- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бърза Диета
ГЛАДНА СЪМ! ГЛАДНА СЪМ ! ноо...ще издържа![]()
маййй заедно ще я започнем, че аз днеска я овапцахПървоначално написано от anna93
така де от утре започваме заедно! :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
ЗАСУПИ...Първоначално написано от justbe777
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
к'ва е тая яхния , бе ?!![]()
не трябва ли зеленчуците сурови да се приемат , в тая яхния нали има мазнина.. или нещо се бъркам ?!![]()
To infinity and beyond.
После след тоя глад ако грабнете тортата;голямата кутия бисквити и чипса няма да има ефект-да знаете.Внимавайте.![]()
![]()
Ето защо не трябва да се подлагате на такива тежки диети.Движете се повече;избягвайте джънк фууд и живейте на воля.
Междудругото сега сте гладни повече защото сте на диета и живеете с мисълта че трябва да се ограничавате.По-добре си яжте нормално по всичко(пълноценно и полезно ест.) когато огладнеете.При нужда от повече ( - )кг. просто ходете на фитнес например и се натоварвайте физически по-интензивно.(опитвайки се да не освирепявате и да не се нахвърляте на храната после ест.
)
Това е от мен.Ако искате ме слушайте.
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn