.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: ACS

ACS

Здравейте всички. Пускам темата защото всеки ми казва различно за колежа ии така. Честно казано искам да отида да уча там, но мама и тати нямат много пари. Абсолютно никакъв шанс ли нямам ? ;с Успеха ми е сравнително добър. Замечтал съм се натам, защото искам от мен да стане нещо.. Благодаря предварително и моля без злобни коментари

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    ами една ффр я приеха в ACS и ти гарантирам че успеха трябва да ти е отличен и нагоре (сериозно говоря) и оттам за парите имаш шанс ако си най умното момче, тоест си изкарал най много точки на изпита специално предназначен за ACS от всички момчета май ти е безплатно.. но това е 1 на 1000000000000 шанс след като казваш че успеха ти е сравнително добър
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Благодаря

Мега фен Аватара на L0ST
    Офф то голям мерак за тоя колеж.

Сравнително добър успех означава Добър (4) +/- 0.5 ?

Ами като искаш да стане нещо от теб - учиш здраво, четеш много, влиаш в университет с добра специалност и след това продължаваш да се трудиш. Ти да не би да милиш, че ако влезеш там, всичко ти е уредено - живот, работа, жена и т.н.? Без труд нищо не става, щом искаш да успееш - отличен успех, не "сравнително добър".

Не го приемай като заяждане...по-скоро като съвет...
    Lexynnka

Всъщност отличен е. Мисля че имах 3 петици най-много тази година. Всичко друго 6.. Разбрали сте ме погрешно. А относно колежа- като цяло какво е мнението ви с няколко думи По едно време имах лек спад по незнайни причини, но нещата се оправиха.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от Wojczek
    Всъщност отличен е. Мисля че имах 3 петици най-много тази година. Всичко друго 6.. Разбрали сте ме погрешно. А относно колежа- като цяло какво е мнението ви с няколко думи По едно време имах лек спад по незнайни причини, но нещата се оправиха.
    можеш ли да решиш тестовете от изпитите на 2009г без притеснения? по математика да изкараш над 5 а по бел 6 ? ако да значи имаш шанс ама то междодругото изпитите минаха, не бяха ли март .. преди няколко дена? май си изпуснал срока? иначе в ACS е супер мега много хипер нереално строго и сериозно училище/колеж ;дд дисциплината е на макс..
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на L0ST
    Начало>>Всички новини
    Публикувано на22.3.2010 г. 11:22
    Приемният изпит на Колежа се състоя в неделя, 21 март
    В слънчевата неделна сутрин на 21 март се проведе приемният изпит на Амерканския колеж в София. 195 момчета и 259 момичета се явиха на изпита, чийто резултати ще определят кои 71 момчета и 71 момичета ще съставляват бъдещия випуск 2015 на Колежа. Резултатите ще бъдат изнесени на двата портала, както и на интернет страницата на Американския колеж, в 12:00 ч. на 16.04.10.

Повече за приема в Американския колеж в София можете да прочетете на страницата Прием.

Видяно:14
    Назад

Еми това е от сайта, за тая година е свършило.
    Lexynnka

в тва даскало поечето са разглезени богаташчета...и си мислят че като има некви луксове в даскалото са нещо повече от другите училища...ако питаш мен за да станеш човек влизаш в някоя елитна гимназия...в езиковите се учи доста (говоря за елитните)...за професионалните училища не знам...лично аз уча във 164 ГПИЕ (испанската) и си е доста тегаво

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Това да стане нещо от теб, не означава единствено да си завършил елитна гимназия.И като цяло успехът в житейски план, не винаги е толкова тясно свързан с образованието, до колкото обществото се опитва да ни го втълпи.Така, че според мен, ако имаш желание да научиш нови неща, да бъдеш способен и гъвкав, не е задължително да завършиш колежа.Да, определено би било хубаво, но би могъл да го постигнеш и на други места.Според мен основно предимство на американския е, че ситемата там е такава, че каквото и да става те принуждава да учиш, без да се съобразява дали ти е интересно или не, дали ти се отдава или не.Ти си просто един ученик и като възпитаник на колежа трябва да можеш и да разбираш всичко.Това е тяхното основно правило-ако не желаеш да го изпълняваш, мястото ти определено не е там.

Иначе има изпити, които ако вземеш с висок резултат май не беше необходимо да плащаш таксата, но мисля, че вече приключиха.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Благодаря на всички за мненията. Също искам да отбележа, че поговорих с родителите си и те обясниха как е положението там. Наистина строго е и не искам да се налага да съм под толкова високо напрежение. Пък и моето училище също е хубаво нищо че не е профилирана гимназия (ако така се казваше). Възпитаници на моето училище в момента даже казват с гордост "ами сега в новото ми дисциплината е страхотна направо" в смисъл че са разпуснати.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си