- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ескапеле-закъснение
На 6-ти правих секс в 00 часа ,в 13 часа (пак на 6-ти) взех ескапеле пишеше че до 5 дни трябва да ми дойде,а вече сме 14-ти и минаха повече от казаните дниАко някое момиче е имало същият проблем нека пише.Правих си тест след 5 дни и беше отрицателен и единственото разумно обяснение че не ми идва е че февруари месец ми дойде на 20-ти и ми свърши към 25-26-ти и е прекалено бързо
Моля споделете мнение
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Една приятелка имаше същия проблем, предложих и да опита с уринотерапия, ( Генадий Петрович Малахов, Учебник по Уринотерапия) собствената урина е перфектен регулатор на цикъла, като синхронизира ритъма на тялото с лунния цикъл. Още на следващия ден тя си оттдъхна с облекчение, щото и дойде. Иначе употребата на различните видове контрацептиви потвърждава един доста неприятен страничен ефект - неколкократно увеличение на заболелите от рак на гърдата (breast cancer), в UK (там контрацептивът е известен сред жените с името THE PILL). Стискам палци!Първоначално написано от pam1
Първоначално написано от varbankavakov
Върби, ама някои доктори казват, че урината също прави сакатлъци, та няма смисъл да си усложнява нещата.
Good luck, Bad luck, Luck...
Мисля, че форумът е за да се намери решение, а не да се 'съди' искащия съвет.Първоначално написано от r3c0nn3c7w3
Първоначално написано от varbankavakov
Той един си го беше написал:
"Германски форум: Питаш и ти отговарят.
Руски форум: Питаш и тебе те питат.
Български форум: Питаш и всеки ти пише колко си тъп!"
![]()
ох....последно :SПървоначално написано от gir
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
Последно - тестче за бременност, за да няма нерви.Първоначално написано от pam1
Абе, объркахте момичето! Просто си направи тест за бременност. Една моя приятелка имаше същият проблем, ама си направи тест и сичко ѝ беше наред! Айде късмет! А ако си бреманна- честито бебе!Първоначално написано от gir
![]()
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
тест си правих отрицателен беше,а на листовката в кутийката пишеше че до 5 дни ако не ти ли дойде трябва да се потърси докторска консултация Преди две години отново ми се наложи да пия хапче поади скъсан презерватив и на 4-тия ден след пиемането на хапчето ми дойде ....
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
Не се притеснявай.Хапчето може да предизвиква преждевременно кървене като страничен ефект, но не предизвиква по-рано менструацията. Веднъж ми се наложи да я пия тази гадост и доколкото си спомням в листовката пишеше, че ако менструацията закъснява с повече от 5 дни тогава е препоръчителна консултация с лекар- сигурно от това си се объркала. Очаквай менструацията ти на датата, на която по принцип ти идва.
благодаря за отговорите,ако все още има мнения нека бъдат споделени![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
Ох момиче...вземи си 1 направление и отиди на лекар моля те!!!Или си вързала или не си... отиди да разбереш,че ако не знаеш става КОФТИ
вЛасТта Ми ПриЧинЯвА Най-СилНия ОрГазЪм,Най-СладКата ТрЪпКа,НаЙ-НевеРоЯтНия ШоПиНг..ИсТинСка КуЧка..НепРиЛична,ЛоВка,ЦиН иЧНа,БрУтАлНа..Не ПроСто БоГатО МомИчЕ а ЖеНа С вЪзмОжНосТи