Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
Ами ... първо,че ми е рано за такива неща.Дори и да имам сериозен приятел незнам длаи ще искам да задържа бебето на тези години,защото това означава да се откажа от много мои мечти,а и момчето,ако остане до мен - също трябва да се откаже от неговите .. или поне за момента да се откажем и след време евентуално да ги осъществим.Родителите ми?Те са много разбрани хора.Отначало може и да се ядосат/паникьосат/изнервят и какво ли още не,но като помислят малко и ще додйат сами да говорят с мен като нормални хора.Ще искат моето мнение и ще кажат своето.Има голяма вероятност да се съгласят да го задържа и да се грижа з анего,като ми помагат и те.
П.П. На 18 съм.И мисля,че ми е рано и не съм готова за такова нещо!
И аз съм на същото мнение.
И моите родители са много разбрани и много ги обичам. Говорим си на всякакви теми без проблем и те много ми се радват, че винаги си казвам всичко честно, а не се опитвам да замажа полужението.
Ако забременея и реша да родя те ще ме подкрепят. Майка ми си умира да гледа бебе, баба ми и тя само мрънка, че иска, понеже и аз и 3мата ми братовчеди порастнахме и вече няма какво да прави освен да спи по цял ден, а когато има деца около нея тя просто грейва.
Аз лично не бих направила аборт. Не бих дръзнала да убия детето си каквото и да ще да става.
И аз имам много мечти, част от които вече съм сбъднала, други предстоят да се сбъднат.
В момента получавам достатъчно добра заплата в издателството, че да мога да издържам себе си и бебе.
...Просто мисля, че ми е още рано и освен, ако не стане някой гаф в скоро време не смятам да раждам.