Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
Мислиш, че си късметлийка, ама в един момент ще му се качиш на главата с твоите "изисквания". Твоето не е за гордост, напротив - клони към притеснителност.
Познавам такива случаи като твоя без хепи енд.

И от много чакане след време вече спира да ти бъде тръпка, свикваш, че за теб отново няма удоволствие. Или другия вариант е, от толкова чакане си втълпяваш, че ще е неще специално, интимно, страхотно, а като го направиш си леко разочарован, щото се оказва, че не е толкова приказно, а си е нормален момент... Особено за човек, пък който вече го е изпитвал.. то за него няма нещо кой знае какво специално, просто чака, ли чака...

Има един момент, в който човек след време приема нещата като даденост и не им се радва толкова

В момента коментираш след всеки, че си била късметлийка, ала-бала, ама реално не бих искал да имам връзка с момиче като теб, трудно е и натрапчиво.
Самоуспокояваш се и ти става хубаво, че еди какво си, пича те подкрепя а-у, ама ше дойде един момент, който ще бъде предел и интереса му ще се изхаби.

Та това е, за "великия" момент.. Първия път ще отмине и ше се забрави с времето, по-важно е да си доставяте удоволствие, да ви е хубаво, да помните моментите след това и да давате най-доброто, а не да се пазите от него и да го правите натрапчив спомен. Реално нищо не печелиш, ако искаш да разбереш дали човека те цени и е за теб, не е точно това варианта според мен, това е средството да го спечелиш, да му се отдадеш, стига да знаеш как да го направиш правилно.
Удоволствието не е да се пазиш от някой еди колко си време, удоволстието е после да му се отдаваш.

НаПЪЛО СЪГЛАСЕН СЪгласен съм с мейк ме лаугхт попринцип и аз не обичам много да чакам но сега вече чакам около 9 месеца но не и е проблем защото я обичам и разбирам че все още не е готова за това така че по накой път трябва да се правят и изключения аз например бих чакал още година као се наложи - не ми е това проблема просто я обичам и виждам че и тя изпитва същото към мен но просто не е готова за това та с 2 думи исках да кжа ако и от 2те страни има силни чувства и дори желание но от една страна има и страх небихте ли изчакали замислете се