.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Град
    Ruse

Нека им налеем малко в главите

Привет на всички съфорумци!Извинявам се ако има друга такава тема,но не намерих.
    Та незнам дали само аз съм попадал на такива простотии,но постоянно гледам в нета някакви лапета на по 12-13 години как се "хвалят",че били оправили някоя на по 18 или 20 години!!Заради това сега се опитвам да им докажа,че по-голямата част от женското население няма да се пусне на лапета с 10 санта пишлиоК.Аз немога да определя за момичетата,защото не съм такова,но искам женската аудитория на форума да изяви гласа си тук по въпроса "Бихте ли се пуснали на 12-13 годишно лапе?"

axxax

Да и аз ги глеам мн. често такива лапета ама... нека е пич се пак сякви тряя ги има. Смисъл нека се гордеят нали не ти пречат или можеби им завиждаш ... Тоя вапрос може се разгледа от много страни, така че не го подхващай

Град
    София
    малко извратена тема виж аз съм на 16 год момче и бих го направил с момиче на 14 но не по малко а доколкото до пишока ми размера няма значение важно е как се използва

Град
    Некъде из Сливен
    Някой да ми обясни смисъла на поредната малоумна тема?!
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

хора без работа..........................
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Град
    ДжойнтЛенД
    Цитирай Първоначално написано от pebals
    хора без работа..........................
    Кой го казва Иначе има такива случеи що не
    One 4 the money , two 4 the show

Цитирай Първоначално написано от doubledmg
    Цитирай Първоначално написано от Annihilati0N
    тоз пък, тоя дет та е прайл е малоумен да спамиш форума само, 1 хубав коментар несам видял от тебе кадето и да било, ае мълчи малко па ти като нема кво да каеж

БРААТ ДА ДА ПРАВ СИ И АЗ ТАЙ А.ьа.ьа.ьА“ь.аЬАьа.ха.хАха.ь е.аь .гхьа.ьеь.аь.аЬХАьхаь направо смях разииш аз им се смея колко са тъпи направо ми иди да ги счупя от бой ахеахеахехахехахеахе колко тъпо да каже ' аз правих секс с 21 годишна ' и да се радва че го е правил, то туи не те прай мъж колкот да им го обесняяш разииш човек няма край от такива тъпи лапета
    +1

Град
    Некъде из Сливен
    doubledmg, някои поне сме се научили да пишем. Както се казва - пиши си, не ми пречиш. Когато ти напишеш нещо умно започни да критикуваш мен.
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Град
    Roma, Italia
    Поредният "просветител"...
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

някои поне сме се научили да пишем. Както се казва - пиши си, не ми пречиш. Когато ти напишеш нещо умно започни да критикуваш мен.
    ..

искам пак аз да ти обясня смисъла ама отново не го виждам ..
    ии все пак, за да не ме обвинят в спам .. освен, че не виждам смисъл в темата - авторе, къде видя "наливане на акъл" .. ?
    Тии мислиш ли, че момичетата на тяхната възраст няма да им пуснат а? Липсата на акъл не им пречи .. хохо

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Оф,поредната безсмислена тема..Пък ако е смислена,аз не виждам никакъв смисъл

Но за да не е спам - Не,не бих го направила с 12-13..(предпочитам да е по-голям от мен,а не по-малък..)..Но ти мислиш ли,че момичетата на тяхната възраст няма да пуснат
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Категорично абсолютно НЕ
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

ами сякви ги има аз гледах преди време някав на който са му духали пак пише "ас" вместо аз и беше на 12 !
    My telephone!
    M-m-my telephone!
    'Cause I'm out in the club,
    and I'm sippin' that bub,
    and you're not gonna reach my telephone!

