.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 80 от общо 80
    Супер фен Аватара на djipsito
    [quote="slun4ice"]Хилари може би на всички ни е толкова любопитно защото във всяка тема го споменаваш и вече ставаш банална. Чакай си там и си мълчи. Не разбирам какво се правиш на компетентна и си мислиш че всичко знаеш като си девствена. Вярвай ми знам от личен опит че след като го направиш гледната ти точка за мнооого неща ще се промени.

ЕВАЛА
    ++++

Цитирай Първоначално написано от MetalZone
    Защо нападнахте момичето? Ако иска и девствена ще умре... нейна си работа... ако иска ще се прави на компетента, ако иска няма... ако иска ще казва едно и също по сто пъти, ако иска няма да го казва... спрете се... не за друго... просто е смешно... и все си мисля, че много присърце вземата този сайт...
    Достави ми истинско удоволствие да го чета ..
    .. ии се онтася за всички отворенгяси!!

п.с. krem4et0 някъде в твоите постове видях себе си .. дано това ти е достатъчен отговор, за да разбереш защо не се хвърлям веднага! (в моя случай изключваме казармата) ..

Цитирай Първоначално написано от MetalZone
    Защо нападнахте момичето? Ако иска и девствена ще умре... нейна си работа... ако иска ще се прави на компетента, ако иска няма... ако иска ще казва едно и също по сто пъти, ако иска няма да го казва... спрете се... не за друго... просто е смешно... и все си мисля, че много присърце вземата този сайт...

Абсолютно вярно. Всеки има правото да си бъде девствен колкото дълго предпочита, включително и до гроб.
    За останалото - не съм сигурен, защото зависи от гледната точка на модераторите и правилата на форума.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Дабъл - нещо ме преследваш вече в няколко теми.

Фен ли си ми? Ако трябва ще организирам среща и афтографи ще раздавам

Айде помисли си защо във форум за тийнейджъри НЕ МОЖЕ да има САМО тийнейджъри? Пробвай да размърдаш сивото вещество в тая насока.
    Да не говорим и, че такова нещо като тейнейджър е измислица на Западната поп-култура и означава годините, които завършват на -teen (13 до 19)...Това е едно тъпо разделение, щото няма нищо общо с реалната възрастова биология на хората : деца, юноши (пубертет), младежи, зрели, стари, дълголетници.
    Един организъм на 18 години (макар и да се води тийнейджър) е много по-близко до един на 24, примерно, отколкото до един на 13. Щото на 13 някои са още в предпуберет, а на 18 някои са в постпубертет.
    Така че това "тийн-" има толкова стойност като смисъл, колкото "остров Тамбукту"...

Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    Не се занимавам вече с девствени ) незнаят ко искат.Те и за това са си останали девствени щото искат всичко да е перфектно в един сят в които няма нищо перфектно, още живеят в приказките и филмите.
    Няма кво да се чакате в този свят всичко става особенно в БГ, утре може кола да те блъсне да умреш инвалид да станеш и ще си кажеш ех защо ми трябваше да чакам нещо което можеше да стане на мига когато бяхме сами.
    Вярно е, че всеки ден мрат хора, на всякаква възраст от катастрофи, убийства, болести...така че, наистина, трябва да се живее пълноценно. (което значи здравословно, също така)...
    Ама за девствените - не е така. Някои си стоят девствени, щото иначе няма да могат да се оженят (има държави, където даже сексъст преди женитбата е забранен и се наказва)...Други пък, защото е модерно (някъде в САЩ имаше такова модно течение)...Така че всяка си знае, според обществото, където се намира и личните си ценности.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си