.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59

:)

ГЛАДНА СЪМ! ГЛАДНА СЪМ ! ноо...ще издържа

Аз папках посна яхния някаква ммм после обаче ше си хапна по малко а иначе 1 кило и малко повече го няма охх дано стане че ще се чудя вече какво да правя

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от anna93
    Аз от утре пак ще почвам диетата на Боряна. Първите ми опити все пропадаха, заради първия ден. Все не мога да издържам, но утре ще видя.
    маййй заедно ще я започнем, че аз днеска я овапцах така де от утре започваме заедно! :P
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен Аватара на pinki

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от justbe777
    ГЛАДНА СЪМ! ГЛАДНА СЪМ ! ноо...ще издържа
    ЗАСУПИ...
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от pinki
    Цитирай Първоначално написано от anna93
    Аз от утре пак ще почвам диетата на Боряна. Първите ми опити все пропадаха, заради първия ден. Все не мога да издържам, но утре ще видя.
    маййй заедно ще я започнем, че аз днеска я овапцах така де от утре започваме заедно! :P
    Супер. Поне си имам дружка в гладуването

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Е не е чак такова гладуване май само 1 ден е най глад

Мега фен Аватара на Infinity
    к'ва е тая яхния , бе ?!
    не трябва ли зеленчуците сурови да се приемат , в тая яхния нали има мазнина.. или нещо се бъркам ?!
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    После след тоя глад ако грабнете тортата;голямата кутия бисквити и чипса няма да има ефект-да знаете.Внимавайте.
    Ето защо не трябва да се подлагате на такива тежки диети.Движете се повече;избягвайте джънк фууд и живейте на воля.
    Междудругото сега сте гладни повече защото сте на диета и живеете с мисълта че трябва да се ограничавате. По-добре си яжте нормално по всичко(пълноценно и полезно ест.) когато огладнеете.При нужда от повече ( - )кг. просто ходете на фитнес например и се натоварвайте физически по-интензивно.(опитвайки се да не освирепявате и да не се нахвърляте на храната после ест. )

Това е от мен. Ако искате ме слушайте.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Цитирай Първоначално написано от Manenkoto
    Е не е чак такова гладуване май само 1 ден е най глад
    Аз имах точно 1 ден.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си