- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нека им налеем малко в главите
Привет на всички съфорумци!Извинявам се ако има друга такава тема,но не намерих.
Та незнам дали само аз съм попадал на такива простотии,но постоянно гледам в нета някакви лапета на по 12-13 години как се "хвалят",че били оправили някоя на по 18 или 20 години!!Заради това сега се опитвам да им докажа,че по-голямата част от женското население няма да се пусне на лапета с 10 санта пишлиоК.Аз немога да определя за момичетата,защото не съм такова,но искам женската аудитория на форума да изяви гласа си тук по въпроса "Бихте ли се пуснали на 12-13 годишно лапе?"![]()
Пич ти си олигофрен..
Да и аз ги глеам мн. често такива лапета ама... нека е пич се пак сякви тряя ги има. Смисъл нека се гордеят нали не ти пречатили можеби им завиждаш ... Тоя вапрос може се разгледа от много страни, така че не го подхващай
![]()
малко извратена тема![]()
виж аз съм на 16 год момче и бих го направил с момиче на 14 но не по малко а доколкото до пишока
ми размера няма значение важно е как се използва
Някой да ми обясни смисъла на поредната малоумна тема?!
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
хора без работа..........................![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Кой го казваПървоначално написано от pebals
Иначе има такива случеи що не
![]()
One 4 the money , two 4 the show
+1Първоначално написано от doubledmg
doubledmg, някои поне сме се научили да пишем.Както се казва - пиши си, не ми пречиш. Когато ти напишеш нещо умно започни да критикуваш мен.
![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Поредният "просветител"...
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
..Първоначално написано от Annihilati0N
![]()
![]()
искам пак аз да ти обясня смисъла ама отново не го виждам ..![]()
ии все пак, за да не ме обвинят в спам .. освен, че не виждам смисъл в темата - авторе, къде видя "наливане на акъл" .. ?![]()
Тии мислиш ли, че момичетата на тяхната възраст няма да им пуснат а?Липсата на акъл не им пречи .. хохо
![]()
Оф,поредната безсмислена тема..Пък ако е смислена,аз не виждам никакъв смисъл![]()
![]()
Но за да не е спам - Не,не бих го направила с 12-13..(предпочитам да е по-голям от мен,а не по-малък..)..Но ти мислиш ли,че момичетата на тяхната възраст няма да пуснат![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Категорично абсолютно НЕ![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
ами сякви ги има аз гледах преди време някав на който са му духали пак пише "ас" вместо аз и беше на 12 !
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
Здравей, поздравления за хубавата ти тема!Първоначално написано от TecHh
Харесват ми хора, които не се връзват на всичко, което са чули, прочели...
Ще ти кажа моето мнение, макар и да не съм момиче, но то истината няма пол: Понякога, ПОНЯКОГА се случва дадена какичка да пусне на някой малък. ПОВЕЧЕТО, обаче не искат, защото или не ги влекат малките, или ги е страх да не стане някой сакатлък със законите в държавата и т.н. Така че по-скоро НЕ, отколкото ДА. Има си момичета с убеждения, че примерно с по-малък еди-колко-си-години, няма да си легне и даже и да е мъртво-пияна разкарва малките. Това е положението.Отделен е въпросът, че не само малките, но и големите момчета не могат лесно да се сдобият със секс. Просто момичетата са по-малко загорели от момчетата и си имат повече задръжки (да не ме отвлече, да не забременея, да не ме нарани и пр.)
Говоря като цяло, знам че си има изключения.
Good luck, Bad luck, Luck...
Първоначално написано от PsyDoggy
Не е така. Не трябва да ги има всякакви. За какво са ни убийци, лъжци, измамници и т.н. Готино е да има само добри хорица. А онези, които пишат, че са ебнали, а не са, са какви? ЛЪЖЦИ! Заблуждават ни и ни карат да си вадим грешни изводи.
Иначе си прав - може и да им завижда, ама важното е, че се е усетил, че има нещо гнило в тая работа. Мене пък си ме кефи, щото показва, че е мислещ пича и не се връзва лесно на всяка дума.
АЗ ИСКАМ ДА ОБЯСНЯПървоначално написано от Annihilati0N
![]()
Смисълът е : 1. Да не вярваме на всеки научно-фантастичен секс-разказ.
