.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Цитирай Първоначално написано от kris4ety14
    За моя радост още не съм опитала първата си цигара. Не съм се изкушавала, защото димът ме дразни и ми става гадно.
    ама дано в петък на рд-то да не се изкуша ,че нзз..

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от yoyoo
    бях на 12 смешна работа ..с момичетата от класа ми ... тогава пропуших за .. не знам.. ама няколко месеца .. ама пушех някви тъпи слаби ... после спрях и на 13 пак само че тогава бях като кумин по 1 - 2 кутии на ден.. няква ляпетия .. тогаа наистина пушех за гъзария .. отново ги спрях .. и сега съм на 15 и пуша от няколко месеца ама вече си е за удоволствие .. а не шот другите така правят.. и си става и навик ... а защо пробвах ли... ами на 12 ... защото всички други го правехаа.. ако бях на сегащните си години не бих .. обаче тогава .. лапешка история

Супер фен
    Завършването на 4 клас.Бяхме се събрали част от класа в едно момче и повечето пушеха и ме накараха да си дръпна няколко пъти.Определено тогава не ми хареса и си казах,че няма да пуша никога,но няколко години по-късно почнах да пуша редовно.После пак ги спрях.И сега си пуша от време на време.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ха еем мега мноо ми се припуши в 9 клас,иии едва се сдържах и лятото първата я запалих в банята си а после с една фр-ка тя ми предложи 2те да хоим да пушим-ЕВА бяха или некви с вкус на лед/мента не помня ама изпуших към 10 тоя ден и очите ми целите сълзяха и до днес си продължавам ама не всеки ден а през седмица примерно
    ПП сега съм на 18

ППП бях ги спряла за около половин год.,ама нема братче
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на cookie_master
    първата цигара не помня..бях много малка
    от тогава до сега не искам да погледна цигари,противни са ми
    МОМИЧЕ!

В нас, с братовчедка си,каза ми че пуши и ми предложи и аз да опитам,опитах.Не ми хареса много,опитах на 15 за 1 път,пуших до преди 3 месеца след като опитах,сега вече не.Съжалявам,че пуших

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Цитирай Първоначално написано от yoyoo
    бях на 12 смешна работа ..с момичетата от класа ми ... тогава пропуших за .. не знам.. ама няколко месеца .. ама пушех някви тъпи слаби ... после спрях и на 13 пак само че тогава бях като кумин по 1 - 2 кутии на ден.. няква ляпетия .. тогаа наистина пушех за гъзария .. отново ги спрях .. и сега съм на 15 и пуша от няколко месеца ама вече си е за удоволствие .. а не шот другите така правят.. и си става и навик ... а защо пробвах ли... ами на 12 ... защото всички други го правехаа.. ако бях на сегащните си години не бих .. обаче тогава .. лапешка история
    упс.. срам срам ..

На 12 - всички в компанийката го правеха, беше готино и забранено.. Сега не пуша и не искам да почвам

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    преди... година май.. на кафе бяхме и пуших... ама не ми хареса и оттогава им се смея на тия, къде пушат кое му е "пристрасяващото" - някъв гаден пушек да ти влиза в белия дроб, да ти ебава алвеолите, а и цялата структура на дробовете... и да си мислиш, че успокоява, когато никотина повишава адреналина... мдаа, странна раота

Бешеее мноого мноого одавна.Да съм била на 13 години някъде.Добър опит беше да изпуша цяла цигара синьо Виктори. Бяхме с приятелките от квартала и дори незнам защо пробвахме ей така за шоуто.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Шш, кво става тука, вече от четвърти клас ли почвате да пушите.. хах

Иначе, мойта първа си я изпуших с кеф като бях на 15 ( преди 9ти клас ). До ден днешен си пуша

5 клас с приятели в една градинка
    гледахме големите
    сега още си пуша.

Първата ми беше в 6 клас. Събрахме се една групичка момчета и момичета, дадоха ми да пробвам и така..

И сега си пуша

На 14 съм.

