.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Мега фен Аватара на machoka

Испанската в София

Някой учи/л ли е там? Ще преподавам в 8 клас и ми е интересно какво поведение да очаквам и дали ще се озова в джунглата..(гледали сте ОНЕЗИ клипчета, в които ученици се държат отвратително подигравателно с учителката си)

даскал ли стана "шефе"

Нещо лошо ли видя в 'даскалъка'?

Бре, бре.
    Мачо, кога я докара до там, бе? Хвала.

Я кажи, похвали се. Какво ще им преподаваш?

Сигурно рисуване:Д

//на мен в гимназията по музика ми преподаваше една луда пианистка и пеехме хорово саундтраци

От разкази на приятели, бивши и сегашни възпитаници на испанската съм останал с доста приятни впечатления от нея. Не знам за всички ученици, но тези, с които съм имал контакти са свестни.

Голям фен
    Тва да си даскал не е работа...

Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock
    Бре, бре.
    Мачо, кога я докара до там, бе? Хвала.

Я кажи, похвали се. Какво ще им преподаваш?
    Започваме с унгарска национална школа )

Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    ти не се тревожи за мен, този ангажимент ми е като почивка от всичко останало през деня.

Само не казвай на учениците че си machoka от teenproblem.net щот ще стане мазало...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Една моя бивша съученичка преподава там и е доста доволна, доколкото знам.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от shephard
    Само не казвай на учениците че си machoka от teenproblem.net щот ще стане мазало...
    накрая на часа като питам: "Има ли въпроси", и някой ще се изцепи "абе брато, кога ше ми махнеш бана" хахАХХАХАха

ЛейдиДи - и аз така се надявам, все пак се води елитна гимназия.

Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Искаш да кажеш некадърен "даскал". Всъщност това прилагателно е несъчетаемо с съществителното. Да си учител е много повече от това да изнасяш урок.

И аз имам само добри отзиви от испанската.

В специалността ми и съседчетата от ЮФ са масово еспаньоли и са много кадърни хорица. Като цяло поддържат стабилно ниво в Първата...за Втората е друго, ахах.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Бе може и да е елитна, ама часът ще е по музика, не по испански или БЕЛ, т.е. не се надявай на добро отношение.

зависи от 1то впечатление, което ше направиш...
    ако си некъв мек.. кофти

Все пак е езикова и от личен опит ти казвам, че толкова не са зачитат часовете по музика От друга страна в предното даскало имах уникална учителка, наистина страхотен човек и съм научила много от нея. Важното е да оставиш добро впечатление у тях, ако още първия час ги впечатлиш по някакъв начин ще казват "Онзи готиния по музика..." Все пак сме деца.
    Успех в преподаването
    My heart is broke but I have some glue

Това с държанието ми е пределно ясно, все пак на 22 години нали не очакваш да бъда брадат сухар, тропащ с ръце по масата хАхХА.
    На всичко отгоре това е блок 2X40 min.. също съм наясно, че и аз да учех по 6 часа език на ден, в тоя час и половина музика щях да си купонясвам.
    Проблемът е, че учебната програма на МОН изисква да им предам много материал, освен като количество, и като задълбоченост в големи подробности, сякаш в Академията отсреща ще изнасям лекция. Неща, които децата не/свързани пряко с класическа музика въобще не ги интересуват.
    Обаче ще гледаме да ги спечелим с малко интерактивност, ще им 'прожектирам' видео-записчета на лаптопа, ще дадем лек акцент на пикантерията около любовните триъгълници на великите музиканти - теми, близки до децата в 8клас, малко по-свободен - не чак толкова академичен език (макар, че това се изисква), постоянно даване на думата за въпроси, коментари и т.н. от тяхна страна и така покрай шегувките ще вплета терминологията и понятията, които са важни за общата култура и трябва да им останат в главата..
    аре бе, чак па толко, и аз бЕх 'скоро' 8 клас

да! ще впечатлиш осмокласници с компютър... успех

и "интересните" любовни триъгълници на великите музиканти...
    те колко ебинг правят....

Никого не искам да впечатлявам, а да им предам урока в малко по-разчупен вид, с надеждата че ще запомнят каквото трябва да се запомни.

Щото после като се изпитвамеее

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Никого не искам да впечатлявам, а да им предам урока в малко по-разчупен вид, с надеждата че ще запомнят каквото трябва да се запомни.

Щото после като се изпитвамеее
    аа днеска те видях на излизане от метрото на к. величков къде си тръгнал с тоя кашон foxconn
    всичко виждам аз! нема скрито - покрито
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Град
    София
    Ами аз съм от испанската и си спомням миналата година студентите по музика.Не искам да те обезнадеждавам,обаче никой не слушаше.Дано ти се получи това с разчупването,обаче наистина ме съмнява.Ако искаш може да кажеш кой клас точно и много точна информация мога да ти дам Иначе проблеми с дисциплината едва ли ще имаш(сериозни),най-много да си говорят в час

^^^пуу браво бе, утре ще се завъртя в класа и ще ти кажа точно кой 8-и е. Ще ми дадеш вътрешна информация, ПОИЕМННО, да мога да ги стресна хАхХА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си