
5. От време на време.
6. Мисионерска.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
мерси много за отговорите, но пак имам въпрос- как е мисионерската? и не разбрах все пак , той ти е в краката той как е застанал ? разкра4ил ли се е , легнал ли е , на колене, надупен, настрани?![]()
![]()
Пробвай и както ти хареса така го прави.....кви са тия ..... въпроси
Ако искаш и одеало под секс ?![]()
още една безсмислена тема![]()
Hostis Honori Invidia
Хммм...нека видим сега....!
Ами как го правим?!...както дойде...не винаги имаме възможност да сме у тях или у нас за да го правим в леглото, че и одеало да намесваме.Но когато се случи да го правим по този начин в такава обстановка, обикновено сме позавити в началото, но след няма и 5 минути вече и следа няма от завивките тъй като са на земята обикновено![]()
![]()
... За гледането в очите...ами мога да кажа че много обичам да ме гледа в очите, както и аз него...мисля че този контакт е особено важен, защото показва най-малкото уважение един към друг, а и така удоволствието се засилва страшно много...покачва се адреналина.
...Ами зависи пак от мястото и ситуацията.Най-често, когато той ми пави орална :P :P :P ( мммммм ), е в полу легнало положение или на колене...гледката е разтърсваща!!!!той ти е в краката той как е застанал ? разкра4ил ли се е , легнал ли е , на колене, надупен, настрани?
1. Както дойде
2. По-удобно е без.
3. Предполагам, че щом са стигнали до там и двамата ще са се съблекли.
4. Както ми е удобно.
5. Зависи от позата.
6. Задна ( за мен ).
П.С. Темата не е тъпа, просто автора е тъп!
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Само ако има някой, който да ни види с одеяло ... иначе не ни трябва .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Ако е по-студено в стаята е с одяло,но аз искам да имам зрителен контакт и предпочитам без,а и няма щори и ако някой от техните излезе на балкона се вижда всичко.
Ако ще ми прави френска предпочитам да е открит,защото изпадам в смях,ако виждам как одялото се клати нагоре-надолу.
Ако ще е само орална любов искам да е съблечем от кръста нагоре,за да усещам горещото му тяло.
ouch +Първоначално написано от Annihilati0N
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Първоначално написано от mood_boy
Без одеяла и завивки, по-удобно и свободно е.
Оралната любов само аз я правя, на мен не ми е приятна.
Винаги се гледаме в очите, и иначе кучешката най-радва.![]()
I'm inlove with a criminal...
+1...Първоначално написано от Jessie
![]()
.....ездаческата също.....![]()
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
1. Както дойде!Първоначално написано от mood_boy
2.На мен лично ми е по-удобно под завивките
3.Не!
4. Мисионерската!
FUCK-тически не ме интересувате..
1. Никакви одеала! Обичам да го гледам, да виждам как му доставям удоволствие, да се наслаждавам на хубавото му тяло...под одеалото това е невъзможно, пък и то пречи на движенията.Здравейте, имам едно интересно въпроче, как го правите, под одеало или направо върху леглото? кое е по-удобно? Дали трябва момчето да е разсъблечено докато прави орална любов на момичето? Как заставате докато си играете с котето на приятелката? Гледате ли я в очите след като се стигне до същинската част? Коя поза е наий приятна? (опишете я)
Винаги са ме вълнували тези въпросчета, моля ви отговорете на всички (sun)
2. Естествено, че в/у леглото.
3. Аз винаги си го искам голичък. :P Много е сладък и като го видя гол и ми става много приятно.
4. Ами той застава по много начини било то застанал до мен, в/у мен или м/у краката ми.
5. Каквото и да правим контакта м/у очите ни не се прекъсва в повечето случей.
6. Има много хубави пози като кучешката и дълбоко проникване, но най-любимата ми е Ездачката.Доставя супер голямо удоволствие и на мен и на гаджето ми. Направо си умирам от кеф като започне тихичко да си пъшка.
![]()
Първоначално написано от mood_boy
зависи ...
One 4 the money , two 4 the show
Само първо с одеало ако е студено обаче.После 100% падапри нас няма как да се задържи
бурни сме
![]()
![]()
Най обичам аз задната и на столче![]()
++1Първоначално написано от r3c0nn3c7w3
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD