.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Празни хора , празни идеали есе

трябва ми есе на тази тема , ама нищо не мога да измисля , а и няма материали в интернет ако някой може да сподели ще съм благодарен [/i]

Грешен раздел!
    kalpazanka

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    замисли се за забързаното, изпълнено със стрес, ежедневие... как хората живеят днес и как се стремят към материалното... пример - идеала за най-богатия човек на света - след като умре, на негово място ше застане друг... защо правиш нещо, ако след смъртта ти няма да те помнят? Просто си развинти малко въображението и се радвай, че не са ти дали да пишеш интерпретативно съчинение, защото е пълен кофтаж

^ да, най-вече за деградацията на морала и ценностите пиши, но го свържи също с минали епохи и дай някакъв конкретен пример.

п.п. защо не и да споменеш "разни хора, разни идеали" на Алеко

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    То не беше ли "Разни хора,разни идеали"..

Иначе пиши своите мисли по дадената тема..Например какво мислиш за зададения въпрос
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    замисли се за забързаното, изпълнено със стрес, ежедневие... как хората живеят днес и как се стремят към материалното... пример - идеала за най-богатия човек на света - след като умре, на негово място ше застане друг... защо правиш нещо, ако след смъртта ти няма да те помнят? Просто си развинти малко въображението и се радвай, че не са ти дали да пишеш интерпретативно съчинение, защото е пълен кофтаж
    Съгласна съм

Мега фен Аватара на Chacho
    Инструкции за написване на есето:

1. Купуваш си пуканки
    2. Намираш удобен стол, диван, легло
    3. Теглиш филма "Боен клуб"
    4. Гледаш филма
    5. Правиш каквото си решиш с музата, която ще ти дойде
    6. Пак гледаш филма
    7. Моля, пак заповядай!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

кофтито е че не мога да ги пиша есета не са ми силата и винаги добягвам до нета нито увод нито нищо не мога да измисля
    мерси все пак

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    мани ги тия уводи и прочее... просто измисли един текст, изграден от собственото ти (в случая с насоки отстрани) мнение, ако те пита даскала къде се разграничава увода от тезата и доказателствата, казваш, че не е хубаво да се отделят и затова си ги смесил малко и така.. поне аз така правех

Мега фен Аватара на Chacho
    Основната цел на есето все пак е да убедиш читателя в тезата си. Темпест много ясно ти го е казал, че не е нужно да спазваш дадената конструкция. Може да нямаш визуално разграничение на тезата, стига да успееш да я избистриш в съзнанието на читателя.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си