.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Град
    София най-голямото село в БГ

Въпрос относно временно боядисване на косата

Здравейте! Искам да попитам, има ли черна боя за коса, която да хваща хубаво и след месец, най-много два, да падне изцяло (до връщане на естественият цвят на косата)? За пояснение, естественият ми цвят е тъмно рус.
    Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    ми аз поне не знам да има. толкова бързо да се маха. питай в някой по скъп магазин за козметика може и да има де да знае човек

Мисля, че няма, каната държи доста дълго, боята още повече. Моят съвет е да се направиш с шампоан - оцветител няколко пъти, щом не искаш да е за дълго.
    Полезни сте като комари.

Този шампоан - оцветител - черния ще хвана ли на кестенава коса? Според мен би трябало, но все пак питам....

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Цитирай Първоначално написано от anna93
    Този шампоан - оцветител - черния ще хвана ли на кестенава коса? Според мен би трябало, но все пак питам....
    да, би трявбало
    Полезни сте като комари.

Цитирай Първоначално написано от boomboom
    Цитирай Първоначално написано от anna93
    да, би трявбало
    Мерси..

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Мисля, че не. При мен не се получи.

Цитирай Първоначално написано от sunshine92
    Мисля, че не. При мен не се получи.
    А какво стана? Всмисъл по някакъв начин промени ли се цветът на косата или остана такъв, какъвто си е?

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Дори и да се хване няма да стои 2 месеца - 4-5 измивания и цвета е паднал. При мен някъде на 4тото измиване вече беше паднал ( не беше черен оцветителя, но все пак.. )

Ами бях оставила косата си без да я боядисвам почти половин година и ми беше изсветляла доста. Исках да видя как ще ми стои с черна коса и пробвах с шампоан оцветител и просто косата ми стана кестенява и цвета беше еднакъв на всякъде, но черно не се получи. В последствие просто отидох в магазин за перуки, сложих си една, харесах се и сега съм с черна коса... ама май доста се поувлякох

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си