Re: Нека им налеем малко в главите

Цитирай Първоначално написано от TecHh
    Привет на всички съфорумци!Извинявам се ако има друга такава тема,но не намерих.
    Та незнам дали само аз съм попадал на такива простотии,но постоянно гледам в нета някакви лапета на по 12-13 години как се "хвалят",че били оправили някоя на по 18 или 20 години!!Заради това сега се опитвам да им докажа,че по-голямата част от женското население няма да се пусне на лапета с 10 санта пишлиоК.Аз немога да определя за момичетата,защото не съм такова,но искам женската аудитория на форума да изяви гласа си тук по въпроса "Бихте ли се пуснали на 12-13 годишно лапе?"
    Здравей, поздравления за хубавата ти тема!
    Харесват ми хора, които не се връзват на всичко, което са чули, прочели...
    Ще ти кажа моето мнение, макар и да не съм момиче, но то истината няма пол: Понякога, ПОНЯКОГА се случва дадена какичка да пусне на някой малък. ПОВЕЧЕТО, обаче не искат, защото или не ги влекат малките, или ги е страх да не стане някой сакатлък със законите в държавата и т.н. Така че по-скоро НЕ, отколкото ДА. Има си момичета с убеждения, че примерно с по-малък еди-колко-си-години, няма да си легне и даже и да е мъртво-пияна разкарва малките. Това е положението.Отделен е въпросът, че не само малките, но и големите момчета не могат лесно да се сдобият със секс. Просто момичетата са по-малко загорели от момчетата и си имат повече задръжки (да не ме отвлече, да не забременея, да не ме нарани и пр.)
    Говоря като цяло, знам че си има изключения.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Re: axxax

Цитирай Първоначално написано от PsyDoggy
    Да и аз ги глеам мн. често такива лапета ама... нека е пич се пак сякви тряя ги има. Смисъл нека се гордеят нали не ти пречат или можеби им завиждаш ... Тоя вапрос може се разгледа от много страни, така че не го подхващай
    Не е така. Не трябва да ги има всякакви. За какво са ни убийци, лъжци, измамници и т.н. Готино е да има само добри хорица. А онези, които пишат, че са ебнали, а не са, са какви? ЛЪЖЦИ! Заблуждават ни и ни карат да си вадим грешни изводи.
    Иначе си прав - може и да им завижда, ама важното е, че се е усетил, че има нещо гнило в тая работа. Мене пък си ме кефи, щото показва, че е мислещ пича и не се връзва лесно на всяка дума.

АЗ ИСКАМ ДА ОБЯСНЯ

Смисълът е : 1. Да не вярваме на всеки научно-фантастичен секс-разказ.

2. Да разберем колко от фенките във форума си падат по по-малки

Цитирай Първоначално написано от bubs95
    ами сякви ги има аз гледах преди време някав на който са му духали пак пише "ас" вместо аз и беше на 12 !
    Абе той си пише човекът, ама въпросът е дали е вярно
    Същата работа като в някои форуми за бойни изкуства - там има хора, които пишат, че са пребили по 10 човека на веднъж и какво ли не, ама...дали е така? Кой ще ми каже?

Град
    Чирпан
    Ами сопоред мене зададеният върпсот е зададен така, за да получи отг. , които да задоволи автора му.Почти сиг съм, че самия той е на 10-12 години и се чуди дали да си поиска от "кака" ..

Темата е тапа..глюч
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Голям фен Аватара на Callisto
    Ами аз съм на 17, а гаджето ми на 14. Разликата м/у рожденните ни дни е 1 ден. Той изглежда супер възрастен и даже, когато той беше на 13 на мен ми изглеждаше на 17/18 някъде. Той си е добре развит, нищо, че на възраст е малък. Ръст 180, килограми малко ,добре оформено тяло, супер яко дупе , доста надарен, много добър в секса...по нищо не му личеше, че е толкова малък. След време ми каза, че е на 14, но станалото станало сега какво да направим. Не може да порасне с 3 години за 1 миг. Важното е, че се обичаме и родителите ни са съгласни с това, което правим друго не ме интересува.