На 14 с една приятелка която пуши в даскало. Даде ми да си дръпна. Хареса ми тръпката. Че правя нещо забранено.. после пак си дърпах от нейната цигара.. уиикенда си купих с една приятелка цигари и ги изпушихме. Смятам и за напред да пуша но не редовно..
    "Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer

На 13 с братовчедка ми и ни хванаха. После след 2-3 месеца почнах да си пуша, лятото ги спрях и сега пуша, когато съм 'депресирана', само 'щото няма кво да правя.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Първата цигара изпуших в 5 клас през далеееечната 1997, беше Dunhill. От тогава вече 13 години няма ден, в който да не съм ипушил поне една цигара-отначало за гъзарията, след това вече не можех да спра, а сега просто нямам нужната воля. По-добре ги спирайте докато е време или въобще не ги започвайте. Повярвайте ми никак не е приятно сутрин като се събудиш да дишаш като Дарт Вейдър.
    "Целта не е да си по-добър от другите, целта е да бъдеш по-добър от себе си"-Уилям Фокнър
    "Лошият човек е като въглена-ако не те опари, ще те очерни"-Анахарсис

на 11 с една приятелка на тяхната тераса .. още си пуша .. първо за газария ама сега вече не мога да ги спра...
    FUCK-тически не ме интересувате..

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad

с

Имахме свободен час и 4 момичета излязохме и отидохме зад един паметник, обаче едни смотани от нашия клас на видяха и казваха че ще на изпортят. (тогава аз не пуших) Ние естествено се изплашихме и дим да на няма. Отивахме нагоре по един баир и запалиха 3-те момичета по 1 цигара и на едната и остана няколко дръпвания, аз я поисках и ми я даде. Дръпнах си веднъж и в същия момент звънна телефона на едното момиче, на което баща и е полицай. Оказа се че се обажда баща й и я пита къде сте и тя отговори, че се разхожда с момичетата и баща й вика "Я се обърнете" и аз както е цигарата в ръката ми се обръщам и тоз ма видя обаче момичето остана да говори с баща си, а ние 3-те момичета почнахме да бягаме и отидохме в празната къща на бабата на 1 момиче (то момичето беше с нас) и отидохме в кенефа и там изпушихме по 3 цигари и това ми беше първия път обаче не се гордея с постъпката си.

ми не помня кога беше
    ей тай си дръпнах щот не зная що
    опитвала съм мноо пъти.Не ми харесва и не пуша.
    и мноо се кефя и ми е изключително забавно да се смея на другите когат се нервят гат нямат цигари
    аз няам такиа проблеми
    по добре една бира тя поне фаща

ама иначе коз..... пуша много пуша многоооо !!

Re: с

Цитирай Първоначално написано от CryToDie
    Имахме свободен час и 4 момичета излязохме и отидохме зад един паметник, обаче едни смотани от нашия клас на видяха и казваха че ще на изпортят. (тогава аз не пуших) Ние естествено се изплашихме и дим да на няма. Отивахме нагоре по един баир и запалиха 3-те момичета по 1 цигара и на едната и остана няколко дръпвания, аз я поисках и ми я даде. Дръпнах си веднъж и в същия момент звънна телефона на едното момиче, на което баща и е полицай. Оказа се че се обажда баща й и я пита къде сте и тя отговори, че се разхожда с момичетата и баща й вика "Я се обърнете" и аз както е цигарата в ръката ми се обръщам и тоз ма видя обаче момичето остана да говори с баща си, а ние 3-те момичета почнахме да бягаме и отидохме в празната къща на бабата на 1 момиче (то момичето беше с нас) и отидохме в кенефа и там изпушихме по 3 цигари и това ми беше първия път обаче не се гордея с постъпката си.

WOW WTF????
    ебахти приключението

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не помня, но много отдавна.Ако искам мога да спра.Но не искам.Сега не съм пушила 1 седмица, жива съм, но искам да изпуша една цигара.

Супер фен
    Края на 7 клас, на едно събиране с класа, пушихме, пихме... Беше голямо забавление.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    5 клас в едно мазе с една фр

Re: с

Цитирай Първоначално написано от CryToDie
    axaxa ужас
    "Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си