- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лизане?
Здравейте!
До вчера бях в цикъл, а с гаджето ми се бяхме разгорещили адски много и той пожела да ме лиже. Той винаги е голяма лепка в тази област и имам чувството, че си живее на това място.Добре знаеше, че все още съм в цикъл, но това не му попречи да ме лиже. Според вас това не е ли малко странно....на мен ми се струва като табу...Някой от вас правил ли го е и какво ви е мнението?
Аз лично малко се учудих, но след като изяви желание какво толкова...кръвта си е кръв, а моя я ми се появи раничка, я ми е изсмукал кръвта.![]()
Няма проблем в това ^ Ако ти е в последните дни .
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Извратени сте бе майна ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Да веднъж с бившия ми. Но бях с тампон де. Сегашния още не е изявявал такива желания. Като цяло не го смятам за извратено. Все пак знам как мириша и знам колко добре съм се измила така че няма от какво да се притеснявам.
++Първоначално написано от ubuntureload
Какво толкова ако изчака 3-4 дни .. надали ще е проблем!![]()
Не бих позволила да го направи коолкото и да ми се моли! ..
блах ..
Според мен когато нещо е желано и възбуждащо от двамата тогава не би трябвало да е табу. В секса нещата са доста субективни- за едни може да е извратено, за други точно обратното. Когато ти харесва и не е проблем за теб и също доставя удоволствие на твоето момче тогава не се съобразявай с чуждото мнение.
идеята не ми харесва..![]()
Просто аз
..ъм само едно уточнение..ако си била в цикъл не означава,че си имала кръвотечение.. цикъла е периода между двете менструации (кръвотечение) .. трае 28 (по принцип)![]()
Не ме разбирайте погрешно.Не,че искам да правя забележка или нещо от сорта..просто ужасно много момичета казват 'в цикъл съм' ,което е леко неправилно..защото точно когато нямаш менструация си в цикъл..
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
Не мисля,че кръвта е толкова подходяща за неговата уста,колкото и добра и да е хигиената.
Дори и да завираш малкия там е безпроблемно,но да смучеш умрялата яйцеклетка,ако си кървяла не е гнусно,но може би малко опасно...
ubuntureload -> Не се прави на много оборотен и не се заяждай.
Кой се заяжда, а ... понеже е жена нали и трябва да и се мазниш е така затва не и гледаш първия пост с обръщението към мен... и с бан не можете да ме изплашите... След като ще си коректен мод всички ще са под общ знаменател!!!Първоначално написано от hamilcar
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Няма да навлизам в спорове. В случая твоите коментари бяха много по-злобни. Коментара относно мазненето не беше на място. Ако искаш да кажеш нещо на някой извън темата има Л.С. Нека това да бъде последния коментар, който не е по темата.
абе вие луди ли сте бе ... да й смучел кръвта от менструацията![]()
![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Абе едва ли има човек който да обича да лиже повече от мене на този свят ама считам това за крайно гнусно и извратено. Особено след като е можел да почака няколко дена...
Ами щом не го е гнус човека, а и, щом не си заразно-болна, нека си пийва кръвчица. То вампир-човек ще да е.Първоначално написано от Callisto
![]()
Good luck, Bad luck, Luck...
не ми допада идеята![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Нито бих го поискала, нито бих му позволила. Едно е сексът, друго е това.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Лиже те с часове ли бе? Че трябва да е ебахти и некадърния защото от лизане се свършва най-лесно. За 10-15 минути макс да си свършила вече при едно нормално лизане...Първоначално написано от Callisto
![]()
може би едно не и стига ?![]()
аз моята хвана ли я :X
Ми едва ли ще се отрови ама е много гнусно тва
Не е само за отравянето, подробности: 'Науката за любовта' Дарио Салас, Псевдоним - Джон Бейнс, има я в БГ, мога и да я изпратя в PDF на мейлПървоначално написано от doni89