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Ами аз съм на 17, а гаджето ми на 14. Разликата м/у рожденните ни дни е 1 ден. Той изглежда супер възрастен и даже, когато той беше на 13 на мен ми изглеждаше на 17/18 някъде. Той си е добре развит, нищо, че на възраст е малък. Ръст 180, килограми малко ,добре оформено тяло, супер яко дупе , доста надарен, много добър в секса...по нищо не му личеше, че е толкова малък. След време ми каза, че е на 14, но станалото станало сега какво да направим. Не може да порасне с 3 години за 1 миг. Важното е, че се обичаме и родителите ни са съгласни с това, което правим друго не ме интересува.
    A, да. Това също е важно - биологичната и календарната възраст не са едно и също. Примерно 2 бебета се раждат по едно и също време. Но след 20 години едното изглежда като пубертет, а другото има няколко бели косъма и бръчки по челото...С една дума хората се развиват с РАЗЛИЧНА СКОРОСТ, затова и, ако не ти кажат на колко са години, може никога да не се сетиш. Същото важи и за интелектуалната възраст. Има си момчета на 14, които разсъждават като 40 годишни, а си има и такива, които са на акъла на 7-8 годишните.

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от gir
    A, да. Това също е важно - биологичната и календарната възраст не са едно и също. Примерно 2 бебета се раждат по едно и също време. Но след 20 години едното изглежда като пубертет, а другото има няколко бели косъма и бръчки по челото...С една дума хората се развиват с РАЗЛИЧНА СКОРОСТ, затова и, ако не ти кажат на колко са години, може никога да не се сетиш. Същото важи и за интелектуалната възраст. Има си момчета на 14, които разсъждават като 40 годишни, а си има и такива, които са на акъла на 7-8 годишните.
    Е моя изглежда на 17/18, за секс, компютърни игри и глупости много му разбира главата, но иначето е тъп като 7 годишно хлапе...и по-зле. Той учи компютри и понеже аз с това се занимавах навреето, а и класния ми е по информатика и му викам айде ми изброи имената на няколко дънни платки, а той ми вика...какво е дънна платка? Нали това ти беше специалността бе?

Цитирай Първоначално написано от gir
    Е моя изглежда на 17/18, за секс, компютърни игри и глупости много му разбира главата, но иначето е тъп като 7 годишно хлапе...и по-зле. Той учи компютри и понеже аз с това се занимавах навреето, а и класния ми е по информатика и му викам айде ми изброи имената на няколко дънни платки, а той ми вика...какво е дънна платка? Нали това ти беше специалността бе?
    Малко излизаме извън темата, извинявам се за което на модераторите, но е важно като сме тръгнали да си говорим за това, че ВЪЗРАСТТА е много видове (календарна, биологична, психологична, интелектуална и т.н.), така и ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА си има 2 вида. Едната е IQ, другата EQ. Първото е дали знаеш какво е "дънна платка", кога е умрял хан Аспарух, коя е столицата на Нова Зеландия или пък да говориш 5 чужди езика, второто (EQ) обаче е, ЧЕСТО, по-важна за оцеляването и за любовта на двама човека, защото това е, примерно : Как да реагираш най-добре, ако някой ти опре нож на гърлото? Какво да кажеш на приятелката си, ако ти рече, че е бременна? Кое е най-добре да направиш, ако бащата на приятелката ти я бие пред тебе?...
    Затова, надявам се, че приятелят ти може пък да е с високо EQ и, ако не знае нищо за дънните платки, то поне да знае как да е полезен за теб и за себе си в живота. А това става не само със знания, а и с умения. Затова и понякога много умни жени, примерно професорки в университети не успяват да задържат мъжете си, а в същото време по-скромни, по-"тъпи" жени, които имат само 12-ти клас, са великолепни съпруги. Просто си имат "усет" къде, какво и как да правят, макар и да не знаят като професорките, например, какво е "остров Тамбукту".

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    Категорично абсолютно НЕ

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Голям фен
    Град
    Варна
    Както има жени на 35-40 години юкоито да спът с 18-20 годишни така има и момичета които пускат на 2-3 години по малки от тях.А и ти днешната младеж на 13-14 виждали ги кви са мутанти неможеш да кажеш че е на 13 години.
    На някои момичета просто им е интересно да го направят с някои по малак не всичко е в РАЗМЕРА.
    Тебе ко те при теснява тая работа че на теб не ти пускат тия момичета а на отворените лапета им пускат ли.
    Всякакви хора има
    Примерно еи де вчера си говоря с един нее кои знаи колко готин човека ама някаква мадама за 1 запалка му прави свирка.Хора всякакви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си