2. Да разберем колко от фенките във форума си падат по по-малки![]()
Абе той си пише човекът, ама въпросът е дали е вярноПървоначално написано от bubs95
![]()
Същата работа като в някои форуми за бойни изкуства - там има хора, които пишат, че са пребили по 10 човека на веднъж и какво ли не, ама...дали е така? Кой ще ми каже?![]()
Ами сопоред мене зададеният върпсот е зададен така, за да получи отг. , които да задоволи автора му.Почти сиг съм, че самия той е на 10-12 години и се чуди дали да си поиска от "кака" ..Първоначално написано от Annihilati0N
![]()
Темата е тапа..глюч
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Ами аз съм на 17, а гаджето ми на 14. Разликата м/у рожденните ни дни е 1 ден. Той изглежда супер възрастен и даже, когато той беше на 13 на мен ми изглеждаше на 17/18 някъде. Той си е добре развит, нищо, че на възраст е малък. Ръст 180, килограми малко,добре оформено тяло, супер яко дупе
, доста надарен, много добър в секса...по нищо не му личеше, че е толкова малък.
След време ми каза, че е на 14, но станалото станало сега какво да направим. Не може да порасне с 3 години за 1 миг. Важното е, че се обичаме и родителите ни са съгласни с това, което правим друго не ме интересува.
A, да. Това също е важно - биологичната и календарната възраст не са едно и също. Примерно 2 бебета се раждат по едно и също време. Но след 20 години едното изглежда като пубертет, а другото има няколко бели косъма и бръчки по челото...С една дума хората се развиват с РАЗЛИЧНА СКОРОСТ, затова и, ако не ти кажат на колко са години, може никога да не се сетиш. Същото важи и за интелектуалната възраст. Има си момчета на 14, които разсъждават като 40 годишни, а си има и такива, които са на акъла на 7-8 годишните.Първоначално написано от Callisto
Е моя изглежда на 17/18, за секс, компютърни игри и глупости много му разбира главата, но иначето е тъп като 7 годишно хлапе...и по-зле. Той учи компютри и понеже аз с това се занимавах навреето, а и класния ми е по информатика и му викам айде ми изброи имената на няколко дънни платки, а той ми вика...какво е дънна платка?Първоначално написано от gir
Нали това ти беше специалността бе?
Малко излизаме извън темата, извинявам се за което на модераторите, но е важно като сме тръгнали да си говорим за това, че ВЪЗРАСТТА е много видове (календарна, биологична, психологична, интелектуална и т.н.), така и ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА си има 2 вида. Едната е IQ, другата EQ. Първото е дали знаеш какво е "дънна платка", кога е умрял хан Аспарух, коя е столицата на Нова Зеландия или пък да говориш 5 чужди езика, второто (EQ) обаче е, ЧЕСТО, по-важна за оцеляването и за любовта на двама човека, защото това е, примерно : Как да реагираш най-добре, ако някой ти опре нож на гърлото? Какво да кажеш на приятелката си, ако ти рече, че е бременна? Кое е най-добре да направиш, ако бащата на приятелката ти я бие пред тебе?...Първоначално написано от Callisto
Затова, надявам се, че приятелят ти може пък да е с високо EQ и, ако не знае нищо за дънните платки, то поне да знае как да е полезен за теб и за себе си в живота. А това става не само със знания, а и с умения. Затова и понякога много умни жени, примерно професорки в университети не успяват да задържат мъжете си, а в същото време по-скромни, по-"тъпи" жени, които имат само 12-ти клас, са великолепни съпруги. Просто си имат "усет" къде, какво и как да правят, макар и да не знаят като професорките, например, какво е "остров Тамбукту".
Както има жени на 35-40 години юкоито да спът с 18-20 годишни така има и момичета които пускат на 2-3 години по малки от тях.А и ти днешната младеж на 13-14 виждали ги кви са мутанти неможеш да кажеш че е на 13 години.
На някои момичета просто им е интересно да го направят с някои по малак не всичко е в РАЗМЕРА.
Тебе ко те при теснява тая работа че на теб не ти пускат тия момичета а на отворените лапета им пускат ли.
Всякакви хора има
Примерно еи де вчера си говоря с един нее кои знаи колко готин човека ама някаква мадама за 1 запалка му прави свирка.Хора всякакви