.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Тема: Лизане?

Голям фен Аватара на Callisto

Лизане?

Здравейте!
    До вчера бях в цикъл, а с гаджето ми се бяхме разгорещили адски много и той пожела да ме лиже. Той винаги е голяма лепка в тази област и имам чувството, че си живее на това място. Добре знаеше, че все още съм в цикъл, но това не му попречи да ме лиже. Според вас това не е ли малко странно....на мен ми се струва като табу...Някой от вас правил ли го е и какво ви е мнението?
    Аз лично малко се учудих, но след като изяви желание какво толкова...кръвта си е кръв, а моя я ми се появи раничка, я ми е изсмукал кръвта.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Няма проблем в това ^ Ако ти е в последните дни .

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Извратени сте бе майна ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Да веднъж с бившия ми. Но бях с тампон де. Сегашния още не е изявявал такива желания. Като цяло не го смятам за извратено. Все пак знам как мириша и знам колко добре съм се измила така че няма от какво да се притеснявам.

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    ++

Какво толкова ако изчака 3-4 дни .. надали ще е проблем!
    Не бих позволила да го направи коолкото и да ми се моли! ..
    блах ..

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload

С извинение но наистина си ограничен
    Не са извратени,просто си имат доверие и момчето не е толкова ограничено,колкото си ти Според мен в повечето случаи момичето се дърпа,защото му е некомфортно,поне аз така бях.
    Подкрепям те !!! Но съм на мнение, че момчето трябва да се съобрази малко с момичето акта си е акта ама има си време за това аз поне съм на такова мнение.

Според мен когато нещо е желано и възбуждащо от двамата тогава не би трябвало да е табу. В секса нещата са доста субективни- за едни може да е извратено, за други точно обратното. Когато ти харесва и не е проблем за теб и също доставя удоволствие на твоето момче тогава не се съобразявай с чуждото мнение.

Град
    [На Метри От Земята]
    идеята не ми харесва..
    Просто аз

..ъм само едно уточнение..ако си била в цикъл не означава,че си имала кръвотечение.. цикъла е периода между двете менструации (кръвотечение) .. трае 28 (по принцип)

Не ме разбирайте погрешно.Не,че искам да правя забележка или нещо от сорта..просто ужасно много момичета казват 'в цикъл съм' ,което е леко неправилно..защото точно когато нямаш менструация си в цикъл ..
    Цитирай Първоначално написано от straus
    Пффф ти не си добре авторе, пред това сладоледа ряпа да яде! Какво очаквам ли, да ми скубе косата и да скимти, какво повече да очаква човек!
    - много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..

Супер фен Аватара на Shia
    Не мисля,че кръвта е толкова подходяща за неговата уста,колкото и добра и да е хигиената.
    Дори и да завираш малкия там е безпроблемно,но да смучеш умрялата яйцеклетка,ако си кървяла не е гнусно,но може би малко опасно...

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    супер гнусно е това
    <N>

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    ubuntureload -> Не се прави на много оборотен и не се заяждай.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от hamilcar
    ubuntureload -> Не се прави на много оборотен и не се заяждай.
    Кой се заяжда, а ... понеже е жена нали и трябва да и се мазниш е така затва не и гледаш първия пост с обръщението към мен... и с бан не можете да ме изплашите... След като ще си коректен мод всички ще са под общ знаменател!!!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Няма да навлизам в спорове. В случая твоите коментари бяха много по-злобни. Коментара относно мазненето не беше на място. Ако искаш да кажеш нещо на някой извън темата има Л.С. Нека това да бъде последния коментар, който не е по темата.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    Пловдив
    абе вие луди ли сте бе ... да й смучел кръвта от менструацията
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Абе едва ли има човек който да обича да лиже повече от мене на този свят ама считам това за крайно гнусно и извратено. Особено след като е можел да почака няколко дена...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не бих му позволила.просто не е чисто.

Re: Лизане?

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Здравейте!
    До вчера бях в цикъл, а с гаджето ми се бяхме разгорещили адски много и той пожела да ме лиже. Той винаги е голяма лепка в тази област и имам чувството, че си живее на това място. Добре знаеше, че все още съм в цикъл, но това не му попречи да ме лиже. Според вас това не е ли малко странно....на мен ми се струва като табу...Някой от вас правил ли го е и какво ви е мнението?
    Аз лично малко се учудих, но след като изяви желание какво толкова...кръвта си е кръв, а моя я ми се появи раничка, я ми е изсмукал кръвта.
    Ами щом не го е гнус човека, а и, щом не си заразно-болна, нека си пийва кръвчица. То вампир-човек ще да е.
    Good luck, Bad luck, Luck...

не ми допада идеята
    FUCK-тически не ме интересувате..

Нито бих го поискала, нито бих му позволила. Едно е сексът, друго е това.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от shephard
    Абе едва ли има човек който да обича да лиже повече от мене на този свят ама считам това за крайно гнусно и извратено. Особено след като е можел да почака няколко дена...
    Абе има такъв човек повярвай ми!
    Ти разбираш ли-лиже ме с часове, става време да си ходя викам е айде стига толкова време е да тръгваме, а той не та не. Тръгвам да ставам от леглото, а неговата глава след мене м/у краката.

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Цитирай Първоначално написано от shephard
    Абе има такъв човек повярвай ми!
    Ти разбираш ли-лиже ме с часове, става време да си ходя викам е айде стига толкова време е да тръгваме, а той не та не. Тръгвам да ставам от леглото, а неговата глава след мене м/у краката.
    Лиже те с часове ли бе? Че трябва да е ебахти и некадърния защото от лизане се свършва най-лесно. За 10-15 минути макс да си свършила вече при едно нормално лизане...

може би едно не и стига ?
    аз моята хвана ли я :X

Ми едва ли ще се отрови ама е много гнусно тва

Цитирай Първоначално написано от doni89
    Ми едва ли ще се отрови ама е много гнусно тва
    Не е само за отравянето, подробности: 'Науката за любовта' Дарио Салас, Псевдоним - Джон Бейнс, има я в БГ, мога и да я изпратя в PDF на мейл

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си